SabotazNic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Andytse13 είπε Πήγα να πάρω το 3μηνο Apple TV από Xbox unlimited pass αλλά μου γράφει ότι είναι μόνο για usa store.Ξερει κάνεις τίποτα; Μιας και δεν ξέρω τι παίζει με τις συνδρομές το gp, έχεις ενεργοποιήσει κάνα αμερικάνικο (αν γίνεται κιόλας)? Δοκιμασε από την εφαρμογή xbox των windows. Στην μέση περίπου της αρχικής σελίδας, θα δεις κουμπί perks. Εκεί μπορείς να εξαργυρωσει την συγκεκριμένη προσφορά μέχρι αύριο και να την ενεργοποιήσεις μέχρι 1/4 1
Andytse13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Όχι ελληνικό λογαριασμό έχω πήγα να το κάνω μέσω κινητού.Θα το δοκιμάσω και μέσω κονσόλας
SabotazNic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, Andytse13 είπε Όχι ελληνικό λογαριασμό έχω πήγα να το κάνω μέσω κινητού.Θα το δοκιμάσω και μέσω κονσόλας Δεν ξέρω αν φαίνονται αυτά κάπου στην κονσόλα, αναφέρω ξανά για windows 1
Andytse13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν ξέρω αν φαίνονται αυτά κάπου στην κονσόλα, αναφέρω ξανά για windows Δεν έχω υπολογιστή ή laptop δυστυχώς Μόλις τώρα, Andytse13 είπε Δεν έχω υπολογιστή ή laptop δυστυχώς Γράφει ότι είναι για us. Store και θέλει κωδικό
SabotazNic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 34 λεπτά πριν, Andytse13 είπε Δεν έχω υπολογιστή ή laptop δυστυχώς Γράφει ότι είναι για us. Store και θέλει κωδικό Μπορεις να ρωτησεις εδω τοτε. 1
vagmouk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Εγώ μόλις τώρα εξαργύρωσα κανονικά από την εφαρμογή Game pass του κινητού.Πλάκα πλάκα μία από την LG, μία από το Viber , μία από το Xbox συν τις δικές του προωθητικές ενέργειες έχει βγει κανονική ετήσια συνδρομή δωρεάν...
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Στις 16/2/2023 στις 12:09 ΠΜ, SabotazNic είπε @matrixxx εφτασε ο καιρος. Χθες εληξε η συνδρομη μου, σημερα το θυμηθηκα To ειχα κανει redeem μηνες τωρα, ηρθε η στιγμη τωρα που τελειωνει η προσθεσμια να τον περασω τον κωδικο σε ληγμενη συνδρομη και δουλεψε, εδωσε 3 μηνες. και φυσικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα