Basilhs23___ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, davarisx είπε Τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ απλά αλλά μπορεί να είναι και πολύ συνθετα. Το απλό της υπόθεσης είναι κάνεις αρνητική και τελείωσε το θέμα. Το σύνθετο τώρα θέλει συζήτηση. Μπορεί κάποιες μέρες πιο πριν το αμάξι σου,η αυτός που το οδηγούσε να ακούμπησε κάποιο άλλο αμάξι. Κάποιος να το είδε και να άφησε ένα χαρτάκι με αριθμό κυκλοφορίας,μάρκα χρώμα κτλ. Αυτός να το είδε με καθυστέρηση και να ειδοποιήσε την ασφαλιστική του αντί την τροχαία τις επόμενες μέρες. Μου έχει τύχει εμένα 2 φορές να με χτυπήσουν παρκαρισμένο και φυσικά να σηκωθούν και να φύγουν. Ευτυχώς την μια φορά υπήρχε μάρτυρας ο γείτονας μου και την 2η μου άφησε κάποιος Άνθρωπος ένα χαρτάκι ότι σε χτύπησε το τάδε αμάξι με τάδε πινακίδες και τάδε χρώμα και έφυγε. Δες στο χαρτί της ασφαλιστικής αν αναφέρεται κάποιο όνομα μάρτυρα και αν τα στοιχεία όλα αντιστοιχούν στο δικο σου αμάξι. Αν υπάρχει μάρτυρας δύσκολα θα καθαρίσεις με αρνητική δήλωση. Σε ξάδερφο μου έχει τύχει να τον τρακάρουν ενώ ήταν παρκαρισμένο. Ο οδηγός που τον τράκαρε του άφησε σημείωμα ότι τον τράκαρε κατά λάθος και το τηλέφωνο του για να τον πάρει να κάνουν μια δήλωση και να τα βρουν με τις ασφαλιστικές. Μάλλον ο εν λόγω οδηγός ανήκει στην μειοψηφία.
Dark_Nightfall Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Σε ξάδερφο μου έχει τύχει να τον τρακάρουν ενώ ήταν παρκαρισμένο. Ο οδηγός που τον τράκαρε του άφησε σημείωμα ότι τον τράκαρε κατά λάθος και το τηλέφωνο του για να τον πάρει να κάνουν μια δήλωση και να τα βρουν με τις ασφαλιστικές. Μάλλον ο εν λόγω οδηγός ανήκει στην μειοψηφία. Είχα ακουμπήσει προφυλακτήρα του μπροστινού μου κατά το παρκάρισμα (ελάχιστα μιλάμε για γρατζουνιά) , πήρα τηλέφωνο την ασφαλιστική μου δήλωσα το συμβάν έστειλα φωτογραφίες και τα υπόλοιπα τα έκανε η ασφαλιστική μου. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. 3
GREGORYMO Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, PedroG είπε Παιδια η Τροχαια δεν ενεπλακη στο θεμα της υποτιθεμενης ζημιας. Εκανε μια καταγγελια καποιος στην Ασφαλιστικη εταιρεια Χ οτι το υπ αριθμ ΑΑΑ 5555 εχει προξενησει ζημια! Η Ασφαλιστικη Ψ που ειναι η δικη μου ζηταει να κανω φιλικο αποδοχη ή φιλικο διακανονισμο η οτι αλλο! Εγω απορριπτω τον ισχυρισμο και δηλωνω αγνοια της πραξης μη εμπλοκη ! ειναι καθαρο? οποιοσδηποτε μπορει να μπλεξει ειτε εχει η δεν εχει μεριδιο ευθυνης! Το υποτιθέμενο η όχι τροχαίο σε ποια περιοχή έγινε? Περνά από εκεί ο πατέρας σου?
PedroG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Το υποτιθέμενο η όχι τροχαίο σε ποια περιοχή έγινε? Περνά από εκεί ο πατέρας σου? δεν εχω ιδεα ....δεν εχει δωσει την παραμικρη πληροφορια επιπλεον μονο εναν αριθμο ΙΧ που εκανε την καταγγελια! αλλα και πες οτι περναει η πολη ειναι μια σταλια! Ειναι λογος εμπλοκης σε ζημια? Εστω οτι περνω καθημερινα απο χωρο πηγαινοντας στην οικια μου που γινονται ειδεχθη εγκληματα - αυτο δεν αποδεικνυει οτι ειμαι εγκληματιας! Το τεκμηριο της αθωοτητας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα