Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε :1000€

Χρήση υπολογιστή ια gaming 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Κανένα 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι δν συμπεριλαμβάνεται οθονη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά καταστήματα 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από ειδικό 

Προτάσεις κι τι κομμάτια θα διαλέγατε μ αυτό το budget παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε.

Επεξ/σία από manolis227
Δημοσ.

Πες πρώτα φίλος ανάλυση και hz του μόνιτορ που θα παιζεις για να δούμε τι κάρτα γραφικών θα χρειαστεις.Επισης τι games?τα πάντα όλα?

Δημοσ.

2k και 144hz, επίσης από παιχνίδια κυρίως για  lol αλλά εκτός αυτού μπορεί αν μου καπνίσει να θέλω να παίξω assassin's creed , hitman , battlefield κλπ δλδ θέλω να έχω σύστημα που να μπορεί να σηκώσει αυτά τα παιχνίδια χωρίς τρελές ρυθμίσεις 

Δημοσ.

Από ένα ψάξιμο που έχω κάνει έχω καταλήξει στα εξής κομμάτια 

Επεξεργαστής: AMD Ryzen 7 5800X 3.8GHz Επεξεργαστής 8 Πυρήνων για Socket AM4 σε Κουτί 

Κάρτα γραφικών:Είμαι ανάμεσα σε αυτήν: Sapphire Radeon RX 6700 10GB GDDR6 Gaming OC Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με HDMI και 3 DisplayPort ΚΑΙ Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Eagle OC (rev. 2.0) Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με 2 HDMI και 2 DisplayPort 

Κουτί: 

Be Quiet Pure Base 500DX Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB 

Μητρική:

Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (rev. 1.0) Motherboard ATX με AMD AM4 Socket 

Μνήμη ραμ:G.Skill Trident Z RGB 32GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x16GB) και Ταχύτητα 3200 

Τροφοδοτικό:Corsair TX-M Series TX650M 650W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Semi Modular 80 Plus Gold 

Σκληρός:Samsung 980 Pro SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 

Αυτά...ακούω απόψεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manolis227 είπε

Από ένα ψάξιμο που έχω κάνει έχω καταλήξει στα εξής κομμάτια 

Επεξεργαστής: AMD Ryzen 7 5800X 3.8GHz Επεξεργαστής 8 Πυρήνων για Socket AM4 σε Κουτί 

Κάρτα γραφικών:Είμαι ανάμεσα σε αυτήν: Sapphire Radeon RX 6700 10GB GDDR6 Gaming OC Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με HDMI και 3 DisplayPort ΚΑΙ Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Eagle OC (rev. 2.0) Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με 2 HDMI και 2 DisplayPort 

Κουτί: 

Be Quiet Pure Base 500DX Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB 

Μητρική:

Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (rev. 1.0) Motherboard ATX με AMD AM4 Socket 

Μνήμη

Τροφοδοτικό:Corsair TX-M Series TX650M 650W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Semi Modular 80 Plus Gold 

Σκληρός:Samsung 980 Pro SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 

Αυτά...ακούω απόψεις 

Ακριβος ο 980 pro, δες την προσφορά του eshop αν θες για pcie 4 nvme.https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-skc3000s-1024g-kc3000-1tb-m2-2280-nvme-pcie-gen4-x4-p-PER.346318.H 6700 είναι πιο δυνατή από 3060 αλλά αν θες και ray tracing πάσο.

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.

Κατα αλλά πιστεύεις είναι εντάξει ; ταιριάζουν μεταξύ τους τα κομμάτια; μήπως τροφοδοτικό θέλει μεγαλύτερο η είμαι κομπλέ με αυτό ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, manolis227 είπε

Κατα αλλά πιστεύεις είναι εντάξει ; ταιριάζουν μεταξύ τους τα κομμάτια; μήπως τροφοδοτικό θέλει μεγαλύτερο η είμαι κομπλέ με αυτό ;

Όλα κομπλέ μου φαίνονται φίλε μου.Μια χαρά ταιριάζουν,θα κοιταγα και ένα cpu cooler.πχ https://www.skroutz.gr/s/36027759/Scythe-Fuma-2-Rev-B-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-AM5-1200-115x-1700.html

Επεξ/σία από niko13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...