spooker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Προσπαθώ από εχθές να κάνω topup τη Revolut με κάρτα της εθνικής και η διαδικασία αποτυγχάνει την ώρα που πάει να εμφανίσει την σελίδα για το verification. Η Revolut λέει πως η κάρτα δεν έχει ενεργοποιημένο το 3DS version 2.0 στον directory server της mastercard και πως είναι θέμα της τράπεζας. Η Εθνική πάλι μου είπε πως από εχθές έχει πρόβλημα η revolut και είναι δικό της. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, spooker είπε Προσπαθώ από εχθές να κάνω topup τη Revolut με κάρτα της εθνικής και η διαδικασία αποτυγχάνει την ώρα που πάει να εμφανίσει την σελίδα για το verification. Η Revolut λέει πως η κάρτα δεν έχει ενεργοποιημένο το 3DS version 2.0 στον directory server της mastercard και πως είναι θέμα της τράπεζας. Η Εθνική πάλι μου είπε πως από εχθές έχει πρόβλημα η revolut και είναι δικό της. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? κάνε top up μέσω google pay.
spooker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε κάνε top up μέσω google pay. το γνωρίζω το workaround αλλά δεν θέλω να μπλέξω την κάρτα μου με το google play.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, spooker είπε το γνωρίζω το workaround αλλά δεν θέλω να μπλέξω την κάρτα μου με το google play. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο,στην χειρότερη την βάζεις μια φορά και την βγάζεις . Αλλιώς σε βλέπω να κάνεις το μπαλάκι απο την μία στην άλλη τράπεζα για το ποιος φταίει.
Haldol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Αν έχεις (και) άλλη τράπεζα, στείλτα με IRIS στην άλλη, και κάνε top-up από 'κείνη.
spooker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν καταλαβαίνω τον λόγο,στην χειρότερη την βάζεις μια φορά και την βγάζεις . Αλλιώς σε βλέπω να κάνεις το μπαλάκι απο την μία στην άλλη τράπεζα για το ποιος φταίει. με τα πολλά η Εθνική παραδέχτηκε πως το πρόβλημα είναι από αυτήν και είναι γνωστό.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, spooker είπε με τα πολλά η Εθνική παραδέχτηκε πως το πρόβλημα είναι από αυτήν και είναι γνωστό. τα μετέφερες στην revolut?
spooker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε τα μετέφερες στην revolut? η Revolut το ξέρει. Αυτή μου είπε εξαρχής πως η Εθνική έχει πρόβλημα με το 3DS v2. Τώρα αν μίλαγες για τα χρήματα , όχι δεν τα μετέφερα αναμένουμε το bugfix
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, spooker είπε η Revolut το ξέρει. Αυτή μου είπε εξαρχής πως η Εθνική έχει πρόβλημα με το 3DS v2. Τώρα αν μίλαγες για τα χρήματα , όχι δεν τα μετέφερα αναμένουμε το bugfix τα χρήματα είναι το σημαντικό .Το προβλημα με την ΕτΕ είναι γνωστό.
dbrillis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 και γιατι οχι στο θεμα της Revolut;; Και ανοιξαμε νεο θεμα;
MauroPaltoudias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Haldol είπε Αν έχεις (και) άλλη τράπεζα, στείλτα με IRIS στην άλλη, και κάνε top-up από 'κείνη. Να ρωτήσω κάτι, ελαφρώς offtopic : είστε σίγουρος ότι μπορεί να γίνει μεταξύ λογαριασμών του ίδιου κατόχου; Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι το ίδιο πρόσωπο μπορεί να ενεργοποιήσει IRIS, μόνο σε μια τράπεζα κάθε φορά (δεν μπορεί δηλαδή, να έχει IRIS ενεργοποιημένο την ίδια στιγμή, σε πάνω από μια τράπεζες). Ευχαριστώ. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias
tyf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ.
kostassam Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετα απο αποτυχημένες προσπάθειες που κάνετε, μιλήστε απευθείας με το τμήμα ασφάλειας της ΕτΕ για ξεμπλοκάρισμα της κάρτας, την έπαθα εγώ, πήγα σουπερμάρκετ με μπλοκαρισμένη την κάρτα έπειτα απο αποτυχημένη απόπειρα να φορτίσω revolut Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από kostassam
Haldol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Να ρωτήσω κάτι, ελαφρώς offtopic : είστε σίγουρος ότι μπορεί να γίνει μεταξύ λογαριασμών του ίδιου κατόχου; Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι το ίδιο πρόσωπο μπορεί να ενεργοποιήσει IRIS, μόνο σε μια τράπεζα κάθε φορά (δεν μπορεί δηλαδή, να έχει IRIS ενεργοποιημένο την ίδια στιγμή, σε πάνω από μια τράπεζες). Ευχαριστώ. Σωστά, μπορείς να έχεις ενεργό το IRIS σε (1) μόνο λογαριασμό, μίας μόνο τράπεζας κάθε φορά. Αλλά από το mobile banking οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείς να στείλεις στο κινητό σου χρήματα, ακόμα και αν δεν είναι στην ίδια τράπεζα ενεργό το IRIS! Οπότε μπορείς να στείλεις από οποιοδήποτε λογαριασμό έχεις προς το κινητό σου (= IRIS) χωρίς πρόβλημα. Το κάνω κάθε λίγο και λιγάκι, γιατί έχω λογαριασμό σ' όλες τις τράπεζες... και πάνε πέρα - δώθε τα χρήματα 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, Haldol είπε Αλλά από το mobile banking οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείς να στείλεις στο κινητό σου χρήματα, ακόμα και αν δεν είναι στην ίδια τράπεζα ενεργό το IRIS! Οπότε μπορείς να στείλεις από οποιοδήποτε λογαριασμό έχεις προς το κινητό σου (= IRIS) χωρίς πρόβλημα. Το κάνω κάθε λίγο και λιγάκι, γιατί έχω λογαριασμό σ' όλες τις τράπεζες... και πάνε πέρα - δώθε τα χρήματα Ε τσικερατάδες (που έλεγε και ένας θειός μου), τι άλλο θα σκαρφιστούν ! (Πέρα από την πλάκα, πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ !)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα