Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tasanton είπε

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ για το συγκεκριμένο, σε σχέση με ένα κλασσικό SSD που χρησιμοποιώ ως δεύτερο για virtual machines και downloading, θα δω διαφορά;

Για τα VMs ναι θα δεις διαφορά, για τα downloads οχι (εκτός και αν έχεις καμία gigabit γραμμή :-) ). Ένα απο τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των NVME είναι τα μεγαλύτερα/καλύτερα IOPS και το σαφώς μεγαλύτερο max transfer rate. Αν έχεις μητρική που να τα υποστηρίζει φυσικά.

1 ώρα πριν, journeyman77 είπε

όλοι αυτοί οι NVME με κάποια θήκη μπορούν να παίξουν ως εξωτερικοί (πχ USB3 ή Thunderbolt)?

Ναι, κυκλοφορούν εξωτερικά USB NVME cases: https://www.skroutz.gr/c/667/thikes-sklhrwn-diskwn/f/597460_597475/PCI-Express-M-2.html

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από τους σκληρούς που αναφέρθηκαν από την προσφορά του eshop, για 2ο σκληρό που προορίζεται για έξτρα αποθήκευση κυρίως (ή και για εγκατάσταση κάποιων ελαφριών games αν χρειαστεί), τι θα προτείνατε; (Ο main μου είναι ένας SAMSUNG SSD EVO 250GB)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, k_dinos είπε

O Patriot p210 για PS4 slim θα παίξει κανονικά για αντικατάσταση του εσωτερικού?

Ναι θα παιξει. Πηγαινε σε 1 η 2 ΤΒ.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια αξιοπιστος ssd εκτος απο samsung που εχω δουλεψει για >5 χρονια εχει να προτεινει κανεις; (θα ξαναπηγαινα σε samsung αλλα ειναι οι ακριβοτεροι στην κατηγορια τους)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

παιδια αξιοπιστος ssd εκτος απο samsung που εχω δουλεψει για >5 χρονια εχει να προτεινει κανεις; (θα ξαναπηγαινα σε samsung αλλα ειναι οι ακριβοτεροι στην κατηγορια τους)

MX500 πιο φθηνός με dram και πιο φθηνός. 

• Like 1
Δημοσ.
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ds12 είπε

Είδα ότι το eshop έχει τον KINGSTON SNV2S/1000G NV2 1TB στα 57.50€. Τον έχει κάποιος τον συγκεκριμένο δίσκο; Σκέφτομαι να τον αγοράσω και να εγκαταστήσω σε αυτόν τα windows. 
https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-snv2s-1000g-nv2-1tb-nvme-pcie-gen4-x4-m2-2280-p-PER.346447

εμενα το δειχνει 66.90€ : /

image.png.176d60411b35a40d2d3fd7380efb1cff.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ds12 είπε

Να μην γράφω τα ίδια 2 φορές.

Παίζει ρόλο ενδεχομένως αν έχεις υποστήριξη pcie 4.

• Moderators
Δημοσ.

57-58 ευρω εχει εδω και μηνες αν δεις ιστορικο σκρουτζ. Μην ανεβαζετε ψηλα παλια θεματα - αν βρειτε νεα ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ανοιγετε νεο θεμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...