mixzio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 καλημερα σας θα ηθελα την βοηθεια. θελω να βαλω σε εναν καυστηρα υγραεριου. ενα θερμοστατη sonof για απομακρυσμενο ελενχο. εχω παρει τον TH 16 κ θα ηθελα την βοηθεια για την συνδεσμολογια. γενικα πως θα βακω τα καλωδισ για να συνδεσω τον καυστηρα, δεν εχω ηλεκτροβανα ειναι ενα σπιτι. επιπλεον ειδα οτι κυκλοφορησε ενα πανελ της sonoff με οθονη θα μπορουσα να βαλω αυτο αντι για το ΤΗ16; Σας ευχαριστω
babisa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλήμερα! Έχεις ήδη θερμοστάτη όμως ναι; ποιον; πόσα καλώδια έχει; Ο λέβητας παίρνει εντολή με ξηρή επαφή;
mixzio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 ο λεβητας τωρα μπηκε τωρα θα περασουμε τα καλωδια δεν υπαρχει θερμοστατης ακομα τωρα για την επαφη δεν ξερω να σου πω
NikosKallithea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Θα βγαλεις αυτον που θα σου βαλει και θα βάλεις στην θεση του ενα sonoff
mixzio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 αμπορω να βαλω το νεο πανελ η μονο τον th16;
babisa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Εγώ προσωπικά ,κράτησα τον θερμοστάτη που είχα κανονικά,για παν ενδεχόμενο και στο μισό μέτρο δίπλα που είχα ένα διπλό διακόπτη για φώτα τον αντικατεστησα με το Panel.
mixzio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 το πανελ στελνει κατευθειαν εντολη στον καυστηρα-λεβητα ή παρεμβαλεται κ αλλο sonoff;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα