c00kieR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ψάχνομαι για τηλεόραση στις 55". Έχω βάλει στο μάτι τις εξής δύο: https://www.bestprice.gr/item/2157767030/lg-oled55a26la.html?qo=55a26la&from=search/search?from=search-single Και https://www.bestprice.gr/item/2157460272/samsung-qe55q80bat.html Δεν θα χρησιμοποιηθεί για gaming αλλά μόνο για ταινίες, netflix κτλ. Επειδή έχω 2 παιδάκια η τηλεόραση είναι πολλές ώρες ανοιχτή και με απασχολεί λιγάκι ο κίνδυνος για burn in στην lg. Ποια από τις δύο θεωρείτε πως μου ταιριάζει περισσότερο; Αν νομίζετε πως έχω καλύτερη επιλογή μέχρι τα 950 ευρώ, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από c00kieR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akismei Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 εγω θα σου προτεινα να ανεβεις λιγο παραπανω και να πας στην samsung 55qn90b. Εχω την αντιστοιχη 65αρα και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος. Επισης η σαμσουγκ που προτεινω εχει πανελ 120hz, υποστηριζει dolby atmos, εχει πολυ καλο ηχο σε σχεση με τον ανταγωνισμο, ειναι πολυ φωτεινη, γεγονος που βοηθα εαν το σαλονι σου ειναι πολυ φωτεινο και δεν εχεις το κινδυνο που burn in (γενικα ομως ο κινδυνος αυτος εχει μειωθει σημαντικα και στις oled) εαν παλι δεν μπορεις να ανεβεις στα χρηματα της τοτε προτεινω την oled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Αν είναι να πάρεις oled , όχι Α2. Τουλάχιστον Β2 ή C2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c00kieR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Σήμερα πήγα να τις δω από κοντά σε γνωστή αλυσίδα αλλά δυστυχώς δεν είχαν την lg oled a2 για επίδειξη. Είδα όμως την lg qned του 2022 και νομίζω μου άρεσε... Μήπως να την βάλω και αυτήν στο παιχνίδι; Ποια η γνώμη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οχι εχει IPS πανελ και τα μαυρα της ειναι πολυ μετρια. Αν την δεις σε σκοτεινο χωρο θα απογοητευτείς. Προτιμησε κατι με VA Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από graphist83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dutch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, graphist83 είπε Οχι εχει IPS πανελ και τα μαυρα της ειναι πολυ μετρια. Αν την δεις σε σκοτεινο χωρο θα απογοητευτείς. Προτιμησε κατι με VA Για ποιο μοντελο μιλας φιλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Στις 18/11/2022 στις 10:24 ΠΜ, Dutch είπε Για ποιο μοντελο μιλας φιλε? Για τις QNED που αναφερθήκαν πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα