Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδη σκεφτομαι να πάρω εναν για να κανω edit φωτογραφιες σε lightroom k photoshop ποιον προτεινετε ? Τον τελευταιο καιρό σέρνεται αρκετά το pc. Σκεφτομαι να περναω εκει μεσα μεσα τις φωτογραφιες και να τις τρεχω απο εκεί στα 2 προγραμματα . Στην χειροτερη περναω και τα προγραμματα εκει μεσα. Σκεφτομαι γι' αυτον εδω στα 2 TB.

https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-snv2s-2000g-nv2-2tb-nvme-pcie-gen4-x4-m2-2280-p-PER.346448

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panatha1369 είπε

Εχω αυτη τη μητικη AB350M Pro4-F..οι kingston θα παιξουν??

Αν εννοείς τον KC3000 παίζει κανονικά ναι, απλά  Βάλε το στη θύρα Ultra M.2. Απλά θα τρέξει με ελαφρώς πιο αργές ταχύτητες (Θα παίζει στο max tr που υποστηρίζει το pcie 3.0). (Δεν θα το καταλάβεις σε day to day use με απλή χρήση)

image.png.827a82006a1f452dbc20bd5aee9cec41.png

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, baggosGR είπε

Αν εννοείς τον KC3000 παίζει κανονικά ναι, απλά  Βάλε το στη θύρα Ultra M.2. Απλά θα τρέξει με ελαφρώς πιο αργές ταχύτητες (Θα παίζει στο max tr που υποστηρίζει το pcie 3.0). (Δεν θα το καταλάβεις σε day to day use με απλή χρήση)

image.png.827a82006a1f452dbc20bd5aee9cec41.png

Το ιδιο ισχυει και για τον SSD KINGSTON SNV2S?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ για το συγκεκριμένο, σε σχέση με ένα κλασσικό SSD που χρησιμοποιώ ως δεύτερο για virtual machines και downloading, θα δω διαφορά;

Δημοσ.

Πριν δύο μέρες έβαλα τον KC3000 στον νέο υπολογιστή που έφτιαξα (Μητρική MSI B550 Gaming Plus).
Μου έβγαλε αυτές τις ταχύτητες:

sd.jpg

• Like 4
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Έχει γραφτεί στο post της Κυριακής ότι δεν θέλει έξτρα ψυκτρα

Προτιμώ να δώσω 10€ αντί να ρισκάρω έστω και 5% ότι θα καεί ή ο 90€ ssd ή η κονσόλα των 500€ 🤷‍♂️

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Προτιμώ να δώσω 10€ αντί να ρισκάρω έστω και 5% ότι θα καεί ή ο 90€ ssd ή η κονσόλα των 500€ 🤷‍♂️

Κανένα πρόβλημα.απλ αν πάρει την be quite ,δεν θα κλείνει το καπάκι.θελει σαν αυτές που πρότεινε ο @nek4d ,αλλά μετά συμφωνώ μαζί του,χάνει το νόημα η προσφορά γιατί πάμε στα 15+ ευρω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν HDD Western Digital Black 2TB με 64 ΜΒ cache. Σκυλί (μαύρο) βέβαια, δεν μπορώ να πω. Τον έχω για αποθήκη για ταινίες μουσική κτλ.(όχι backup). Λέω να πάρω τον Samsung 970 Evo Plus για να τον αντικαταστήσω. Το λειτουργικό (Windows 10) τρέχει σε Samsung 980 pro. Η μητρική μου είναι η MSI Gaming Plus B550 με δύο θύρες m2, και η δεύτερη ελεύθερη είναι PCIE 3.0. Να την κάνω την κίνηση; Τι λέτε; Ή να πάω σε ποιο φθηνό; (πχ KINGSTON SNV2S, ή WESTERN DIGITAL WDS200T3B0C BLUE SN570) Δουλεύω αρκετά Vidcoder και Winrar. Μιλάμε πάντα για 2TB.

Επεξ/σία από dj_takis
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Κανένα πρόβλημα.απλ αν πάρει την be quite ,δεν θα κλείνει το καπάκι.θελει σαν αυτές που πρότεινε ο @nek4d ,αλλά μετά συμφωνώ μαζί του,χάνει το νόημα η προσφορά γιατί πάμε στα 15+ ευρω

Η mc1 be Quiet και όχι η pro έκδοση χωράει στο ps5. Στα 100€ ακόμα προσφορά το βρίσκω 🤷‍♂️

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα, η MC1 και η ΜC1 pro, η MC1 κουμπώνει κανονικότατα στο PS5, αυτήν έχω βάλει σε έναν 980 Pro εδώ και 6 μήνες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Η mc1 be Quiet και όχι η pro έκδοση χωράει στο ps5. Στα 100€ ακόμα προσφορά το βρίσκω 🤷‍♂️

33 λεπτά πριν, music_lover είπε

Υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα, η MC1 και η ΜC1 pro, η MC1 κουμπώνει κανονικότατα στο PS5, αυτήν έχω βάλει σε έναν 980 Pro εδώ και 6 μήνες.

Γράφει ότι είναι 99x98x27 η mc1.κατι είναι λάθος.γιατί όχι αυτή που είναι και 5 χιλιοστά και πιο φτηνή;θα κάνει;

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβείς διαστάσεις αλλά εδώ θα δεις πως είναι compatible με την θύρα SSD του PS5:

https://www.bequiet.com/en/accessories/2251

MC1

RELIABLE COOLING FOR M.2 SSD

The M.2 SSD cooler MC1 provides efficient cooling, enabling maximum read/write speed for single and double sided M.2 2280 modules.

Lower temperatures for your M.2 SSD

Allows maximum read/write speed for an extended lifespan

Fits both single and double sided M.2 2280 modules

Compatible with M.2 SSD slot of PlayStation®5

All-black finish for an elegant look

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν θυμάμαι ακριβείς διαστάσεις αλλά εδώ θα δεις πως είναι compatible με την θύρα SSD του PS5:

https://www.bequiet.com/en/accessories/2251

MC1

RELIABLE COOLING FOR M.2 SSD

The M.2 SSD cooler MC1 provides efficient cooling, enabling maximum read/write speed for single and double sided M.2 2280 modules.

Lower temperatures for your M.2 SSD

Allows maximum read/write speed for an extended lifespan

Fits both single and double sided M.2 2280 modules

Compatible with M.2 SSD slot of PlayStation®5

All-black finish for an elegant look

74x24x10mm άρα ένα πόντο + το μέγεθος του nvme.ο δεύτερος που ποσταρα είναι 0.5εκ το ύψος,δηλαδή το μισό και περίπου 5 ευρώ πιο φτηνός.οποτε και ο icybox κάνει.

Edit:απλά όποιον και αν τοποθετήσει κάποιος ,πιθανότατα δεν θα χρειάζεται το cooling plate,γιατί ήδη διαθέτει ο kc3000

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...