Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με την οθόνη του υπολογιστή η οποία είναι μια AOC 27’’ την είχα αγοράσει πριν ένα χρόνο και την είχα συνδέσει με DP και δυστυχώς δεν έμπαινε στο bios ο υπολογιστής το έβγαζε με ανάλυση 800Χ600 και τις περισσότερες φορές μαύρη οθόνη και κρησάρισμα ή το bios μισό, κάποιες φορές το έδειχνε κανονικά κάποιες φορές όχι, το ίδιο και στο boot menu, με HDMI όσες φορές και να έμπαινα το έδειχνε κανονικά, επίσης με DP ποτέ  δεν είχα θέμα μέσα στα windows, άλλαξα το καλώδιο του DP μετά σιγά σιγά άρχιζε έφτιαχνε το έκανε πάλι αλλά όχι τόσο σύντομα μέχρι που ένα χρόνο έμπαινα κανονικά στο bios και στο boot menu  με το DP αλλά εχτές που έβγαλα τον υπολογιστή από το ρεύμα και αποσύνδεσα από πίσω τα καλώδια πάλι άρχισε το ίδιο με το DP. Τώρα τι μπορεί να φταίει; Είναι η κάρτα γραφικών; Είναι η οθόνη έχει κάποιο πρόβλημα; Να πω επισης ότι όταν βαλω το hdmi και μπω στο bios δείχνει κανονικά εικόνα μετα άμα βάλω το dp πάλι δείχνει εικόνα, αν μπω στα windows και κάνω επανεκκίνηση ή σβήσω τον υπολογιστή πάλι δεν θα δείξει, η καρτα γραφικων ειναι η R7 260X gigabyte 

1668641960661.jpg

1668641960673.jpg

Pi7compressed1668642139665.jpg

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.
11 ώρες πριν, triplex1 είπε

Legacy drivers χρειαζεσαι , το προβλημα σου απο κει ξεκιναει και μετα κοιτας την καρτα

22.6.1

https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-r7-series/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-260x

Ναι τους εχω βαλει τους οδηγους, απλα δεν φτανει στα windows για να φορτισει στα windows μπαινει κανονικα 

12 ώρες πριν, dsi44 είπε

δοκιμασες με αλλο dp καλωδιο?

η εστω αλλη θυρα dp απο την vga?

μια δοκιμη με αλλη οθονη?

δοκιμασα 3 διαφορετικα καλωδια DP δεν αλλαξε κατι δυστηχως αλλη θυρα δεν εχω DP ειναι παλια η καρτα 260Χ δεν εχω καποια αλλη οθονη μετα μονο αν βρω καποια καρτα γραφικων

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panos0100 είπε

απλα δεν φτανει στα windows για να φορτισει στα windows μπαινει κανονικα 

δεν το καταλαβαινω αυτο ετσι οπως το λες

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, triplex1 είπε

δεν το καταλαβαινω αυτο ετσι οπως το λες

Με το DP μπαίνει κανονικά windows όταν είναι να μπει στο bios δεν μπαίνει, και δεν έχουν σχέση οι drivers της κάρτας γιατί φορτώνονται όταν μπαίνει στα windows

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panos0100 είπε

Με το DP μπαίνει κανονικά windows όταν είναι να μπει στο bios δεν μπαίνει, και δεν έχουν σχέση οι drivers της κάρτας γιατί φορτώνονται όταν μπαίνει στα windows

Ωραια , καπου μεσα στο bios εχεις μια επιλογη full uefi ή οπως την ονομαζει ....την βρισκεις  την επιλεγεις και μετα μπαινεις κανονικα και με DP

Σε διαφορετικη περιπτωση κοιτας μηπως εχεις τσεκαρισμενο  καταπασα πιθανοτητα το legacy bios και το γυρνας σε uefi

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον θελει να το γυρισει  legacy

αλλα βλεπω ειναι με Ζ97 περιεργο...

Επεξ/σία από dsi44
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, triplex1 είπε

Ωραια , καπου μεσα στο bios εχεις μια επιλογη full uefi ή οπως την ονομαζει ....την βρισκεις  την επιλεγεις και μετα μπαινεις κανονικα και με DP

Σε διαφορετικη περιπτωση κοιτας μηπως εχεις τσεκαρισμενο  καταπασα πιθανοτητα το legacy bios και το γυρνας σε uefi

Λοιπόν, όταν κάνει το πρόβλημα δε γυρνάει σε full hd ανάλυση δυστυχώς το bios είναι κανονικά σε UEFI βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πάω να αλλάξω το bios σε FULL HD

1668774419717.jpg

1668774419734.jpg

1668774419748.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Λοιπόν, όταν κάνει το πρόβλημα δε γυρνάει σε full hd ανάλυση δυστυχώς το bios είναι κανονικά σε UEFI βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πάω να αλλάξω το bios σε FULL HD

1668774419717.jpg

1668774419734.jpg

1668774419748.jpg

Η μητρικη σου εχει dual bios .....γυρνα στο αλλο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Η μητρικη σου εχει dual bios .....γυρνα στο αλλο

Πως το γυρνάω στο άλλο, όταν μπαίνει βγάζει το αλλο το bios το κανονικό αυτό που βγάζει είναι το άλλο για overclocking δεν ξέρω γιατί Κάνει μπέρδεμα και μπαίνει εκει δηλαδή ενω παταω το delete να μπει στο κανονικο bios πως μπαινει στο αλλο για oc και δοκιμασα και με ενσύρματο πληκτρολογιο μηπως εφταιγε το ασυρματο παλι τα ιδια, αλλα με hdmi πως μπαινει κανονικα με το DP πως εμπαινε εδω και ενα χρονο κανονικα και στο boot menu εμπαινε, τωρα ουτε εκει δεν μπαινει, θα τρελαθουμε τελειως

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.

Μ'αυτο που μπαινει κανονικα θα μπεις και στην προκειμενη περιπτωση απο τα λεγομενα σου ειναι το hdmi  , αν κουμπωνεις και ξεκουμπωνεις μια το ενα και μια το αλλο το μονο που θα καταφερεις ειναι καμια ζημια να κανεις , αν δε την εκανες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Μ'αυτο που μπαινει κανονικα θα μπεις και στην προκειμενη περιπτωση απο τα λεγομενα σου ειναι το hdmi  , αν κουμπωνεις και ξεκουμπωνεις μια το ενα και μια το αλλο το μονο που θα καταφερεις ειναι καμια ζημια να κανεις , αν δε την εκανες.

Δυστηχως δεν βγαζω ακρη και δεν ξερω τι φταιει πραγματικα τα αφηνω ετσι οπως ειναι εβαλα και ενα hdmi επανω στην οθονη και θα τα εχω ετσι αμα δεν μπαινει με το DP θα μπαινω με το HDMI τα συνδεσα και 2 στην καρτα γραφικων HDMI και DP και τελειωσε η υποθεση δεν ξερουμε τι φταιει

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panos0100 είπε

Δυστηχως δεν βγαζω ακρη και δεν ξερω τι φταιει πραγματικα τα αφηνω ετσι οπως ειναι εβαλα και ενα hdmi επανω στην οθονη και θα τα εχω ετσι αμα δεν μπαινει με το DP θα μπαινω με το HDMI τα συνδεσα και 2 στην καρτα γραφικων HDMI και DP και τελειωσε η υποθεση δεν ξερουμε τι φταιει

Πες μου λιγο κατι , απο που δινεις εικονα στο μονιτορ σου με hdmi  και με  DP?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...