Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όμορφα, ποιοτικά, φωτεινά μπλιμπλικοανεμιστήρια της Corsair. ΠΟΛΥ ήσυχα, υπάρχει και ξεχωριστό RGB hub μέσα στο κουτί για έλεγχο με το icue της Corsair. Έχω πάρει καμιά 20αριά 😆

Τεσπα, είναι καλοί ανεμιστήρες, αν και ακριβούτσικοι. Οπότε θεωρώ ότι στα 49.9€ στο Πλαίσιο είναι πολύ καλό deal - μιας και τα μεταφορικά είναι δωρεάν (χαμηλότερη skroutzoτιμή στα 70-73€ με τα μεταφορικά).

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, this.is.elia είπε

Ίσως και αρκετά παραπάνω. Και κατά κανόνα, τα χρησιμοποιώ απολύτως λάθος.

Επειδη πετας σποντες, προσπαθεις να ξανα ανακαλυψεις τον τροχο

5 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Δηλαδή έχεις σκάσει γύρω στα 300-400€ για ανεμιστηράκια;

Τα 6 noctua και τα 3 ll120 (+3sp λογω aio) ηταν απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει (στα corsair μονο η μακαροναδα απο τα καλωδια ειναι μεγαλο "-" σε ολες τις σειρες με rgb). Αν πηγαινα τωρα σε rgb fans, θα εβλεπα τα lian li λογω του daisy chain. 

Προσωπικα τα sp δεν θα τα εβλεπα για χρηση με πολλα fans (ισως μονο μια 3αδα, αλλα πλεον ολα τα mid+ cases εχουν τουλαχιστον 4-5 fans) λογω του lighting node στο οποιο συνδεεις μονο τα rgb καλωδια, ενω τα pwm πρεπει να πανε στην μητρικη. Τα ll120 περιλαμβανουν lighting node + commander (ωστε να συνδεσεις εκει τα pwm). Βεβαια στην 2πλασια τιμη.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Επειδη πετας σποντες, προσπαθεις να ξανα ανακαλυψεις τον τροχο

Δεν σε ξέχασα.

20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τα 6 noctua και τα 3 ll120 (+3sp λογω aio) ηταν απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει (στα corsair μονο η μακαροναδα απο τα καλωδια ειναι μεγαλο "-" σε ολες τις σειρες με rgb). Αν πηγαινα τωρα σε rgb fans, θα εβλεπα τα lian li λογω του daisy chain. 

Προσωπικα τα sp δεν θα τα εβλεπα για χρηση με πολλα fans (ισως μονο μια 3αδα, αλλα πλεον ολα τα mid+ cases εχουν τουλαχιστον 4-5 fans) λογω του lighting node στο οποιο συνδεεις μονο τα rgb καλωδια, ενω τα pwm πρεπει να πανε στην μητρικη. Τα ll120 περιλαμβανουν lighting node + commander (ωστε να συνδεσεις εκει τα pwm). Βεβαια στην 2πλασια τιμη.

Ναι, είναι όντως σαλάτα τα καλώδια των Corsair.

Καλή επιλογή για daisy chaining είναι και αυτοί οι παρεξηγημένοι της LC-Power. Πολύ ήσυχοι, καλό airflow σε πολύ καλή τιμή (συγκριτικά με πιο premium πακέτα).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tryfos είπε

50 Ευρώ για 3 φουρφούρια νομίζω too much.

Δεν είναι πολλά υπάρχουν και ακόμα πιο ακριβά. Το 17 έδωσα 50 για 1 corsair ml 140 pro και 1 ml 120 pro χωρίς rgb. Πρακτικά αθόρυβα μέχρι 600 στροφές και βγάζουν πολύ αέρα έξω. Τα noctua έχουν ίδιες τιμές χωρίς καθόλου led αλλά είναι ακόμα καλύτερα. Ειναι κάτι που θα κρατήσει 10ετια οπότε αξίζουν τα παραπάνω χρήματα. Ειδικά όταν θες απόλυτη ησυχία στο χώρο.

Τσ συγκεκριμένα του θέματος είναι και rgb οπότε το 50 αρικο μαζί και με το hub είναι πολύ καλή τιμή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...