Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

θα ήθελα τη βοήθεια σας για να φτιάξω ένα σύστημα για arcade emulation και αναρωτιέμαι αν πρέπει να κοιτάξω για σύστημα refurbished τύπου SFF και εξτρά κάρτα γραφικών (1030, 1050) ή να φτιάξω κάτι από το μηδέν. Καταλαβαίνω ότι για αυτά που ζητάω θέλω CPU passmark 2100 και κάποια στοιχειώδη γραφικά για να ανεβάζω ανάλυση σε 1080p και να έχω κάποια εφέ.

Αν χρειαστεί να φτιάξω κάτι από την αρχή θα προτιμούσα σε κουτί ανάλογο σε μέγεθος με SFF.

Ποσό που διαθέτουμε : 300 ευρώ +κόστος κάρτας γραφικών

Χρήση υπολογιστή :arcade gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:MAME, PCSX2, supermodel. Βασικά θέλω να μπορώ να παίξω arcade επιπέδου time crisis και πίσω χρονολογικά

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα χρησιμοποιηθεί η τηλεόραση 1080p

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?δεν με πειράζει αν είναι από ένα ή πολλά καταστήματα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το φτιάξω εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Όχι

Δημοσ.

Στα 400€ (εφόσον συζητάς για 300+κάρτα) μπορείς να βγάλεις σύστημα με 5600g.

Είσαι μάλλον από τις περιπτώσεις που αξίζει να δεις το deskmini που αρέσει να προτείνει ο @adtakhs

Είμαι σίγουρος οτι θα σου δώσει πρόταση, ορίστε ένα λινκ από ανάρτηση του για να δεις τι εννοώ

Για πιό οικονομικά σίγουρα θα κάνεις και με refurbished τη δουλειά σου όμως για μένα η διαφορά επιδόσεων είναι μεγάλη και η δεν αξίζει, ειδικά από τη στιγμή που λες οτι μπορείς να τα διαθέσεις

• Like 1
Δημοσ.

Αποδίδουν καλά οι AMD σε emulation; γιατί βλέπω ότι πολλοί μιλούν για υποστήριξη OpenGL ειδικά σε PCSX2 και γενικά φαίνεται να υπάρχει μια προτίμηση για Intel και Nvidia. Τα 400€ για όλα δεν είναι πρόβλημα αν αυτή είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Η καλύτερη δεν ξέρω, μάλλον όμως σε αυτά τα λεφτά είναι το δυνατότερο σύστημα που μπορείς να πάρεις και φυσικά παίζει ρόλο το μέγεθος καθώς σχεδόν πάντα είναι πιο ακριβά όσο μικραίνουν οι διαστάσεις.

Δεν έχω εμπειρία για το pcsx2 ωστόσο πριν δώσω την απάντηση μου είδα οτι (μάλλον) τα πάει μια χαρά ο 5600g.

Ψάξου και αποφάσισε

https://www.google.com/search?q=pcsx2+5600g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...