Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες μια γρηγορη γνωμη… θεκω να αντικαταστησω την 1650suoer μου, και κοιταω τις εξης καρτες:

τι λετε;

PowerColor VGA Radeon RX 6600 Fighter 8 GB - 269e

Sapphire VGA Radeon RX 6600 Pulse 8 GB - 289e

PowerColor Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Hellhound - 289e

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Tsakalos! είπε

Παιδες μια γρηγορη γνωμη… θεκω να αντικαταστησω την 1650suoer μου, και κοιταω τις εξης καρτες:

τι λετε;

PowerColor VGA Radeon RX 6600 Fighter 8 GB - 269e

Sapphire VGA Radeon RX 6600 Pulse 8 GB - 289e

PowerColor Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Hellhound - 289e

6600 fighter στα 269. Αν ειναι να πας στις αλλες με 289 καλυτερα να πας στην 6700 ειναι 30% πανω για 60 ευρω πανω που αξιζει. 

Μόλις τώρα, Tsakalos! είπε

Η 6600  υπερκαλυπτει τις αναγκες μου , οποτε η φθηνοτερη φαινεται καλη λυση ε;.. 👍🏼

Πρακτικα μονο στο σχεδιο εχουν διαφορα. Ολες οι υλοποιησεις ειναι καλες! 

• Like 1

1 λεπτό πριν, Tsakalos! είπε

Η 6600  υπερκαλυπτει τις αναγκες μου , οποτε η φθηνοτερη φαινεται καλη λυση ε;.. 👍🏼

Tρικαλη και ειναι μια χαρα υλοποιηση για 132watt tdp για θερμοκρασιες. 

• Like 2

4 ώρες πριν, Arkin είπε

Για τσεκαρε εδω μηπως αλλαξε κατι και γενικα φτιαξτα οπως θελεις. Βαλε αριστερα full rgb και δεξια ρυθμιζεις τα χρωματα ακριβως οπως θελεις ψυχρο λευκο αντιθεση κτλ κτλ τα φερνεις οπως ακριβως σου αρεσουν. 

Screenshot-2.png

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Έτσι ήτανε και σε μένα κόκκινα οι παλιοί adrenaline με την RX 470 τώρα με την 6700 είναι μπλε Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.

Aυτό το είχα απενεργοποιημένο πάντα επειδή ασχολούμαι με τη φωτογραφία και θέλω τα χρώματα να είναι όσο γίνεται πιο φυσικά.

Επιτέλους να αλλάξω την 1660 που ούτε civ vi δεν μπορώ να παίξω άνετα.

Ούτε κουβέντα για dying light 2 που το ήθελα από πριν κυκλοφορήσει.

17 λεπτά πριν, TR-909 είπε

Για όσους είναι στην αναμονή. 🙂

Ναι απλά αυτή δεν είναι η pulse, όχι ότι αλλάζει κάτι στις επιδόσεις κτλπ αλλά η pulse δεν είναι

4 λεπτά πριν, argimeg είπε

Ναι απλά αυτή δεν είναι η pulse, όχι ότι αλλάζει κάτι στις επιδόσεις κτλπ αλλά η pulse δεν είναι

Μα οι επιδόσεις είναι που μας ενδιαφέρουν. 

Στο όνομα δεν θα τα χαλάσουμε 😂

33 λεπτά πριν, sils είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου Έτσι ήτανε και σε μένα κόκκινα οι παλιοί adrenaline με την RX 470 τώρα με την 6700 είναι μπλε Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.

Aυτό το είχα απενεργοποιημένο πάντα επειδή ασχολούμαι με τη φωτογραφία και θέλω τα χρώματα να είναι όσο γίνεται πιο φυσικά.

Δοκιμασες να βαλεις 6500 στο χρωμα να δεις πως θα ειναι το χρωμα? τα υπολοιπα κλειστα στα δεξια μονο το 6500 ασε και default αντιθεση saturation κτλ. Η ενα reset το control panel αν δεν λυθει το θεμα αλλα κατα 99% θα τα φερεις στα μετρα σου οπως θελεις τα χρωματα και γενικα ολη την εικονα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Arkin said:

6600 fighter στα 269. Αν ειναι να πας στις αλλες με 289 καλυτερα να πας στην 6700 ειναι 30% πανω για 60 ευρω πανω που αξιζει. 

Η αλήθεια είναι πως εγώ πήγα στην 6600 κυρίως για 2 λόγους.

Αφενός το σύστημα είναι χτισμένο γύρω από έναν i5 8400 και δεν υπάρχει περίπτωση αναβάθμισης για αρκετό καιρό ακόμη, συνεπώς ισχυρότερες κάρτες θα περιοριστούν από αυτόν.

Αφετέρου το budget μου είναι ιδιαίτερα περιορισμένο αυτή την περίοδο κι έτσι ακόμη και τα 280€ είναι πολύ οριακά.

Το μόνο που με ανησυχεί στην πράξη είναι το τροφοδοτικό μου, διότι έχει πολλά χρόνια ιστορίας (12 πλέον…), όμως ήδη στηρίζει επιτυχώς μια RX480 επί πενταετία - η οποία όπως βλέπω έχει ίδιες ή λίγο μεγαλύτερες ενεργειακές απαιτήσεις από την 6600.

Επεξ/σία από DrFreeman

37 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Το μόνο που με ανησυχεί στην πράξη είναι το τροφοδοτικό μου, διότι έχει πολλά χρόνια ιστορίας (12 πλέον…), όμως ήδη

Psu 12 ετών μόνο σε κανένα παλιό σύστημα που έχει πλέον ελάχιστη χρηματική αξία. Μια φορά γίνεται η ζημιά και συνήθως έρχεται χωρίς προειδοποίηση.

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...