Christos_Tz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρισκομαι σε αναζητηση μονιτορ για το desktop μου..το προηγουμενο μου μονιτορ ειτανε ενα αρχαιο 17αρι Teac το οποιο παρεδωσε πνευμα προχτεs μετα απο 15+χρονια..ναι και ομωs 15+ χρονια συνεχομενηs λειτουργιαs... Θελω να τονισω οτι το desktop μου ειναι ενα i5 refubirshed Lenovo M92p στο οποιο εχω φορτωσει μεσα τηs παναγιαs τα ματια απο μνημεs - σκληρουs και εχει ωs αποστολη να με βγαζει ασπρο προσωπο σε καθημερινο σερφαρισμα...media...youtube..(ολα αυτα που κανει εναs απλοs χρηστηs δηλαδη σε καθημερινη βαση..)...δεν εχω καρτα γραφικων παιζω με τα ενσωματωμενα τηs μητρικηs...και δεν ειμαι gamer συγχρονων παιχνιδιων παρα μονο arcade games σε φαση Mame32..και RetroArch..LaunchBox emulators..με λιγα λογια ειμαι απλοs χρηστηs.... Μπορειτε να μου προτεινετε σε μπατζετ μεχρι 150 ευρω καποια μονιτορ να εχω τον νου μου σε 24 και 27 ιντσεs??.... Αυτο που θελω ειναι να ειναι με οσο πιο διακριτικα λεπτα bezels γινετε τριγυρω του....οπωσδηποτε να εχει VGA port..και οπωσδηποτε display port διοτι η motherboard στο lenovo εχει μονο vga και display port..hdmi δεν εχει...αλλα εχω την εντυπωση οτι και display που μονο εχω με εναν ανταπτορα τον μετατρεπω σε hdmi σωστα..? ...καθε βοηθεια ευπροσδεκτη....απαιτητικοs χρηστηs παιχνιδιων δεν ειμαι....θελω ενα οσο το δυνατoν ξεκουραστο στο ματι μονιτορ για Web browsing..media..youtube...και arcade games... Ips Panel πρεπει να διαλεξω...? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από Christos_Tz
kriosgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Η γνώμη μου είναι πως μέχρι 24" πας σε 1080. Σε 27" πας σε ανάλυση 2k. 2k σε αυτό το budget δεν υπάρχει, οπότε μιλάμε για 1080 μέχρι 24". Ναι τα ips monitor είναι πολύ καλά αν εξαιρέσεις το μαύρο τους το οποί είναι χειρότερο από τα VA αλλά το viewing angle τους είναι αξεπέραστο. Αν δεν θέλεις να μετανιώσεις την αγορά σου κοίταξε για κάποιο με 300 cd/m² φωτεινότητα τουλάχιστον. Η σειρά m24f της HP ή το G2422HS Gaming της Dell θα κοιτούσα. Ειδικά το Dell έχει 350cd/m2 φωτεινότητα 😮. Πάνω δηλαδή από την βάση των 300 που έχει ένα σωστό ips panel. Από συνδέσεις το HP έχει Hdmi και dsub (VGA port) ενώ το Dell έχει Hdmi και display port. Παίζουν πολλά φτηνιάρικα ips monitors στην αγορά με 250cd/m2 φωτεινότητα για σκοταδόψυχους και Σατανιστές, απόφυγε τα.
Christos_Tz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ευχαριστω για τιs πληροφοριεs....τελικα τραβηξα σκανδαλη σημερα και πηρα απο Cosmodata στα 115 ευρω μονο ενα 27αρι AOC full HD....και εχω παθει πολιτισμικο σοκ μετα απο τοοοοοσα χρονια απο το ταπεινο αρχαιο 15ιντσο 1024x768 σε 1080p 27αρι....το λεω και value for money για την περιπτωση μου και την χρηση που κανω στο ταπεινο PC μου..ζωντανα χρωματα straight out of the box..και απολαυστικεs 27 ιντσεs..για την περιπτωση μου και αυτα που κανω στο pc...μια χαρα... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από Christos_Tz
kriosgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1024X768 ηταν το 17άρι Teac; 😯 Μας έστειλες 😂
Christos_Tz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ..ναι...εμεινα πισω τεχνολογικα...στην εποχη του Χαλκου..χαχαχαχα..ενταξει τωρα αναβαθμιστηκα...χαχαχα! Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Christos_Tz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα