Προς το περιεχόμενο

Sapphire Pulse 6700 349€ και 6800 Nitro 599€ [ΤΕΛΟΣ]

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Ακριβώς, η σειρά 7000 θα είναι επίσης σημαντικά πιο energy efficient οπότε μπορεί κάποιος να βάλει καλύτερη gpu χωρίς να αλλάζει και psu. Για εμένα πχ που είμαι με seasonic gold 500w θα μπορώ να πάρω στο μέλλον μια σημαντικά καλύτερη κάρτα από την 2060 που έχω χωρίς να ξηλωθω και για psu.

Άσε που γενικά ο περισσότερος κόσμος δυσκολεύεται / δε γουστάρει να δώσει πολλά λεφτά για amd κάρτα σε αντίθεση με τις nvidia. Και αυτό παρατηρείται διαχρονικά από τις πωλήσεις, τώρα αν είναι σωστό η λάθος είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

Και εγώ να χάσω υποστήριξη σε CUDA, OpenGL (σωστό ορθόδοξο), nvenc + OBS που τα έχω ήδη με την γριά 1080 + DLSS3 (που ήδη γίνεται implement σε games) και καλύτερες επιδόσεις σε RT που έχουν τα Lovelace μου φαίνεται κάπως,

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 673
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην 6700 εχετε coil whine ?  Εβαλα να παιξω λιγο χθες και οταν τερματιζει ακουγετε , οχι πολυ βεβαια γιατι εχει τζαμι το κουτι .

Εγώ έχω παλιό φλώρικο κουτί χωρίς τζάμι και δεν ακούγεται κάτι ενοχλητικό.

Επίσης ακόμα περιμένω τα παιχνίδια, την προηγούμενη Πέμπτη την παρήγγειλα.

• Like 1

Οσοι δεν εχετε παραλαβει ακομη τα παιχνιδια μην τους αφηνετε, θα σας τα φανε στο τελος.

Τα ιδια εκαναν και πριν 4 χρονια που αγορασα την rx 570. Μονο μετα απο αλεπαλληλα τηλεφωνα τα εδωσαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

Οσοι δεν εχετε παραλαβει ακομη τα παιχνιδια μην τους αφηνετε, θα σας τα φανε στο τελος.

Τα ιδια εκαναν και πριν 4 χρονια που αγορασα την rx 570. Μονο μετα απο αλεπαλληλα τηλεφωνα τα εδωσαν.

εμενα ειχαν κανει λαθος και μου τα εστειλαν 2 φορες 
και μου βγηκε η καρτα -100€ μιας και τα πουλησα DMC / RE2

Επεξ/σία από Zengar Zombolt

Καλημέρα, κοιτάω αυτές τις 2 καρτούλες :

Η ερώτηση είναι έχει αγοράσει κάποιος από εσάς απο τα μαγαζιά Multicopter, Amazon Technologies, JMCtech ,A-center και εάν ναι τι εμπειρία έχετε από aftermarket; Ευχαριστώ.

4 ώρες πριν, Jumbi είπε

Την τελευταια εβδομαδα ειδα καπου 15 προσφορες αποκλειστικα για καρτες γραφικων  (εδω και στο διπλανο φορουμ), εκ των οποιων οι μισες αρκετα αξιολογες και καλυπτοντας πολλα επιπεδα τιμων, τι αλλο να κανουν πια. Δεν ειναι καθε μερα του Αι-Γιαννη :P

Μέτοχος στα καταστήματα είσαι που προσβλήθηκες;

Εγώ αναφέρω μία κατάσταση που ανήμερα black friday δεν υπάρχουν πραγματικές προσφορές σε gpus.

10 λεπτά πριν, madmikex είπε

Καλημέρα, κοιτάω αυτές τις 2 καρτούλες :

Η ερώτηση είναι έχει αγοράσει κάποιος από εσάς απο τα μαγαζιά Multicopter, Amazon Technologies, JMCtech ,A-center και εάν ναι τι εμπειρία έχετε από aftermarket; Ευχαριστώ.

Λαθος thread φιλε μου! Στο λεω γιατι μπορει να μην το δουν πολλα παιδια 🙃

By the way εχω ψωνισει απο multicopter αρκετες φορες και μαλιστα τελευταια red devil 6800xt.

Μια χαρα, οτι πηρα ηταν κομπλε, απλα στους χρονους ηταν απο 3 εως οντως και 10 εργασιμες, ψιλολαχειο δλδ.

Δεν εχω ιδεα για aftersales, δεν χρειαστηκα ποτε...

• Like 1
  • Thanks 1

Υπαρχει περιπτωση κανεις απο αθηνα να ενδιαφερεται για την 6700 μου ? 

Εχει λιγακι coil whine αλλα τωρα που το ακουσα , μου την εδωσε και σκεφτομαι να τους την παω πισω για πιστωτικο η αντικατασταση  .

Φυσικα στην ιδια τιμη των 350 + οταν μου στειλουν τους κωδικους θα τους προωθησω στον αγοραστη 

Αν ενδιαφερεται κανεις ας στειλει PM 

(πετρουπολη-περιστερι και γυρο για γρηγορα πραματα)

Κάνε υπαναχώρηση στην αγορά ή στειλε την πισω για εγγύηση, ίσως στο λύσουν είτε όχι. 

13 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Υπαρχει περιπτωση κανεις απο αθηνα να ενδιαφερεται για την 6700 μου ? 

Εχει λιγακι coil whine αλλα τωρα που το ακουσα , μου την εδωσε και σκεφτομαι να τους την παω πισω για πιστωτικο η αντικατασταση  .

Φυσικα στην ιδια τιμη των 350 + οταν μου στειλουν τους κωδικους θα τους προωθησω στον αγοραστη 

Αν ενδιαφερεται κανεις ας στειλει PM 

(πετρουπολη-περιστερι και γυρο για γρηγορα πραματα)

Παιζει για τον ιδιο λογο να την εστειλε πισω και ο προηγουμενος. 

2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Κάνε υπαναχώρηση στην αγορά ή στειλε την πισω για εγγύηση, ίσως στο λύσουν είτε όχι. 

Παιζει για τον ιδιο λογο να την εστειλε πισω και ο προηγουμενος. 

Μπα  , η ταινια της sapphire ηταν κλειστη 

Αν δεν ενδιαφερθει κανεις απο εδω , θα παω μια επισκεψη στο καταστημα το απογευμα 

Το γαμωτο ειναι οτι η καρτα ειναι τουμπανη και πολυ παγωμενη απο το λιγο που την επαιξα 

Τα παιχνίδια τα έχετε πάρει? Εμένα μου έστειλαν κωδικό απο το πλαίσιο μετά απο τηλεφώνημά μου, τα έκανα redeem αλλά ακόμα δεν μου έχουν στείλει κάτι.

6 ώρες πριν, ilos είπε

Άσε που γενικά ο περισσότερος κόσμος δυσκολεύεται / δε γουστάρει να δώσει πολλά λεφτά για amd κάρτα σε αντίθεση με τις nvidia. Και αυτό παρατηρείται διαχρονικά από τις πωλήσεις, τώρα αν είναι σωστό η λάθος είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

Και εγώ να χάσω υποστήριξη σε CUDA, OpenGL (σωστό ορθόδοξο), nvenc + OBS που τα έχω ήδη με την γριά 1080 + DLSS3 (που ήδη γίνεται implement σε games) και καλύτερες επιδόσεις σε RT που έχουν τα Lovelace μου φαίνεται κάπως,

Cuda σε xx60/xx70 για compute workloads (?) ε λίγο niche φάση- τα ίδια πάνω κάτω και για RT cores όπου σε native RT (χωρίς DLSS) αμφότερες είναι ψόφιες. OpenGL πάει μας τελείωσε - Vulcan και ξερό ψωμί. 😄
(μήπως εννοούσες OpenCL?)

Για να μη πιάσουμε το πόσα games υποστηρίζουν RT ή DLSS. Το raster αφορά το 99.9% των PC games. 

Στο native RT οι RDNA2 είναι σαφώς πιο κάτω αλλά μιλάμε για διαφορές σε πραγματικά FPS ασήμαντες. Το FSR 2.1 έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και είναι πολύ κοντά σε απόδοση και ποιότητα απεικόνισης με το DLSS2.

Στο streaming η AMD έχει προχωρήσει στην συνεργασία με OBS και full AV1 encoding/decoding στις RDNA3, αλλά και στις RDNA2 με τον AMF έχει κάνει καλή δουλίτσα.

Για να μη μακρυγορώ περισσότερο θέμα mindshare είναι παρά ουσίας (features).

Ναι στις Lovelace θα υπάρχουν αισθητές διαφορές (κυρίως στο RT εικάζω) αλλά αν σου ζητήσει 899€ MSRP για 4070 Ti τι θα πεις? 😎

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...