SiNeFaK1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, καινούργιος εδω πέρα αφου δν πήρα βοήθεια απο καποια άλλη πλατφόρμα του διαδικτύου σε αυτο το θέμα. Μολις νοίκιασα διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη περιοχή διοικητηρίου και θέλω να βάλω ίντερνετ στο σπιτι.Επειδη δν εχω ιδέα απο αυτα ενας φίλος μου πρότεινε Inalan 200mbps αφού σταθερό δν θα χρησιμοποιώ...Το θέμα ειναι οτι θέλω άμεσα την σύνδεση και η Inalan μου ειπε οτι θα παρει ενα 2μηνο μέχρι να μου φέρουν οπτική στο διαμέρισμα αν και έχω κοντά μου κουτι.... Υπάρχει καποιος άλλος πάροχος που να αξίζει και χωρις οπτική ίνα?...Δεν θέλω κάποια απαιτητική σύνδεση χαλαρο gaming κανω και γραφιστική δουλειά οπότε μεχρι 100αρα καλύπτονται οι ανάγκες μου.
Aggelos_INSM Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, SiNeFaK1 είπε Καλησπέρα σε όλους, καινούργιος εδω πέρα αφου δν πήρα βοήθεια απο καποια άλλη πλατφόρμα του διαδικτύου σε αυτο το θέμα. Μολις νοίκιασα διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη περιοχή διοικητηρίου και θέλω να βάλω ίντερνετ στο σπιτι.Επειδη δν εχω ιδέα απο αυτα ενας φίλος μου πρότεινε Inalan 200mbps αφού σταθερό δν θα χρησιμοποιώ...Το θέμα ειναι οτι θέλω άμεσα την σύνδεση και η Inalan μου ειπε οτι θα παρει ενα 2μηνο μέχρι να μου φέρουν οπτική στο διαμέρισμα αν και έχω κοντά μου κουτι.... Υπάρχει καποιος άλλος πάροχος που να αξίζει και χωρις οπτική ίνα?...Δεν θέλω κάποια απαιτητική σύνδεση χαλαρο gaming κανω και γραφιστική δουλειά οπότε μεχρι 100αρα καλύπτονται οι ανάγκες μου. Για οπτική ίνα όλοι τοσο παίρνουν δυστυχώς
nyne Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Αν δεν κανω λαθος ο οτε πριν σου βαλει την οπτικη σου βαζει vdsl μεχρι να ερθει η οπτικη.Οποτε μπορεις να τους παρεις να τους ρωτησεις και να δεις εαν εχεις διαθεσιμοτητα για οπτικη και vdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα