siritos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παίδες. Σε ένα καινούριο Tablet το οποίο θα το χρησιμοποιήσει η ανιψιά μου, πως μπορώ να ελέγχο που θα μπαίνει τις εφαρμογές που θα χρησιμοποιεί και να μην της βγάζει ακατάλληλα πράγματα για την ηλικία της; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Ποιά είναι η ηλικία της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siritos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Έξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Έξι ετών τι εφαρμογές χρειάζεται πέρα από κάποια παιχνίδια και ίσως youtube kids; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siritos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δεν ξέρω απλός θέλω να έχω τον έλεγχο και περιορισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Κατέβασμα μόνο ότι είναι χρήσιμο και έπειτα κλείδωμα του χρήστη. Οπότε θα έχει πρόσβαση μόνο σε όσα χρειάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δες τι μπορεις να κανεις μεσω google https://safety.google/intl/en_us/families/ Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από Shineboy Διόρθωση link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Ρίξε μια ματιά για το family link της Google. Μπορείς να ελέγχεις τι εφαρμογές εγκαθιστά, πόση ώρα το έχει ανοικτό και σε ποιες εφαρμογές, ώρες ύπνου κλπ. Ο μεγάλος μου γιος στα 12 το έσπασε, αλλά για τον μικρό που είναι 11 κάνει δουλειά ακόμα. Για 6 χρονών είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_dimos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Στις 19/11/2022 στις 12:52 ΠΜ, phph είπε Ρίξε μια ματιά για το family link της Google. Μπορείς να ελέγχεις τι εφαρμογές εγκαθιστά, πόση ώρα το έχει ανοικτό και σε ποιες εφαρμογές, ώρες ύπνου κλπ. Ο μεγάλος μου γιος στα 12 το έσπασε, αλλά για τον μικρό που είναι 11 κάνει δουλειά ακόμα. Για 6 χρονών είναι μια χαρά. Τι εννοείς το έσπασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρήκε τρόπο να το παρακάμψει και να φτιάξει δικό του λογαριασμό με ψεύτικη ηλικία. Όποτε ήθελε επανέφερε το λογαριασμό που του είχα εγώ και όλα ήταν ok, αλλά όποτε ήθελε γυρνούσε στον δικό του και δεν είχε κανένα περιορισμό, ενώ εγώ έβλεπα στο family link ότι το είχε κλειστό. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από phph Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 θες κεντρικό control στο σπίτι μέσω aftermarket καλού router για τα σπασίματα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, Aris_ είπε θες κεντρικό control στο σπίτι μέσω aftermarket καλού router για τα σπασίματα κλπ Στην πράξη αυτό δεν θα δουλέψει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, phph είπε Στην πράξη αυτό δεν θα δουλέψει ποτέ. ελα στο χωρο μου να το δεις να δουλευει , τωρα αν μιλας για εξω απο το σπιτι η ξεχωριστη συνδεση 4-5G ειναι αλλο πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phph Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Στις 17/12/2022 στις 9:47 ΠΜ, Aris_ είπε ελα στο χωρο μου να το δεις να δουλευει , τωρα αν μιλας για εξω απο το σπιτι η ξεχωριστη συνδεση 4-5G ειναι αλλο πραγμα Φυσικά μιλάω για παντού. Το εξάχρονο είναι ok με το wifi του σπιτιού, αλλά στα 11+ θα έχει data. Πρώτα από όλα γιατί αρχίζει να ανεξαρτητοποιείται και θέλεις να ξέρεις που βρίσκεται (δυνατότητα που έχει το family link). Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου αυθεντία, όταν είχα ψάξει τι μπορώ να κάνω με το router, βρήκα μόνο τη δυνατότητα να ορίσω τις ώρες πρόσβασης και να κόψω χειρικίνητα την πρόσβαση σε κάποιες διευθύνσεις, όχι όμως με ιδιαίτερα πρακτικό τρόπο. Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα