alxnt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Το mail με τα παιχνίδια έχει έρθει σε όλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cartman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, alxnt είπε Το mail με τα παιχνίδια έχει έρθει σε όλους; Σε εμένα όχι... (παραγγελία 17/11, παραλαβή 21/11) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Cartman είπε Σε εμένα όχι... (παραγγελία 17/11, παραλαβή 21/11) μια απο τα ιδια και εγω. Πηρα και τηλ , μου ειπαν ακομα να κανω υπομονη πρακτικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μίλησα Παρασκευή και σήμερα και μου είπαν οτι θα το επεξεργαστούν και να περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Για τo promo amd rewards, όπως έγγραψα και πιο πριν, μου είπαν ότι αφού παραλάβω την κάρτα, μετά από μία βδομάδα θα μου στείλουν και το κουπόνι για τα παιχνίδια. Όσο για την παραγγελία αναφέρει ότι είναι σε στάδιο προπαραγγελίας: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supererviss Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Όσοι το έχουν παραλάβει και το δοκιμάσατε τι εντυπώσεις έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony30 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Η sapphire rx 6800 nitro στο πλαισιο ξανα διαθεσιμη στα 600 ευρω σε καταστημα της θεσσαλονικης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 εγραψα παραπισω οτι εστειλαν το email για τα παιχνιδια , πηρα τηλεφωνο μια φορα , παρασκευη , δευτερα τα εστειλε , οχι plaisio εμαιλ αλλα με ονομα υπαλληλου , για την ακριβεια 2 φορες , απο 2 διαφορετικους ανθρωπους , ειναι ο ιδιος κωδικος βεβαια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Η συγκεκριμενη εκδοση εχει καποιο φωτισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chotirio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, giannis22k είπε Η συγκεκριμενη εκδοση εχει καποιο φωτισμο? Όχι δεν έχει... Μια απλή καλή υλοποίηση είναι. αν μιλάς για την 6700 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 εμενα δεν αναβει τιποτα . η 6700 ειναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, DjAde είπε Οσοι βαλατε παραγγελία και σας εστειλαν μήνυμα, τι σας γραφει στην εξέλιξη της παραγγελίας? Εμενα γραφει ακομα αναμονη για επικοινωνία και εχω μιλησει απο την παρασκευη Ημερομηνία παραγγελίας την παρασκευή κ εγω, στο μειλ μου έστειλαν οτι θα παραλάβουν 6/12 και την επόμενη θα μου τη στείλουν. Στο σάιτ γράφει αναμονή παραλαβής προιόντος. Πριν λίγο μίλησα μαζί τους επίσης για να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής(ζήτησα να πληρώσω με POS να μην κουβαλάω μετρητά μαζί κάθε μέρα κλπ), ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να μην παραλάβω λόγω έλλειψης αποθεμάτων κλπ, με ενημέρωσε οτι ΑΥΡΙΟ θα παραλάβουν 18 κομμάτια απο τον προμηθευτή και σταδιακά θα ξεκινήσουν οι αποστολές. Αρχές του επόμενου μήνα μου είπε θα έχετε παραλάβει. 4 λεπτά πριν, giannis22k είπε Η συγκεκριμενη εκδοση εχει καποιο φωτισμο? όχι τίποτα, Δεν είναι ούτε σαν την προηγούμενη 5700 που ανάβει κόκκινο το λογότυπο της εταιρίας( και δεν σβήνει κιόλας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε όχι τίποτα, Δεν είναι ούτε σαν την προηγούμενη 5700 που ανάβει κόκκινο το λογότυπο της εταιρίας( και δεν σβήνει κιόλας) Θα ηταν ωραιο να παντως ειχε εστω και λιγο φωτισμο κοκκινο (βλεπε ειναι "pulse") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, giannis22k είπε Θα ηταν ωραιο να παντως ειχε εστω και λιγο φωτισμο κοκκινο (βλεπε ειναι "pulse") προσωπικά εν μέρει με χαλάει που δεν αλλάζει ο φωτισμός σε τούτη η δεν σβήνει γιατί πχ δεν μπορώ να τα κάνω ολα μωβ και να φαίνεται το κόκκινο, χαλάει την αισθητική (ναι ξέρω προβλήματα που έχουμε)😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μισο με μπερδεψες εχει εστω και λιγο φωτισμο πχ κοκκινη γραμμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις