Armoral Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Αυτή είναι η Μαίρη Τζέιν; LOL εκεί στην Insomniac.
devilmanson Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Περίπου στη μέση που είμαι τώρα , μπορώ ν πω ότι το miles morales δε Μ πολυαρεσε , Εδω ψιλοπαλευεται που τον έχεις σαν sub ... Γενικά αυτός ο spiderman λόγω του ότι είναι φρέσκος χαρακτήρας δεν έχει υπόβαθρο, αρκετούς κακούς κ είναι αρκετά overpower σε σχέση με τον Πήτερ, δεν μπορεί να σε αγγίξει. Ο Πήτερ κουβαλάει αιώνα στην πλάτη του μεγάλωσε γενιές ...ίσως αν δεν έδιναν αυτό το στυλακι ότι αντιγράφω τον Πήτερ Πάρκερ κ ήταν λίγο πιο αυθεντικός ο χαρακτήρας του , επιπόλαιος με λάθη όχι κ τόσο ηθικός κ τα αποκτούσε αυτά εν καιρό να έδινε μια άλλη χροιά ενδιαφεροντος 4
SabotazNic Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Armoral είπε Μακάρι να ήταν έτσι παντού. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, το target group όλων των παιχνιδιών, ταινιών, προϊόντων κτλ δεν αλλάζει. Απλά για να μην κράζουν οι κλασικοί... Anyway, /offtopic.
devilmanson Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Πιστεύετε ότι το after credit ήταν για το dlc ή για κάνα 3; Spoiler Μετά τον βενομ μας πέταξαν το τυρί για carnage απλά δεν θέλω ν δω κ πάλι dr oct με πιθανόν hobgoblin ή ν γίνει κ ο Χάρυ hobgoblin junior... Το έχουν πάει πολύ καλά ως τώρα. Επίσης antivenom πλέον θ ναι άραγε μόνιμα;
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Αγνωστο, ειδικά μετά την τελευταία ανακοίνωση.
Brazhlias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Για το Wolverine εχουν πει αν θα βγει το 2024;
ilias78 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Brazhlias είπε Για το Wolverine εχουν πει αν θα βγει το 2024; Όχι. Απο εδώ κ από εκεί λένε κάτι για ανάμεσα σε τέλη 24 με αρχές 25. Αλλά φήμες, όχι κάτι επίσημο. Κ ακόμα δεν έχουμε δει κανένα βίντεο πέραν ενός teaser στις αρχές. 1
dekulinkgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Eρωτηση για οσοι το εχουν προχωρησει αρκετα ή και τερματισει ,εχει πολλες αποστολες με την mary jane το παιχνιδι ??
vader290 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Το εχω τελειωσει 100%. Νομιζω 3 εχει φιλε μου. 1
dekulinkgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, vader290 είπε Το εχω τελειωσει 100%. Νομιζω 3 εχει φιλε μου. Σε ευχαριστω.Αρα μου μενουν αλλες δυο,ελπιζω να αντεξω και να τις κανω και να μην παρατησω το παιχνιδι. 1
vader290 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Σε ευχαριστω.Αρα μου μενουν αλλες δυο,ελπιζω να αντεξω και να τις κανω και να μην παρατησω το παιχνιδι. Ναι ειναι λιγο βαρετες οι συγκεκριμενες αλλα μην το παρατησεις, οσο προχωραει γινεται και καλυτερο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα