Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να μην παραλάβω λόγω έλλειψης αποθεμάτων κλπ, με ενημέρωσε οτι ΑΥΡΙΟ θα παραλάβουν 18 κομμάτια απο τον προμηθευτή και σταδιακά θα ξεκινήσουν οι αποστολές

Πήρα κι εγώ για να επιβεβαιώσω αυτό, μη τυχόν και δεν παραλάβω καν. Μου είπε το ίδιο, ότι έχει δεσμευτεί ένα τεμάχιο και δεν τίθεται θέμα έλλειψης. Αύριο παραλαμβάνουν και ξεκινάνε οι αποστόλες. 

Παρήγγειλα Σάββατο βράδυ, οπότε λογικα είμαι απ τους τελευταίους. Ελπίζω να είμαι σε αυτά τα 18 και όχι στην επόμενη παρτίδα. Κι αν όχι, την πιο μετά βδομάδα. Το πολύ πολύ να το φέρει ο αγιοβασίλης.

Για τα φωτάκια. Καλύτερα καθόλου, απ' το να έχει μονόχρομο που δεν σβήνει κιόλας.

Αξίζει να τους πρήξω για τους κωδικούς για τα games ή θα τα στείλουν μόνοι τους? Κάποιοι βλέπω πήρατε τηλ για να σας τα στείλουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

προσωπικά εν μέρει με χαλάει που δεν αλλάζει ο φωτισμός σε τούτη η δεν σβήνει γιατί πχ δεν μπορώ να τα κάνω ολα μωβ και να φαίνεται το κόκκινο, χαλάει την αισθητική (ναι ξέρω προβλήματα που έχουμε)😂

Έλα ρε παιδιά τώρα , περίμενα σχεδόν δύο χρόνια να πάρω μία κάρτα της προκοπής ούτως ή άλλως έχουμε μαζέψει ένα σωρό λαμπάκια στο PC τσίρκο τα έχουμε κάνει

• Like 2

4 λεπτά πριν, sils είπε

Έλα ρε παιδιά τώρα , περίμενα σχεδόν δύο χρόνια να πάρω μία κάρτα της προκοπής ούτως ή άλλως έχουμε μαζέψει ένα σωρό λαμπάκια στο PC τσίρκο τα έχουμε κάνει

Εγω μετα απο 20 χρονια θα εχω new tower.Οποτε θα ηθελα και κανενα λαμπακι..Πλησιαζουν και τα χριστουγεννα :P

7 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Εγω μετα απο 20 χρονια θα εχω new tower.Οποτε θα ηθελα και κανενα λαμπακι..Πλησιαζουν και τα χριστουγεννα :P

Τσιμπας ledotainia στα 5-10 ευρω περιμετρικα απο το κουτι μεσα κουμπωνεις πανω στη θυρα ARGB η σκετο RGB αναλογα τι εχει η μητρικη και πραγματικα δεν χρειαζεσαι αλλα led μεσα στο κουτι. 

• Like 3

5 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Μεχρι σημερα ειναι η τιμη της καρτας? Γιατι ειδα οτι γραφει cyberdays.

Δεν αναφερει κατι αλλα εχει μερες που παιζει σε αυτη την τιμη. Ειχε βγει απο stock αλλα φερνουν και αλλες παρτιδες με λιγο πιο αργη διαθεσιμοτητα. 

5 ώρες πριν, tony30 είπε

Η sapphire rx 6800 nitro στο πλαισιο ξανα διαθεσιμη στα 600 ευρω σε καταστημα της θεσσαλονικης

ελεγα να πεταχτω να τη πυροβολήσω και μου αρχισε ενας φιλος περι throttle, τις γυρισαν πισω, βγαλαν την **50 σε αντικατάσταση και τετοια...

• Sad 1

47 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Μεχρι σημερα ειναι η τιμη της καρτας? Γιατι ειδα οτι γραφει cyberdays.

Όσο λέει "διαθεσιμο σε Χ μέρες" και όχι out of stock δεν νομίζω να έχεις θέμα.

21 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

ελεγα να πεταχτω να τη πυροβολήσω και μου αρχισε ενας φιλος περι throttle, τις γυρισαν πισω, βγαλαν την **50 σε αντικατάσταση και τετοια...

Τι throttle?

1 ώρα πριν, kanesaxo είπε

Το  **50 τι είναι;

5 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε

Το  **50 τι είναι;

Λογικα εννοει το 6750xt η το 6850xt.

39 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

ξερω κι γω...δεν ασχολούμαι εκ βαθέων.

Βλέπω να μένω με τη 1660τι

Αυτο που σου ειπε ειναι φουλ βλακεια να ξερεις δεν υπαρχει κανενα throttle. 

Ακομα και σε 6700 να πας ειναι 70% πανω απο 1660ti. Μην το σκεφτεσαι καν για μενα παρε να χαρεις gaming. 

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...