Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα κάρτας γραφικών ή οθόνης;

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Πες μου λιγο κατι , απο που δινεις εικονα στο μονιτορ σου με hdmi  και με  DP?

Αυτη την στιγμη ναι, αν δεν μπαινει στο bios μεσα απο το DP  μπαινω απο το hdmi και απο εκει μετα δειχνει το bios κανονικα, λεω να το αφησω ετσι δεν ξερω τι αλλο να κανω, πιστευω ειναι θεμα με την μητρικη και το bios που εχει αν δεν κανω λαθος τοτε το 1150 σοκετ και το chipset Ζ97 δεν ειχανε τοσο μεγαλη υποστηριξη με τις αναλυσεις στα bios γι αυτο πιθανον με το hdmi να ειναι ποιο συμβατο και να βγαζει το bios αμεσως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Αυτη την στιγμη ναι, αν δεν μπαινει στο bios μεσα απο το DP  μπαινω απο το hdmi και απο εκει μετα δειχνει το bios κανονικα, λεω να το αφησω ετσι δεν ξερω τι αλλο να κανω, πιστευω ειναι θεμα με την μητρικη και το bios που εχει αν δεν κανω λαθος τοτε το 1150 σοκετ και το chipset Ζ97 δεν ειχανε τοσο μεγαλη υποστηριξη με τις αναλυσεις στα bios γι αυτο πιθανον με το hdmi να ειναι ποιο συμβατο και να βγαζει το bios αμεσως

Δεν καταλαβες την ερωτηση μου .....εχεις hdmi & dp ταυτοχρονα επανω στο μονιτορ , απο που φευγουν τα 2 καλωδια και πηγαινουν στην οθονη πες μου

57 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Δεν καταλαβες την ερωτηση μου .....εχεις hdmi & dp ταυτοχρονα επανω στο μονιτορ , απο που φευγουν τα 2 καλωδια και πηγαινουν στην οθονη πες μου

Φευγουν απο την οθονη και πανε στην καρτα γραφικων του υπολογιστη

4 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Φευγουν απο την οθονη και πανε στην καρτα γραφικων του υπολογιστη

Αυτο ρωτουσα........η καρτα σου ειναι στα τελειωματα της να ξερεις

• Like 1

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Αυτο ρωτουσα........η καρτα σου ειναι στα τελειωματα της να ξερεις

Θα ήτανε από την αρχή έτσι, κοντεύει 8 χρόνια όταν την είχα πάρει αλλα και οταν πχ επαιζε youtube καμια φορα εχανε το σημα στην προηγουμενη οθονη της LG ακουγοταν ο ηχος απο πισω και μετα παγωνε τελειως και δεν εκλεινε ουτε με  reset ελεγα θα εφτεγαν οι drivers των 10 και ποιο παλια των 7 στα 11 μετα σταματησε να το κανει αυτο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...