Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και ενώ όλοι συζητάνε για τις καινούριες καρτούλες που τσίμπησαν και τις χαίρονται υπάρχουν ήδη scalpers που  τσίμπησαν και ανέβασαν αγγελία για 6700 ολοκαίνουρια από πλαίσιο με 3 χρόνια εγγύηση στα 370€ 

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 673
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, fotaras76 said:

Psu 12 ετών μόνο σε κανένα παλιό σύστημα που έχει πλέον ελάχιστη χρηματική αξία. Μια φορά γίνεται η ζημιά και συνήθως έρχεται χωρίς προειδοποίηση.

Coolermaster Realpower 620w. Ούτε τότε ήταν κορυφαίο, όμως αποδείχθηκε τρομερά αξιόπιστο από τον Οκτώβρη του 2010 που το αγόρασα. Είμαι και λίγο του “if it ain’t break don’t fix it”…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι οτι βιάζομαι για τoυς κωδικούς για τα παιχνίδια, αλλά με αγορά 17/11 ουτε στο σχετικο email που εχω στειλει απο 22/11 που ειχα ρωτήσει σχετικά δεν εχουν απαντήσει.

Ας υπήρχε δηλαδη εξ αρχης μια ενημερωση οτι θα τα λαβουμε σε 15 μέρες και όχι να αναρωτιομαστε μην με ξεχασαν/εγινε λαθος κτλ.

Δευτέρα θα τους παρω τηλ και βαριέμαι τα τηλ.

Επεξ/σία από guido

1 ώρα πριν, Sakis_Geo είπε

Και ενώ όλοι συζητάνε για τις καινούριες καρτούλες που τσίμπησαν και τις χαίρονται υπάρχουν ήδη scalpers που  τσίμπησαν και ανέβασαν αγγελία για 6700 ολοκαίνουρια από πλαίσιο με 3 χρόνια εγγύηση στα 370€ 

Χτες την είδε ενα παλικάρι και το ανέφερε και όταν κάναμε χαρακτηρισμό , μας έσβησαν τα σχόλια...

• Like 6

22 λεπτά πριν, alxnt είπε

Χτες την είδε ενα παλικάρι και το ανέφερε και όταν κάναμε χαρακτηρισμό , μας έσβησαν τα σχόλια...

Manli rtx3070 650 ευρω από eshop all over again😂

Ελεύθερη αγορά είναι, το θέμα είναι μην πάει κανένας και πάρει scalped κάρτα, και ειδικά σμρ π πέφτουν διαρκώς πι τιμές γιατί και κορόιδο θα είναι (μιας και η τώρα τιμή εκπτωσης θα είναι σε έναν μήνα η κανονική τιμή) και θα έχει ώθηση αυτή την αίσχοκερδια.

1 λεπτό πριν, KaRouLi είπε

Να ρωτήσω κατι? Η 6700 Pulse θα δουλέψει 100% με έναν AMD 5700X ή θα έχει μπουκάλι γιατί ο cpu θα είναι αργός για την κάρτα?

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση bottleneck 

• Thanks 1

"θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα παρακάτω προϊόντα:Sapphire VGA Radeon RX 6700 Pulse 10 GB"Αναμένεται σύντομα"Η εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής στις κεντρικές μας αποθήκες είναι στις 06/12/2022 Την επόμενη εργάσιμη από την παραλαβή, η παραγγελία σας θα δρομολογηθει"

• Like 2

34 λεπτά πριν, stathis97 είπε

"θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα παρακάτω προϊόντα:Sapphire VGA Radeon RX 6700 Pulse 10 GB"Αναμένεται σύντομα"Η εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής στις κεντρικές μας αποθήκες είναι στις 06/12/2022 Την επόμενη εργάσιμη από την παραλαβή, η παραγγελία σας θα δρομολογηθει"

και σε εμενα αυτο ηρθε

44 minutes ago, stathis97 said:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα προϊόντα με κωδικούς:4029410 Sapphire VGA Radeon RX 6700 Pulse 10 GBδιατίθενται ¨Κατόπιν Παραγγελίας¨.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Εμένα ελαφρώς παραλλαγμένο, δεν είμαι σίγουρος αν έπαιξε κάποιο ρόλο ότι επέλεξα αντικαταβολή.

3 λεπτά πριν, g8777 είπε

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα προϊόντα με κωδικούς:4029410 Sapphire VGA Radeon RX 6700 Pulse 10 GBδιατίθενται ¨Κατόπιν Παραγγελίας¨.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Εμένα ελαφρώς παραλλαγμένο, δεν είμαι σίγουρος αν έπαιξε κάποιο ρόλο ότι επέλεξα αντικαταβολή.

Και εμένα περίπου το ίδιο αλλά επειδή έχω και κάτι ram στην παραγγελία δεν μου γράφουν ποιο από τα προϊόντα έχει έλλειψη.

Spoiler

Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τηνεπεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικάπου επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Έχω πληρώσει με καρτα

1 ώρα πριν, stathis97 είπε

Και σε μένα, μόλις τώρα μου ήρθε ακριβώς η ίδια ενημέρωση. Μάλλον μαζεύουν τις παραγγελίες για να τους έρθουν πιο φτηνα τα μεταφορικά απο τον προμηθευτή τους!! :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...