Προς το περιεχόμενο

LG OLED55B23LA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.otto.de/p/lg-oled55b23la-oled-fernseher-139-cm-55-zoll-4k-ultra-hd-smart-tv-bis-zu-120hz-7-gen5-4k-ai-prozessor-hdmi-2-1-sprachassistenten-1606526513/#variationId=1606526514

Σκέφτομαι να την  πάρω αξιζει σε αυτά τα χρήματα ή θα βρω κάτι καλύτερο η αγορά θα γίνει Γερμανία. 

Θα παίζει όμως τουλάχιστον 4-5 ώρες την ημέρα δορυφορικα τα ελληνικά κανάλια  και disney- Amazon prime- Netflix. Μία ταινία την ημέρα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Αν βρίσκεις την C2 σε τιμή καλή οκ, ειδάλλως και αυτή μια χαρά είναι. 

Όχι δεν τι βρίσκω 

Αυτή στην ίδια τιμή μήπως είναι καλύτερη https://www.otto.de/p/lg-oled55a29la-oled-fernseher-139-cm-55-zoll-4k-ultra-hd-smart-tv-7-gen5-4k-ai-prozessor-selbstleuchtende-pixel-perfektes-schwarz-sprachassistenten-1605147821/#variationId=1605147822

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas-d είπε

Όχι.

Α2 είναι 60hz  και πολύ entry level. 

Πάρε την b2

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas-d είπε

Η σειρά Β είναι καλύτερη από την Α 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ 

Δηλαδή στα 879€ η  b2 είναι η καλύτερη επιλογή η υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο δεδομένου ότι θα παίζει αρκετές ώρες τα τηλεοπτικά κανάλια. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το μοντελο Β1 (προηγοθμενο του Β2), και ειμαι υπερικανοποιημενος. Σε ταινιες και PS  εχει τρομερη εικονα, φυσικα υπαρχει και η επιλογη της C2 που θα ειναι πιο φωτεινη.

Τωρα δυο πραγματα λογω oled, επειδη θαπαιζουν πολλες ωρες κανενας δεν θα σου εγγυηθει οτι δεν θα υπαρξει burn in, και αν εισαι σε φωτεινο δωματιο ισως να πηγαινες σε αλλη τενχολογια.

Αποψη μου ειναι οτι ειναι πολη καλη τιμη,φυσικα αν θες περιμενεις αυτη την εβδομαδα για αλλες πορσφορες.

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Σαφώς η δεύτερη. Full array LED 

περσινό μοντέλο όμως! αξίζει να επιλεξω αυτή μόνο για αυτό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...