elemann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια, παιρνω συντομα την πρωτη μου μηχανη (κατευθειαν στο απεριοριστο πηγα), ενα kawasaki er5 που βρηκα σε καλη τιμη. Αλλα παρα τα μαθηματα οδηγησης δε νιωθω ανετα να κινηθω στην Αθηνα, ηθελα να σας ρωτησω συμβουλες για το πως να το προσεγγισω το θεμα ωριμα και με ασφαλεια. Το πλανο μου ειναι να το παιρνω ωρες που δεν εχει τοσο γρηγορη και αγχωδη κινηση, πχ πρωινα σαββατα και κυριακες, για αρχη στα στενα της γειτονιας μου, χωρις να μπαινω σε γρηγορους δρομους και λεωφορους. Και οταν νιωσω πιο ανετα, παω και εκει. Ακομη, ξερω οτι το θεμα της ασφαλειας εχει χιλιοπιαστει, αλλα η περιοχη μου δεν ειναι και η καλυτερη (αγιος παντελεημονας). Σκεφτομαι οτι η καλυτερη λυση ειναι η καποιο φθηνο παρκινκ, η συναγερμος-αλυσιδα και σταθμευση διπλα στο αστυνομικο τμημα. Θα εκτιμησω ολες τις συμβουλες σας καθως ειμαι νεος στο δικυκλο και στην περιοχη -διπλο το κακο-
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Να βγεις εκτός πολης και εκτός εθνικών δρόμων. Μέσα στην πόλη δεν θα μαθεις ποτέ Μονο το πάρκινγκ θα σε σώσει, ουτε αλυσίδες, ούτε συναγερμοί
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μονο το πάρκινγκ θα σε σώσει, ουτε αλυσίδες, ούτε συναγερμοί γουότ χη σεντ (αν στην βάλουν στο μάτι, θα στην φορτώσουν σε καρότσα και γεια σας και αλυσίδες και συναγερμοί) 1 ώρα πριν, elemann είπε πως να το προσεγγισω το θεμα ωριμα και με ασφαλεια; ...ώριμα και με ασφάλεια Μέχρι 1-2 χρόνια που θα σου πάρει για να γίνει "προέκταση του εαυτού σου", απλά θα πηγαίνεις φρόνιμα, θα αποφεύγεις τις μεγάλες λεωφόρους με την πολλή κίνηση, θα προσέχεις στα μικρά δρομάκια με τις τυφλές διασταυρώσεις, κτλκτλ. Αν μπορέσεις να κάνεις εξτρά μαθήματα σε πίστα, ό,τι καλύτερο. Διότι το να την μάθεις "στον δρόμο" (και δη κέντρο Αθήνας), ε ΕΙΝΑΙ κάπως.... Σωστό εξοπλισμό (τουλάχιστον μπουφάν/κράνος της προκοπής) εννοείται. Μη βιάζεσαι ΠΟΤΕ όσο τη μαθαίνεις (κι ας έχεις αργήσει πχ σε δουλεια), μη σε πιάνουν ορέξεις ν' ανοίγεις, μη κάνεις φιγούρα, μην αισθανθείς ποτέ "υπερβολική σιγουριά" για να πάνε όλα καλά.
elemann Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Μονο το πάρκινγκ θα σε σώσει, ουτε αλυσίδες, ούτε συναγερμοί 20 λεπτά πριν, washcloud είπε (αν στην βάλουν στο μάτι, θα στην φορτώσουν σε καρότσα και γεια σας και αλυσίδες και συναγερμοί) 1 ώρα πριν, elemann είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις. Σχετικα με το θεμα της σταθμευσης, μηπως ξερετε καποιο φθηνο παρκινκ για τη μηχανη πλατεια αττικης-αγιο παντελεημονα;
txcellas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Βγαινε τα βράδια που δεν έχει τόσο κίνηση να κάνεις βόλτες να μάθεις καλά και το μηχανάκι κ πάντα με κράνος. Όταν θα την μάθεις καλά μπορείς κ χωρίς κράνος 🤣🤣 Να ξέρεις πέρα από την πλάκα ότι τις μηχανές δεν την βλέπουν οι υπόλοιποι οδηγοί οποτε πρέπει να προσέχεις και να προβλέπεις τι θελει να κάνει ο άλλος. Να την χαρεις και πάντα όρθιος!
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, elemann είπε καποιο φθηνο παρκινκ για τη μηχανη πλατεια αττικης-αγιο παντελεημονα; "γκουγκλάροντας πας στην πόλη"
thanasisxask Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 @elemannκάνε ένα τέτοιο δώρο στον εαυτό σου, πίστεψέ άνθρωπος που δεν έχει περάσει κάποιου τέτοιου είδους εκπαίδευση δεν ξέρει να οδηγάει. 1
martyras3334 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Αυτός που ψαχνει τα ορια,τα βρίσκει. Αυτό να θυμάσαι μετα απο τον πρωτο χρονο. Καλά χιλιομετρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα