RazielKvlt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Nik1239 είπε Τυγανιζει ο 8 gen 1+? Ναι και σε συνδιασμό με κινητό της Xiaomi λύνεις και το πρόβλημα της θέρμανσης για το χειμώνα.
AntiCambeR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 "Σε ότι αφορά τον ήχο, το κορυφαίο chipset της Qualcomm υποστηρίζει πλέον spatial audio, με τον ήχο να κινείται μαζί σας καθώς μετακινείτε το κεφάλι σας με συμβατά ακουστικά." Πελάτης σε κατάστημα: -Δεν λειτουργεί σωστά ο ήχος στα ακουστικά που μου πουλήσατε, όταν περπατάω και βρίσκομαι σε κίνηση κάνει διακοπές. -Αποκλείεται, τα ακουστικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα. -Αλήθεια σας λέω, ο ήχος δεν με "ακολουθεί". -Είστε καλά κύριε;Για "κουνήστε το κεφάλι σας" , αν είναι δυνατόν!
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 On 16/11/2022 at 21:42, callahan said: Ένας λόγος είναι οτι μέρος της εξοικονόμησης από τους νεότερους επεξεργαστές αντισταθμίζεται από υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης οθόνης υψηλότερη φωτεινότητα, ανάλυση κλπ. Ίσως και από το γεγονός ότι γίνεται λιγότερη βελτιστοποίηση από τις εφαρμογές. Συν το γεγονός πως πλέον έχουμε WhatsApp, telegram, signal, discord, slack, Viber και δε συμμαζευεται. σιγουρα απο brand σε brand βλεπεις διαφορετικο Optimization. παντως ακομα και με Minimum εφαρμογες παλι κοντα στην μια μερα ειμαι. η μονη εξαιρεση οταν ειχα ενα xiaomi mi max 2 που εχει 5300 ή και μεγαλυτερη μπαταρια.εκει πραγματι εβγαζε παραπανω. τερμα θα παρω ενα nokia 3310 και θα βαλω μια μπαταρια 5000mah.να κραταει ενα μηνα:P On 16/11/2022 at 20:36, kinitos said: να βαλουμε οπως τα υποβρυχια με πυρινικη ενεργεια ενα γραμμαριο και τελος 😀😃 σαν τα laptop που ελεγαν καποτε για μπαταριες υδρογονου και οτι θα κραταγαν δεν ξερω ποσο καιρο.θα εχω πεθανει και δεν θα εχω δει τιποτα διαφορετικο.
Arkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχουν εξελιχθει τοσο τα κινητα που δεν μπορει να ακολουθησει το software. 2014 εποχες τερματισα san andreas στο κινητο με SD 800 επαιζε αψογα και ηταν πολυ καλη εμπειρια. Σημερα εχω sd 870 κινητο και δεν βρισκω κατι να παιξω ολα τα παιχνιδια εχουν γινει σκουπιδια με in app purchases microtransactions που για να προχωρησεις θελει να τα σκασεις. Πηραν χαμπαρι τη νεα γενια που εχει μαθει στα σκουπιδια σε καθε κατηγορια απο μουσικη μεχρι παιχνιδια και βγαζουν τετοια. Οποτε τσαμπα τετοια soc τελειως μιας και σε εφαρμογες απο SD 835 και μετα ολα πανε σφαιρα. Δεν θα κανω rendering στο κινητο εχω το pc για αυτο δεν θα βγαλω τα ματια μου στο κινητο. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από Arkin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα