thetiesthatbind Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Και callisto day one ετσι? Παιχνιδι 50 ευρω παρακαλω. Καλοριζικη να την χαρεις οπως και σε ολα τα παιχνιδια που την πηραν τρομερο καρτονι για 1440p. Καλά εγώ στο 2ο σύστημα της υπογραφής θα την κουμπώσω, ήρθε η ώρα να αποσυρθεί η παλαίμαχη 760. Για 1080p high refresh rate την προορίζω αρχικά και μετά βλέπουμε Έσπαγα το κεφάλι μου τόσες μέρες αν θα πήγαινα σε 6600 και 6700 αλλα νομιζω για τα 60 ευρω παραπανω αξίζει τον κόπο. Είναι και τα παιχνίδια στο κόλπο μειώνουν και άλλο την αξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 btw οσοι παραγγειλατε ελεγξτε τα μαιλ σας γτ εμενα μου ηρθε μαιλ και λεει οτι παρουσιαστηκε θεμα με την διαθεσιμοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Καλά εγώ στο 2ο σύστημα της υπογραφής θα την κουμπώσω, ήρθε η ώρα να αποσυρθεί η παλαίμαχη 760. Για 1080p high refresh rate την προορίζω αρχικά και μετά βλέπουμε Έσπαγα το κεφάλι μου τόσες μέρες αν θα πήγαινα σε 6600 και 6700 αλλα νομιζω για τα 60 ευρω παραπανω αξίζει τον κόπο. Είναι και τα παιχνίδια στο κόλπο μειώνουν και άλλο την αξία. 6700 για 60€ πανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Καλά εγώ στο 2ο σύστημα της υπογραφής θα την κουμπώσω, ήρθε η ώρα να αποσυρθεί η παλαίμαχη 760. Για 1080p high refresh rate την προορίζω αρχικά και μετά βλέπουμε Έσπαγα το κεφάλι μου τόσες μέρες αν θα πήγαινα σε 6600 και 6700 αλλα νομιζω για τα 60 ευρω παραπανω αξίζει τον κόπο. Είναι και τα παιχνίδια στο κόλπο μειώνουν και άλλο την αξία. Για high refresh rate σιγουρα πιο συνετη επιλογη η 6700. Και στην 6600 δινονται τα παιχνιδια αλλα μιλαμε για 30% πανω επιδοσεις οποτε για 60 ευρω αξιζει σιγουρα η 6700. Επαιζε και στα 269 μια 6600 πριν κατι μερες απο plaisio με τα παιχνιδια εκει παμε στα 80 ευρω διαφορα η 25% της αξιας εκει ειχαν και οι 2 το ιδιο vfm. Αλλα στα 289 6600 η 350 6700 πας 6700 οπως σωστα εκανες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, DjAde είπε btw οσοι παραγγειλατε ελεγξτε τα μαιλ σας γτ εμενα μου ηρθε μαιλ και λεει οτι παρουσιαστηκε θεμα με την διαθεσιμοτητα Και στον 5600Χ που μου ήρθε μέιλ το πρωί που έδωσα παραγγελία το ίδιο μου ήρθε (και φαινόταν και άμεσα διαθέσιμος σκέψου). Προφανώς θα εκτελεστούν οι παραγγελίες αφού το έχουν περασμένο στο σύστημα για παράδοση 3-4 ημέρες (το γράφει και στο σάιτ εξάλλου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Είμαι διχασμένος. Να περιμενω ως τα Χριστούγεννα με την τίμια RX580 ή να την χτυπήσω την 6700 τώρα; Δεν νομίζω να βγάλουν και καλύτερες προσφορές ως τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, t-shock είπε Είμαι διχασμένος. Να περιμενω ως τα Χριστούγεννα με την τίμια RX580 ή να την χτυπήσω την 6700 τώρα; Δεν νομίζω να βγάλουν και καλύτερες προσφορές ως τοτε Ισως βγαλουν ισως οχι κανεις δεν το ξερει. Αυτη τη στιγμη κοιτας σε 130% πανω επιδοσεις απο την 580 με χαμηλοτερο TDP 175 εναντι 185 της 580. Να παιξει στα 300 η 6700? Δεν το γνωριζω. Και να παιξει ισως δεν δινει την δωροεπιταγη+τα 2 παιχνιδια δωρο με το κουπονι. Οι νεα σειρα θα ερθει Πασχα στα πιο μικρα μοντελα ισως και αργοτερα. Για μενα χτυπα την να χαρεις gaming η καρτα ειναι εξαιρετικη στα λεφτα που παιζει και με τα δωρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8777 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 SAPPHIRE DUAL-X RADEON R7 265 με υπηρέτησες πιστά από τον καιρό του Νώε. Ηρθε η ώρα να ξεκουραστείς.😔 Φιλιά στον Παντέλο.❤️ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Καλή περίπτωση αλλά θα μείνω με την 2060. Monitor full hd 144Hz. Θα αναβαθμίσω σε κάποια επόμενη γενιά ώστε το upgrade να είναι λίγο πιο μεγάλο για να αξίζει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, DjAde είπε btw οσοι παραγγειλατε ελεγξτε τα μαιλ σας γτ εμενα μου ηρθε μαιλ και λεει οτι παρουσιαστηκε θεμα με την διαθεσιμοτητα Το πρωτο email ηταν αυτο που σου ειπε για την διαθεσιμτητα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mich21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Αξίζει η xt το κατοστάρικο παραπάνω ή να πάρω την απλή? Τα παιχνίδια που δίνει δεν με τρελαίνουν κιόλας 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, giannis22k είπε Το πρωτο email ηταν αυτο που σου ειπε για την διαθεσιμτητα ; ναι ενα mail ηρθε μονο και μου ελεγε αυτο. πηρα ενα τηλ για επιβεβαιωση και μου ειπαν οτι σταλθηκε γιατι η παραλαβη θα ειναι σε μερικες ημερες και οχι την επομενη οπως διαφιμηζοουν στα περισσοτερα προιοντα. οποτε ολα good Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 και εγω την εχω κανει και μου ηρθε απλα οτι «εχει καταχωρηθει η παραγγελια» κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Με πηραν τηλεφωνο πριν καμια ωρα να μου που οτι προχωραει η παραγγελια κανονικα Απλα παραξενευτηκαν που εκανα 2 διαφορετικες παραγγελιες αντι να τις βαλω σε μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς είχα μάθημα... Ελπίζω να πρόλαβα κι εγώ... Η RX580 μου κράτησε καιρό. Απλά εύχομαι να μην έχω κομμάτι με coil whine... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από KaRouLi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις