Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αυτο δεν το επιβεβαιωσα, απλα στο viber οντως περασε αφου εληξε η προηγουμενη συνδρομη. Αυτη που εχω ληγει 14 Δεκ, οποτε θα επανερθω τοτε, ετσι και αλλιως η προσφορα ισχυει μεχρι 31/3, οποτε θεωρητικα το θεμα θα το βρω ανοιχτο. (αν οχι pm για ενημερωση πανω σε αυτο, εκτος αν το δοκιμασει αλλος που δεν εχει τωρα ενεργη συνδρομη, αλλα ειχε παλια)

Στον rodos το ειπα. 3η φορα αλλα ειναι στο τρεξιμο και ο ανθρωπος δεν ειχε τον χρονο μαλλον να καταλαβει τι λεγαμε. Βγαλαμε ακρη τελικα, ολα καλα.

(εντιτ, καταλαβα τι εννοεις, φανταζομαι οτι το επιβεβαιωσε και ο rodos με τα λεγομενα του, Για να δουμε, οποιος εχει ληγμενη συνδρομη μπορει να μας φωτισει, αλλα ναι, θα ειναι ανοικτο το τοπικ λογικα μεχρι τοτε και θα τα πουμε ξανα, οποτε  μαθει καποιος πρωτος)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Για όποιον ενδιαφέρεται, μπήκα στο Shazam και παίρνεις και από εκεί έως 4 μήνες  Apple Music αν πατήσεις το box για το Apple Music που εμφανίζεται. 

Link: https://www.shazam.com/el/applemusic

Επεξ/σία από kaktos77
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα έχω μπερδευτεί αν κάποιος μπορεί να εξήγηση έχω αυτή τι στιγμή apple tv ενεργό στο ίδιο email που έχω και το game pass (hotmail.com) πρέπει να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση και μόλις λήξη να κάνω την διαδικασία για να πάρω τους 3 μήνες δώρο?
η πρέπει να φτιάξω καινούριο λογαριασμό apple που φυσικά δεν θα είναι με το ίδιο email που έχω και το game pass?

Επεξ/σία από andreas443
Δημοσ.
17 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Για όποιον ενδιαφέρεται, μπήκα στο Shazam και παίρνεις και από εκεί έως 4 μήνες  Apple Music αν πατήσεις το box για το Apple Music που εμφανίζεται. 

Link: https://www.shazam.com/el/applemusic

Το έκανα και δούλεψε,ευχαριστώ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas443 είπε

Καλημέρα έχω μπερδευτεί αν κάποιος μπορεί να εξήγηση έχω αυτή τι στιγμή apple tv ενεργό στο ίδιο email που έχω και το game pass (hotmail.com) πρέπει να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση και μόλις λήξη να κάνω την διαδικασία για να πάρω τους 3 μήνες δώρο?
η πρέπει να φτιάξω καινούριο λογαριασμό apple που φυσικά δεν θα είναι με το ίδιο email που έχω και το game pass?

Όπως έχω γράψει μόλις κάποιες απαντήσεις πίσω, το δικό μου λήγει 14 Δεκ και οπότε θα δοκιμάσω τότε αν περνάει στον ίδιο λογαριασμό. Έχω κλείσει ήδη την αυτόματη ανανέωση

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas443 είπε

Δεν έχει σημασία το email. Αν έχεις ενεργή συνδρομή δεν περνάει, πρέπει να περιμένεις να λήξη και να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα ,αν κάνω claim του apple tv μέσω gamepass,θα δουλευει κανονικά και σε κινητό και τηλεόραση ή μονο στην κοσνσόλα?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SergioX είπε

Επειδή δεν κατάλαβα ,αν κάνω claim του apple tv μέσω gamepass,θα δουλευει κανονικά και σε κινητό και τηλεόραση ή μονο στην κοσνσόλα?

Η συνδρομή είναι για Apple TV+, οπότε δουλεύει παντού, όπου μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή Apple TV 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

Κάποιος που έχει apple TV μπορεί να μου πει αν έχει καθόλου μεταγλωτισμένα στα Ελληνικά για παιδιά?

Δεν έχει μεταγλωττισμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή Δεν έχω συνδρομή XBOX Gamepass Ultimate, γνωρίζει κανείς αν θα μπορέσω να πάρω το τρίμηνο για το apple tv αν αγοράσω το trial της XBOX Gamepass Ultimate για 1 μήνα με 1€;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, diplo είπε

Επειδή Δεν έχω συνδρομή XBOX Gamepass Ultimate, γνωρίζει κανείς αν θα μπορέσω να πάρω το τρίμηνο για το apple tv αν αγοράσω το trial της XBOX Gamepass Ultimate για 1 μήνα με 1€;

Ναι. Έτσι το πήρα 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...