Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 673
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Να ναι καλά το πλαίσιο, πήρα μια 6700 και ακύρωσα την 3060 από το eshop. 

Καλοριζικη την καλύτερη δουλειά έκανες καρταρα για την τιμή της και κοντά 30% πάνω από 3060. 1 κατηγορία πάνω. 

• Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καλοριζικη την καλύτερη δουλειά έκανες καρταρα για την τιμή της και κοντά 30% πάνω από 3060. 1 κατηγορία πάνω. 

Νομίζω πως η rx580 στάθηκε και στέκεται ακόμα στο ύψος της, αλλα θα ήθελα το κάτι παραπάνω στο γραφείο και το timing ήταν καλό της έκπτωσης. Μένει να έρθει γιατί ήταν 7-10 μέρες η αναμονή για restock. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε

Νομίζω πως η rx580 στάθηκε και στέκεται ακόμα στο ύψος της, αλλα θα ήθελα το κάτι παραπάνω στο γραφείο και το timing ήταν καλό της έκπτωσης. Μένει να έρθει γιατί ήταν 7-10 μέρες η αναμονή για restock. 

Άψογη και η 580 σταθερή αξία η συγκεκριμένη και ας είναι αρκετών χρονών ωρίμασε εξαιρετικά καλά και στέκεται ακόμα για 1080p Gaming. Με την 6700 κοιτάς σε 125% πάνω επιδόσεις δίνεις και την 580 100 120 ευρώ και είσαι άρχοντας ότι παιχνίδι και να της ρίξεις στα 1440p. Είχαν stock αρκετό αλλά εξαφανίστηκαν την πρώτη μέρα. Έπειτα ήταν εξαντλημένη και μετά από μέρες μπήκε πάλι με διαθεσιμότητα 3 4 μέρες και τώρα 7 10. Αναμένουν νέες παρτίδες ώστε να καλύψουν την ζήτηση. Μέχρι 10 Δεκεμβρίου πιστεύω θα την έχεις βγαίνει και το callisto σε 4 μέρες μόλις την πάρεις περνεις και το κουπόνι και παίζεις άμεσα την παιχνιδαρα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Arkin είπε

Άψογη και η 580 σταθερή αξία η συγκεκριμένη και ας είναι αρκετών χρονών ωρίμασε εξαιρετικά καλά και στέκεται ακόμα για 1080p Gaming. Με την 6700 κοιτάς σε 125% πάνω επιδόσεις δίνεις και την 580 100 120 ευρώ και είσαι άρχοντας ότι παιχνίδι και να της ρίξεις στα 1440p. Είχαν stock αρκετό αλλά εξαφανίστηκαν την πρώτη μέρα. Έπειτα ήταν εξαντλημένη και μετά από μέρες μπήκε πάλι με διαθεσιμότητα 3 4 μέρες και τώρα 7 10. Αναμένουν νέες παρτίδες ώστε να καλύψουν την ζήτηση. Μέχρι 10 Δεκεμβρίου πιστεύω θα την έχεις βγαίνει και το callisto σε 4 μέρες μόλις την πάρεις περνεις και το κουπόνι και παίζεις άμεσα την παιχνιδαρα. 

Ναι καλή φάση είναι, τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από την 3060, γι'αυτό και την ακύρωσαμε. Είμαστε μικρό studio, όποτε το budget μικρό και αυτό, αλλά πιστεύουμε ότι θα γίνει δουλίτσα και πάλι με αυτήν εδώ.

Δε θα πάει για gaming η κάρτα, όπως και η 580 καθότανε και έκανε rendering. Όλο το pc θα μπει λογικά σε αγγελία σύντομα, μιας και αλλάξαμε τα πάντα πάνω του.

Κατάλαβα, ναι μου το έλεγε ένας φίλος για την κάρτα, αλλά μπήκαμε και την είδαμε out of stock και είπαμε να πάμε στην άλλη μας επιλογή, αλλά μόλις είδαμε το restock, είπαμε εδώ είμαστε. Υπήρξε μια μάχη με τον χρόνο και τα διαθέσιμα stock των μαγαζιών μπορώ να πω 3 μέρες τώρα 😝.

(Τα παιχνίδια δε τα μοιραστηκαμε ακόμα, μάλλον σε μένα θα πάνε, δε παίζει η υπόλοιπη ομάδα. Από πλαίσιο μας είπανε ότι 7 μέρες από την παραλαβή του προϊόντος από μας, θα στείλουν και τα cdkeys. )

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

... Είμαστε μικρό studio ...

Δεν έχει σημασία, καλό είναι να απασχολούνται οι κοπέλες με κάτι καθώς περιμένουν τον επόμενο πελάτη.

Spoiler

😛

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχμ… ερωτηση… αρχικα παραγκειλα μια 6600, αλλα τελικα υπεκυψα,  και αλλαξα την πραγκελεια , και παραγκειλα την 6700 της προσφορας… το ερωτημα μου ειναι, το psu μου σηκωνει;;…

δε  προκειται ποτε να παιξω  ωρες, συνηθως 15-30 λεπτακια την βδομαδα, αλλα θα θελα να ειναι safe…

εχω ενα Be Quiet! Purepower gold 500W , και εχω εναν r5 3600/2ssd/1hdd… 🙄

edit... απο οτι διαβαζωδεν φτανει το psu μου.. θελει μινιμουμ 650w.. και συμπληρωματικα, επειδη το budget μηδενιστηκε παρα πολυ, ερωτω, ενα CoolerMaster G700 GOLD Bulk 750W που βρισκω στα 65ευρω , ειναι οκ?.. θελω να δωσω κατω απο 80ε.. δε βγαινω..😄

Επεξ/σία από Tsakalos!
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε

Εχμ… ερωτηση… αρχικα παραγκειλα μια 6600, αλλα τελικα υπεκυψα,  και αλλαξα την πραγκελεια , και παραγκειλα την 6700 της προσφορας… το ερωτημα μου ειναι, το psu μου σηκωνει;;…

δε  προκειται ποτε να παιξω  ωρες, συνηθως 15-30 λεπτακια την βδομαδα, αλλα θα θελα να ειναι safe…

εχω ενα Be Quiet! Purepower gold 500W , και εχω εναν r5 3600/2ssd/1hdd… 🙄

edit... απο οτι διαβαζωδεν φτανει το psu μου.. θελει μινιμουμ 650w.. και συμπληρωματικα, επειδη το budget μηδενιστηκε παρα πολυ, ερωτω, ενα CoolerMaster G700 GOLD Bulk 750W που βρισκω στα 65ευρω , ειναι οκ?.. θελω να δωσω κατω απο 80ε.. δε βγαινω..😄

Ευκολα 

Η καρτα εχει ενα 8πινο = μαξ 150W + οτι ισως μπορεσει να τραβηξει απο το pcie 

Δημοσ.

@Tsakalos!

Tο 650άρι είναι τεράστια υπερβολή γι'αυτήν την κάρτα. Με gold 500άρι Be Quiet και 30 λεπτά gaming την εβδομάδα, δεν χρειάζεται καν να κοιτάς για νέο τροφοδοτικό, ούτε θα ταλαιπωρήσεις το υπάρχον. 

Κοίτα τις καταναλώσεις σε watt με το afterburner/rivatuner όταν παίζεις παιχνίδια. Με 3080ti (καλοριφέρ), σε 4Κ χωρίς vsync σε υπερ-απαιτητικά παιχνίδα (πυρηνικός αντιδραστήρας) δεν έχω δει ποτέ περισσότερο από 270-290W την κάρτα. Και μιλάμε για extreme καταστάσεις, οι οποίες δεν θα εμφανιστούν ποτέ στο σύστημά σου. 

Η 6700 παρέα με τον 3600 είναι εξαιρετικός συνδυασμός για πολύ χαμηλή κατανάλωση και αξιοπρεπέστατες επιδόσεις. Τα 650W minimum είναι μια αφηρημένη worst case τάξη μεγέθους που καλύπτει πολύ πιο ενεργοβόρους επεξεργαστές και μητρικές. Σκέψου ότι 8 sticks γρήγορης ddr4 σε μητρική για HEDT επεξεργαστή θέλουν μόνο 40W-50W για την πάρτη τους). Απλά βεβαιώσου ότι το τροφοδοτικό σου έχει το απαραίτητο (ένα) 8pin για την 6700 και προχώρα άνετα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι βαλατε παραγγελία και σας εστειλαν μήνυμα, τι σας γραφει στην εξέλιξη της παραγγελίας?

Εμενα γραφει ακομα αναμονη για επικοινωνία και εχω μιλησει απο την παρασκευη

Επεξ/σία από DjAde
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DjAde είπε

Οσοι βαλατε παραγγελία και σας εστειλαν μήνυμα, τι σας γραφει στην εξέλιξη της παραγγελίας?

Αναμονή παραλαβής λέει 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, TR-909 είπε

Ουτε για αστειο, + ΦΠΑ + τελωνειο + ε, να μην βαλουμε και το κατιτις μας για κερδος, τι για την ψυχη της μανας μας να τις δωσουμε = ~500 € Ελλαδα, δηλαδη 150 € πιο ακριβα απο Πλαισιο τωρα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...