Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 λεπτά πριν, TR-909 είπε

Για όσους είμαστε στην αναμονή:

Τα δοκίμασα εγώ αλλά τα volt κάτω από τα ρολόγια τα άφησα 1050 από δική μου επιλογή καθώς και τα timings στο default αντί για τα fast. Έχω και εγώ απορία αν επηρεάζουν αυτές οι ρυθμίσεις σε βάθος χρόνου την μακροζωία της κάρτας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Τα δοκίμασα εγώ αλλά τα volt κάτω από τα ρολόγια τα άφησα 1050 από δική μου επιλογή καθώς και τα timings στο default αντί για τα fast. Έχω και εγώ απορία αν επηρεάζουν αυτές οι ρυθμίσεις σε βάθος χρόνου την μακροζωία της κάρτας.

Υποθετικά ναι. 

Εγώ παντως έχω την "κακή" συνήθεια να τον αφήνω στοκ το hardware.Δεν σημαίνει όμως ότι όσοι ασχολουνται με oc uv κάνουν λάθος. 

3 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Από περιέργεια, τα παιχνίδια πως μπορείς να τα πουλήσεις? Μέσω αγγελίας ή υπάρχουν συγκεκριμένα site που αγοράζουν τα κλειδιά?

Και εγώ έχω αυτήν την απορία, καθώς δε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια που δίνει και θα ήθελα να τα σπρώξω

22 λεπτά πριν, Astreos είπε

Και εγώ έχω αυτήν την απορία, καθώς δε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια που δίνει και θα ήθελα να τα σπρώξω

Λογικά και εδώ στις αγγελίες γίνεται. Κλειδιά για steam είναι? Εσείς που τα λάβατε για πείτε.

4 λεπτά πριν, apostolis159 είπε

Λογικά και εδώ στις αγγελίες γίνεται. Κλειδιά για steam είναι? Εσείς που τα λάβατε για πείτε.

Δεν δίνουν κλειδιά. Έχω γράψει αναλυτικά στο άλλο θέμα πως τα πούλησα εγώ πριν 1 μήνα. Θα το επισυνάψω μόλις το βρω. 

3 ώρες πριν, giannis22k είπε

και σε βαθος χρονου δεν βγαζουν προβλημα οι καρτες με τα overcloking?

Όχι μηδέν προβλήματα έχουν τόσες προστασίες που ότι oc και να κάνεις δεν παθαίνουν τίποτα. Αν παίξεις με mpt και ανεβάσεις volt εκεί είναι άλλη ιστορια αλλά ούτε 0.1% δεν θα το κάνει. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, apostolis159 είπε

Ένα voucher code δίνει. Το οποίο πληκτρολογείς στο amdrewards. com portal στον λογαριασμό που έχεις φτιάξει. Έπειτα θα σου εμφανίσει τα 2 παιχνίδια. Το Callisto είναι για steam, το Dead Island 2 Epic Store. Δεν πετάει κατά μεγάλο ποσοστό κλειδί. Στο πλαίσιο redeem που θα εμφανιστεί στο καθένα κανείς log in με τον λογαριασμό steam / epic games αντίστοιχα και ενεργοποιούνται. Δε μπορείς όμως να τα εξαργυρώσεις πριν την κυκλοφορία.

Το The Callisto Protocol κυκλοφορεί την άλλη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, το δε Dead Island 2 πήρε πάλι αναβολή και αναμένεται καλό Απρίλιο αν και το κόβω να τρώει πάλι παραπάνω παράταση σε αυτή την σχεδόν 10ετια αναβολών, παραιτήσεων, αλλαγών της ομάδας ανάπτυξης, δημιουργικών αντιφάσεων, παγώματα ξεπαγωματα κυκλοφορίας και άλλα τέτοια 

Εν ολίγοις το πρώτο αξίζει (θα αξίζει λογικά), το δεύτερο δεν έχει καλούς οιωνούς καθώς έτσι κι αλλιώς το πρώτο παιχνίδι δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο τότε πόσο μάλλον τώρα που έχει περάσει κύματα και φουρτούνες για να αναπτυχθεί.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2

6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ένα voucher code δίνει. Το οποίο πληκτρολογείς στο amdrewards. com portal στον λογαριασμό που έχεις φτιάξει. Έπειτα θα σου εμφανίσει τα 2 παιχνίδια. Το Callisto είναι για steam, το Dead Island 2 Epic Store. Δεν πετάει κατά μεγάλο ποσοστό κλειδί. Στο πλαίσιο redeem που θα εμφανιστεί στο καθένα κανείς log in με τον λογαριασμό steam / epic games αντίστοιχα και ενεργοποιούνται. Δε μπορείς όμως να τα εξαργυρώσεις πριν την κυκλοφορία.

Το The Callisto Protocol κυκλοφορεί την άλλη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, το δε Dead Island 2 πήρε πάλι αναβολή και αναμένεται καλό Απρίλιο αν και το κόβω να τρώει πάλι παραπάνω παράταση σε αυτή την σχεδόν 10ετια αναβολών, παραιτήσεων, αλλαγών της ομάδας ανάπτυξης, δημιουργικών αντιφάσεων, παγώματα ξεπαγωματα κυκλοφορίας και άλλα τέτοια 

Στο εδώ θέμα τελικά το είχα γράψει 

Σου δινει κουπονι το plaisio και το εξαργυρωνεις εδω

https://www.amdrewards.com/my-rewards

εφοσον εχεις κανει install την καρτα/cpu στο συστημα σου ωστε να κανει verification. Redeem ειναι απευθειας στο λογαριασμο που θα κανεις login μεσα απο το amd rewards οταν πατησεις redeem στο παιχνιδι. Για πουλημα τα παιχνιδια πρεπει η να δωσετε το amd rewards λογαριασμο στο παιδι που θελει να κανει την εξαργυρωση η να σας δωσει epic λογαριασμο/steam λογαριασμο ωστε να κανετε εσεις το redeem. Ετσι πουλησα ενα 50αρικο sniper elite 5+saints row που δεν τα ηθελα στο ενα παιδι μου εδωσε λογαριασμο epic και του το εκανα redeem εγω και στο αλλο εδωσα το amd rewards account και το εκανε αυτος στο steam λογαριασμο του. 5 λεπτα η ολη διαδικασια. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, giannis22k είπε

και σε βαθος χρονου δεν βγαζουν προβλημα οι καρτες με τα overcloking?

Θεωρήτικά ναι στη πράξη όμως όχι, διότι οι αλλαγές που κάνεις κινούνται μέσα σε πλαίσια που έχει ορίσει η AMD και δεν θέτουν σε κίνδυνο τη κάρτα σου.

Ουσιαστικά πρόκειται για δυνατότητα μικρορύθμισης του chip (όπως πχ στους ZEN με PBO/ PBO2 όπου και εκεί είσαι εκτός εγγύησης) ωστε να πάρεις το μέγιστο δυνατό από το chip που έχει η κάρτα σου - το λεγόμενο silicon lottery.

Δεν είναι μεγάλα τα κέρδη από το OC. Για το video που ανέβασα το πιο σημαντικό είναι το "min clock= max clock -100"  που βοηθάει στο stuttering.

Επεξ/σία από TR-909
  • Like 1

εν τελη εστειλε email με τον κωδικο . εκανα οτι εκανα με την amd και μου λεει πλεον . 

Congratulations on reserving The Callisto Protocol™! We will update your account and notify you as soon as the content key is available.

Your key will be assigned as soon as it is available.

Release Date: 2022-12-02

το ιδιο κ για το αλλο παιχνιδι , δηλαδη δεν εχουν βγει τα παιχνιδια ακομα οπως λενε  εδω οι παντες κ θα στειλουν τα κλειδια μολις βγουνε . 

