DR17 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, ilos είπε Υποθέτω σε 1080p και σε κάποια παλιότερα games. Στα 1440p μακάρι να δω cpu bottleneck.🤣 1440p παίζω αλλά βάζω competitive setttings στα multiplayer θελω να πιανω 140+ και βλέπω το gpu usage 80-90% αλλα το χειρότερο είναι το stuttering σε BF1 και BF5 που θα με αναγκάσουν να αναβαθμίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, DR17 είπε 1440p παίζω αλλά βάζω competitive setttings στα multiplayer θελω να πιανω 140+ και βλέπω το gpu usage 80-90% αλλα το χειρότερο είναι το stuttering σε BF1 και BF5 που θα με αναγκάσουν να αναβαθμίσω. Άμα έχεις stuttering με 3700χ κάτι πάει λαθος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, DR17 είπε Την εχω στην κατοχή μου εδώ και 1 βδομάδα μια χαρά λιγο coil whine κάνει (η δικια σας μπορει να μην κανει)θέλει undervolt γιατι ερχετε με 1200mV χωρις λογο (1080mv)την εβαλα κ ειναι μια χαρα κρύα ουτε καιει ουτε θορυβο τιποτα.Αρνητικό; οτι τωρα κανει bottleneck ο 3700x κ πρεπει να παμε σε 5700x ή 58003d Έχει καθολου προδιάθεση η συγκεκριμένη σειρά gpu σε coil whine? Νομίζω και ένας άλλος φίλος πιο πίσω το είπε και την επέστρεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis159 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Λέω να πάρω και εγώ την 6700. Προλαβαίνω λέτε ή μπα? Λογικά θα έχω λίγο bottleneck με τον 3600. Είμαι με RX580 Nitro, αξίζει η αλλαγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, apostolis159 είπε Λέω να πάρω και εγώ την 6700. Προλαβαίνω λέτε ή μπα? Λογικά θα έχω λίγο bottleneck με τον 3600. Είμαι με RX580 Nitro, αξίζει η αλλαγή? Το συζητάς; Μεγάλη διαφορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis159 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μετά απο 4 χρόνια με την 580 ήταν καιρός για αναβάθμιση. Την πήρα τελικά, αναμένω από Δευτέρα ενημέρωση. Αλλά αφού ήταν ακόμα διαθέσιμη για παραγγελία (7-10 μέρες λέει), λογικά δεν υπάρχει θέμα. Ας έρθει και σε 15 μέρες. Μικρό το κακό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια η 6700 με εβαλε σε πειρασμο ακομα και μενα ειναι τιμια καρτα και προταση... Παμε ομως στην 2η σκεψη που με εκανε να κανω πισω... 1ον δεν ειναι η OC εκδοση που σιγουρα δινει κατι παραπανω... Επισης η τιμη ειναι καθαρα MSRP οσο και value και αν ακουγεται τοσο πωλουνταν πανω κατω στο σκρουτζ πριν ενα με δυο μηνες που την κοιτουσα... Με λιγα λογια περιμενουμε υποτιθεται το black friday για να αγορασουμε κατι σε τιμη MSRP και χαιρομαστε? Το τελικο σημειο που με εκανε τελικα να πω οχι ειναι οτι πιστευω σε αυτη την τιμη θα διατηρηθει τους επομενους μηνες πανω κατω και το πιο σημαντικο οτι η συγκεκριμενη δεν ξερω κατα ποσο θα με καλυψει σε 2K σε βαθος πενταετιας... Οποτε καπου εκει εφυγε και η ιδεα να κανω ενα τζαμπα εξοδο... Θυμιζω οτι σε λιγους μηνες θα πεσουν οι τιμες... τους λογους δεν τους αναφερω οποιος εχει αντιρρηση ας μιλησει... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από liverpoolman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, liverpoolman είπε Παιδια η 6700 με εβαλε σε πειρασμο ακομα και μενα ειναι τιμια καρτα και προταση... Παμε ομως στην 2η σκεψη που με εκανε να κανω πισω... 1ον δεν ειναι η OC εκδοδη που σιγουρα δινει κατι παραπανω... Επισης η τιμη ειναι καθαρα MSRP οσο και value και αν ακουγεται τοσο πωλουνταν πανω κατω στο σκρουτζ πριν ενα με δυο μηνες που την κοιτουσα... Με λιγα λογια περιμενουμε υποτιθερται το black friday για να αγορασουμε κατι σε τιμη MSRP και χαιρομαστε? Το τελικο σημειο που με εκανε τελικα να πω οχι ειναι οτι πιστευω σε αυτη την τιμη θα διατηρηθει τους επομενους μηνες πανω κατω και το πιο σημαντικο οτι η συγκεκριμενη δεν ξερω κατα ποσο θα με καλυψει σε 2K σε βαθος πενταετιας... Οποτε καπου εκει εφυγε και η ιδεα να κανω ενα τζαμπα εξοδο... Θυμιζω οτι σε λιγους μηνες θα πεσουν οι τιμες... τους λογους δεν τους αναφερω οποιος εχει αντιρρηση ας μιλησει... Ας τα πάρουμε ένα ένα Oc γίνονται όλες οι κάρτες με ένα κουμπί. Δεν παίζει κανένα ρόλο που δεν έρχεται από την εταιρεία με overckocked. To msrp της 6650xt είναι 399 αυτής είναι 449 αρα 431 ευρώ συν ΦΠΑ 530 ευρώ. Εδώ έχει 349 ευρώ 180 ευρώ κάτω από την επίσημη τιμή και δίνει και 2 παιχνίδια δώρο αξίας 90 ευρω. Το αν θα πέσουν οι τιμές η όχι δεν το ξέρουμε ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Για αυτή τη στιγμή η τιμή της είναι εξαιρετική αναλογικά με οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω. Συν ότι είναι μεγάλο κατάστημα 3 χρόνια εγγύηση που σου δίνει κάποια ασφάλεια από το να την πάρεις από κάποιο μικρό μαγαζί στο skroutz. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Φίλε και συνοπαδέ @liverpoolman αν κάποιος έχει ανάγκη για άμεση αναβάθμιση για τα 1080p που παίζει όπως εγώ πχ που ειμαι με 760 από το 2014 σε ένα 2ο συστημα που εχω και πλεον ουτε Hearthstone δε μπορω να παιξω, η 6700 ειναι πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα για να τραβήξει 5 χρονακια στο νερό, ετσι και αλλιως σε 2ο συστημα θα ειναι. Αν κάποιος έχει ξεμείνει με 1060-1660 παλι ειναι καλη αναβαθμιση, πουλαει και την καρτα και κοβει και αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Φίλε και συνοπαδέ @liverpoolman αν κάποιος έχει ανάγκη για άμεση αναβάθμιση για τα 1080p που παίζει όπως εγώ πχ που ειμαι με 760 από το 2014 σε ένα 2ο συστημα που εχω και πλεον ουτε Hearthstone δε μπορω να παιξω, η 6700 ειναι πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα για να τραβήξει 5 χρονακια στο νερό, ετσι και αλλιως σε 2ο συστημα θα ειναι. Αν κάποιος έχει ξεμείνει με 1060-1660 παλι ειναι καλη αναβαθμιση, πουλαει και την καρτα και κοβει και αλλο. Στην ιδια φαση ειμαι και εγω συνοπαδε αλλα περιμενω μια και καλη να τα σκασω οταν καταλαγιασουν ελεφρως οι τιμες και να παω σε 4Κ κτλ μια και καλη... Ολα τα αλλα ειναι μεσοβεζικα και τα 1080p κτλ απο το 2010 ειναι ντροπη των εταιρειων να μιλαμε ακομα για 1080p... Επισης τα 350 φανταζουν τζαμπα για την καρτα με τα δεδομενα mining κτλ αλλα ζουμε σε δυσκολες εποχες οποτε δεν τα λες και λιγα για να τα σκασεις σε black friday μιας και εκει ειανι η τιμη της ετσι και αλλιως... Αν θες πχ για 1080p μονο υπαρχουν απειρες επιλογες μεχρι 250 που σε καλυπτουν στο μεγαλυτερο ποσοστο των παιχνιδιων με καποιες μικρουποχωρησεις... Διαφορετικα μαζευεις φραγκα και σε κανα τριμηνο που θα ναι ολα λιγο καταλαγιασμενα χτυπας πολυ πιο δυνατο συστημα (παντα ειναι προσωπικη εκτιμηση αυτο, γιατι ζουμε σε καιρους που δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει σε ολα )... Θυμιζω η AMD βγαζει νεες καρτες με τις οποιες ειναι επιτακτικη αναγκη να δειξει λιγο ανταγωνιστικη γιατι η nvidia μετα θα ζηταει να πουλας νεφρο στα αληθεια για να παρεις κατι καλο... εκει παταει ολο το παιχνιδι οπωςε παλιοτερα με την ιντελ τα ιδια γινοντουσαν για μια 10ετια... Με λιγα λογια απο την AMD περιμενουμε να διαμορφωσει παλι το παιχνιδι στην αγορα, για να παμε σε intel και nvidia Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από liverpoolman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Οντως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ξημερώνει, η amd με την τροφοδοσία στις κονσόλες έλυσε το πρόβλημα της για νούμερα, μένει να δούμε πως θα επιδράσει βέβαια αυτό και στις gpu,θα τις δώσει φθηνά ή όντας επαναπαυμενη θα τις πάει στο Θεό, όπως οτιδήποτε νεο τεχνολογικα κινείται.Αν συμβεί το πρώτο(που το εύχομαι) θα εκπλαγώ ευχαριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα πάρει την powercolor 6600 hellhound στην άλλη προσφορά ρε γμτ. Θέλει κανείς να την σκαντζαρει με αυτήν; καινούριες στα κουτιά τους προφανώς για χέρι χερι ανταλλαγή Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από thodoris_9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Η κάρτα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή συγκριτικά με άλλες αυτήν την περίοδο, δεν είναι λίγα όμως τα 350. Η γνώμη μου είναι πως αν σε καλύπτει η gpu που έχεις τότε μείνε σε αυτήν.Θεωρω πως αν έχεις από 1660 και πάνω σε 1080p τότε το upgrade στην 6700 είναι μεν υπολογίσιμο αλλά όχι τόσο μεγάλο για να σκάσεις 350 και να προσπαθείς να πουλήσεις τα παιχνίδια και την παλιά κάρτα για να ρίξεις το κόστος. Θα την επέλεγα μόνο αν έχτιζα νέο σύστημα ή δεν με καλυπτε η gpu που έχω. Φυσικά ο καθένας κάνει ο,τι θέλει με τα λεφτά του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Η κάρτα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή συγκριτικά με άλλες αυτήν την περίοδο, δεν είναι λίγα όμως τα 350. Η γνώμη μου είναι πως αν σε καλύπτει η gpu που έχεις τότε μείνε σε αυτήν.Θεωρω πως αν έχεις από 1660 και πάνω σε 1080p τότε το upgrade στην 6700 είναι μεν υπολογίσιμο αλλά όχι τόσο μεγάλο για να σκάσεις 350 και να προσπαθείς να πουλήσεις τα παιχνίδια και την παλιά κάρτα για να ρίξεις το κόστος. Θα την επέλεγα μόνο αν έχτιζα νέο σύστημα ή δεν με καλυπτε η gpu που έχω. Φυσικά ο καθένας κάνει ο,τι θέλει με τα λεφτά του. Ναι, χτίζω ολοκαίνουριο σύστημα, όλα από την αρχή. Είχα βάλει την κάρτα στο καλάθι και δεν την πρόλαβα να φανταστείς οπότε πήρα την 6600 μετά. Ναι μεν με καλύπτει τώρα γτ και η οθόνη δεν είναι 2Κ αλλά θα τα έδινα τα 60€ έξτρα σε σχέση με την 6600. Αν σε κάποιον συμβαίνει το αντίστροφο, πήρε την 6700 γιατί βγήκε πρώτα ενώ προτιμάει την 6600, ας ενημερώσει. Ευχαριστώ παίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Geo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά Είναι ακόμα διαθέσιμη προς παραγγελία η 6700 στα 350 πάντως Άμα θέλετε αυτήν αντί για την 6600 απλά παραγγείλετε την (Γιατί δεν νομίζω να ψηθεί και κανενας να δώσει την δικιά του 6700 για 6600 για 70 με 90 ευρώ διαφορά ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις