Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man 2 [PS5]🕸

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περίπου στη μέση που είμαι τώρα , μπορώ ν πω ότι το miles morales δε Μ πολυαρεσε , Εδω ψιλοπαλευεται που τον έχεις σαν sub ...

Γενικά αυτός ο spiderman λόγω του ότι είναι φρέσκος χαρακτήρας δεν έχει υπόβαθρο, αρκετούς κακούς κ είναι αρκετά overpower σε σχέση με τον Πήτερ, δεν μπορεί να σε αγγίξει.

Ο Πήτερ κουβαλάει αιώνα στην πλάτη του μεγάλωσε γενιές ...ίσως αν δεν έδιναν αυτό το στυλακι ότι αντιγράφω τον Πήτερ Πάρκερ κ ήταν λίγο πιο αυθεντικός ο χαρακτήρας του , επιπόλαιος με λάθη όχι κ τόσο ηθικός κ τα αποκτούσε αυτά εν καιρό να έδινε μια άλλη χροιά ενδιαφεροντος

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Armoral είπε

Μακάρι να ήταν έτσι παντού. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, το target group όλων των παιχνιδιών, ταινιών, προϊόντων κτλ δεν αλλάζει. Απλά για να μην κράζουν οι κλασικοί... 

Anyway, /offtopic. 

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι το after credit ήταν για το dlc ή για κάνα 3;

Spoiler

Μετά τον βενομ μας πέταξαν το τυρί για carnage απλά δεν θέλω ν δω κ πάλι dr oct με πιθανόν hobgoblin ή ν γίνει κ ο Χάρυ hobgoblin junior... Το έχουν πάει πολύ καλά ως τώρα.

Επίσης antivenom πλέον θ ναι άραγε μόνιμα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Για το Wolverine εχουν πει  αν θα βγει το 2024;

Όχι. Απο εδώ κ από εκεί λένε κάτι για ανάμεσα σε τέλη 24 με αρχές 25. Αλλά φήμες, όχι κάτι επίσημο.

Κ ακόμα δεν έχουμε δει κανένα βίντεο πέραν ενός teaser στις αρχές.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vader290 είπε

Το εχω τελειωσει 100%. Νομιζω 3 εχει φιλε μου.

Σε ευχαριστω.Αρα μου μενουν αλλες δυο,ελπιζω να αντεξω και να τις κανω και να μην παρατησω το παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Σε ευχαριστω.Αρα μου μενουν αλλες δυο,ελπιζω να αντεξω και να τις κανω και να μην παρατησω το παιχνιδι.

Ναι ειναι λιγο βαρετες οι συγκεκριμενες αλλα μην το παρατησεις, οσο προχωραει γινεται και καλυτερο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...