καλα καταλαβα ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Στο εδώ θέμα τελικά το είχα γράψει 

Σου δινει κουπονι το plaisio και το εξαργυρωνεις εδω

https://www.amdrewards.com/my-rewards

εφοσον εχεις κανει install την καρτα/cpu στο συστημα σου ωστε να κανει verification. Redeem ειναι απευθειας στο λογαριασμο που θα κανεις login μεσα απο το amd rewards οταν πατησεις redeem στο παιχνιδι. Για πουλημα τα παιχνιδια πρεπει η να δωσετε το amd rewards λογαριασμο στο παιδι που θελει να κανει την εξαργυρωση η να σας δωσει epic λογαριασμο/steam λογαριασμο ωστε να κανετε εσεις το redeem. Ετσι πουλησα ενα 50αρικο sniper elite 5+saints row που δεν τα ηθελα στο ενα παιδι μου εδωσε λογαριασμο epic και του το εκανα redeem εγω και στο αλλο εδωσα το amd rewards account και το εκανε αυτος στο steam λογαριασμο του. 5 λεπτα η ολη διαδικασια. 

Κατσε για να δω αν εχω καταλαβει καλα. Εγω που εχω ηδη account στο link θα μπω με αυτο και θα γραψω το κουπονι;

Και μετα θα δωσω το account αυτο ή εναλλακτικα θα μου δωσουν το steam για το ενα παιχνιδι και το epic για το αλλο;

Επεξ/σία από alxnt

Εγω εκανα loging στο site που γράψανε, με εβαλε κατέβασα ενα πρόγραμμα verification για το υλικό την κάρτα, το έτρεξα κ εκεί ζήτησε τον κωδικό. 

Τον εβαλα κ εφθασα σε ένα σημείο που γράφω απο πάνω. 

Δηλαδή οταν τα παιχνίδια γινουν διαθέσιμα τοτε θα ενημερωθούμε με email κ θα εχουμε τα κουπόνια. 

Ενα με steam κ ενα με epic.

Οποτε όταν θα βγούνε τα παιχνίδια θα δημιουργηθούν πιθανόν νήματα ή το παρόν κ θα ξανά γράψει ο καθείς για πως που κ τι εγινε με τα κουπόνια. 

• Like 1

1 ώρα πριν, alxnt είπε

Κατσε για να δω αν εχω καταλαβει καλα. Εγω που εχω ηδη account στο link θα μπω με αυτο και θα γραψω το κουπονι;

Και μετα θα δωσω το account αυτο ή εναλλακτικα θα μου δωσουν το steam για το ενα παιχνιδι και το epic για το αλλο;

Έτσι ακριβώς. Και θα ενεργοποιηθουν την ημερομηνία που γράφουν τα παιχνίδια θα έρθει λινκ θα λέει redeem στο epic η steam ανάλογα το κλειδί. Και η θα σε δώσουν το λογαριασμό να τα κάνεις εσύ redeem η θα δώσεις το amd rewards λογαριασμό να κάνουν αυτοι redeem. 

Στις 25/11/2022 στις 8:01 ΠΜ, ilos είπε

Η μόνη συμπαθητική προσφορά ήταν η 6700 του Πλαισίου (λόγω και των παιχνιδιών). Οι άλλες ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, από την στιγμή που σε 2-3 μήνες από τώρα θα βγουν νέες γενιές gpus σε αυτό το range. Η 6800 για παράδειγμα στα 600 μπορεί να παίζει μπάλα με τις φτηνότερες 4060 ti και 7700.

Σε 2-3 μηνες που θα κυκλοφορησουν οι νεες καρτες, θα ειναι ακριβες στην αρχη, υπολογισε +  6 μηνες μεχρι να στρωσουν οι τιμες τους, παμε συνολο 8-9 μηνες, εε, αφου περιμενες τοσο, βαλε και 3 μηνες ακομη για το επομενο BF και εισαι ετοιμος, σε εναν χρονο απο τωρα θα παρεις καινουργια καρτα 😝😝

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...