feelihipo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Το είχα πάρει σαν προσφορά με το PS5.μικρο περιεχόμενο,καλές σειρές όμως ,αλλά αυτό με τις ondemand ταινίες επί πληρωμή τραγικό.και πόσο μάλλον όταν το netflix ή το amazon έχει τις ίδιες ταινίες Το apple TV είναι marketplace όπως το prime κλπ. Δεν νοικιάζει περιεχόμενο όπως το Netflix Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από feelihipo
Rattlehead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, feelihipo είπε Το apple TV είναι marketplace όπως το prime κλπ. Δεν νοικιάζει περιεχόμενο όπως το Netflix Για 6.99€ λοιπόν ούτε καν.
feelihipo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Για 6.99€ λοιπόν ούτε καν. Ναι ισχύει ότι το περιεχόμενο είναι λίγο, αν και έχει αρκετά δυνατά κομμάτια και τεράστιο ποσό του είναι emmy-winners 1
rodosf1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 γοα δωρεάν που δίνει το viber, τώρα το xbox κλπ είναι καλά για να δεις κάποιες πολύ αξιόλογες παραγωγές. Μετά νομίζω δεν αξίζει ιδιαίτερα η να προχωρησει κάνεις σε συνδρομή.
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tiniakos είπε Στην προσφορά που είχαμε πάρει από το viber προστίθεται άραγε; Οχι, θα λήξει και μετά. Αν κάνεις claim, το εμφανίζει τέρμα κάτω στην σελίδα perks με εξαργύρωση μέχρι 31/3
d_gkal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 minutes ago, kirmis said: Κανένα καλό offer για GamePass έχουμε??.... Σε νέο λογαριασμό ή χωρίς ενεργή συνδρομή κάνεις Αγορά gold έως 36 μήνες και έπειτα μετατροπή με 1 ή 13€ σε ultimate. Λεπτομέρειες στο αντίστοιχο θεμα (console) 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, rodosf1 είπε αν το ενεργοποιήσεις στο account της MS (outlook κλπ) τότε λογικά μπαίνει κανονικά και σε κινητό, τιβι κλπ αφού δίνει 3μηνο στο account του συγκεκριμένου email address. Το δοκίμασε κάνεις μήπως; 4 ώρες πριν, dletkas είπε κανονικα παντου Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι λετε. Εχω κανει copy paste, ενεργοποιειται λεει ειτε απο το perks μεσα απο την κονσολα, ειτε απο το xbox app στα windows. Εσεις μιλατε για ενεργοποιηση της προσφορας του τιτλου μεσω ποιας εφαρμογης και σε τι μηχανημα; Επισης λεει ο TS, "για όσα accounts δεν έχουν ξαναπάρει" επομενως θα πρεπει/μπορει να γινει φανταζομαι μονο σε account που εχει ενεργο game pass ult και δεν εχει παρει ποτε apple. 32 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οχι, θα λήξει και μετά. ... To ιδιο με την τελευταια γραμμη. Δεν ισχυει αυτο που λεει ο TS λοιπον;
rodosf1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι λετε. Εχω κανει copy paste, ενεργοποιειται λεει ειτε απο το perks μεσα απο την κονσολα, ειτε απο το xbox app στα windows. Εσεις μιλατε για ενεργοποιηση της προσφορας του τιτλου μεσω ποιας εφαρμογης και σε τι μηχανημα; Επισης λεει ο TS, "για όσα accounts δεν έχουν ξαναπάρει" επομενως θα πρεπει/μπορει να γινει φανταζομαι μονο σε account που εχει ενεργο game pass ult και δεν εχει παρει ποτε apple. To ιδιο με την τελευταια γραμμη. Δεν ισχυει αυτο που λεει ο TS λοιπον; ενεργοποιείς την προσφορά στο email που έχει ultimate. πχ [email protected] σε αυτό σου δίνει 3 μήνες δωρεάν κ σου αναφέρει ποια ημερομηνία μετά θα ξεκινήσει να σε χρεώνει αν δεν ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση. Όπως ήταν και στο viber αντίστοιχα όταν έδωσε το δωρεάν 3μηνο. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, rodosf1 είπε ενεργοποιείς την προσφορά στο email που έχει ultimate. πχ [email protected] σε αυτό σου δίνει 3 μήνες δωρεάν κ σου αναφέρει ποια ημερομηνία μετά θα ξεκινήσει να σε χρεώνει αν δεν ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση. Όπως ήταν και στο viber αντίστοιχα όταν έδωσε το δωρεάν 3μηνο. Ξαναδιαβασε αν θες τι γραφω γιατι δεν απαντας σε καμια απο τις 2 ερωτησεις.
rodosf1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ξαναδιαβασε αν θες τι γραφω γιατι δεν απαντας σε καμια απο τις 2 ερωτησεις. στην πρώτη απάντησες μόνος σου φίλε μου. To ξαναγράφω λοιπόν. Μέσω perks or xbox app(windows) ενεργοποίηση και ισχύ παντού όπου έχεις apple tv. Στη δεύτερη ερώτηση προφανώς κ ισχύει. Διάβασες ότι γράφει το σχετικό link? Είναι νομίζω πολύ ξεκάθαρα τα τι, που κ πως. 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, matrixxx είπε To ιδιο με την τελευταια γραμμη. Δεν ισχυει αυτο που λεει ο TS λοιπον; Δεν ξερω, αλλα το ιδιο ειχε παιχτει και με την προσφορα του viber. Επειδη ειχα ενεργη συνδρομη, επρεπε να περιμενω να ληξει. Σε αντιθεση με την πιο παλια του Κωτσου οπου οντως προσθετες τους μηνες (και του ps5 αλλα αυτο ηταν δωρο) 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι λετε. Εχω κανει copy paste, ενεργοποιειται λεει ειτε απο το perks μεσα απο την κονσολα, ειτε απο το xbox app στα windows. Εσεις μιλατε για ενεργοποιηση της προσφορας του τιτλου μεσω ποιας εφαρμογης και σε τι μηχανημα; Διαθεσιμα perks (φαινεται το Music) Claimed αλλα οχι ενεργοποιημενα: (πιο κατω στην ιδια σελιδα του windows app) Οπως και στο viber, σου δινει ενα λινκ οπου στο τελος φαινεται και ο κωδικος, οποτε το κανεις copy paste και το ενεργοποιεις οπου σε βολευει (αν δεν εχεις συνδεθει πχ στο pc) 1
rodosf1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 @matrixxx ο @SabotazNic τα έγραψε άψογα νομίζω. Εγω όντας on the run, γραφω κατά ριπας!
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Επομενως δεν ισχυει αυτο που λες στο ανοιγμα του θεματος "για όσα accounts δεν έχουν ξαναπάρει" Και δεν κανει την ενεργοποιηση στην κονσολα ή στην εφαργμογη στα windows, αλλα απλα εκει σου δινει το λινκ οπως το εδινε στο viber οπου στο τελος ειχε το voucher στην ουσια, τον κωδικο. Κακο αυτο, γιατι ειχα σπαταλησει 20 λεπτα με εκεινο τον κωδικο αφου συνεχως κολλουσε χωρις λογο η διαδικασια και τελικα ειχα κανει πανεντα που δεν την πολυθυμαμαι για να βρω λυση! Νομιζω πειραξα κατι μεσα απο το paypal, οτι να ναι δηλαδη. Καηκαμε. 😛 Το θετικο ειναι οτι μπορουμε να παρουμε ξανα στο ιδιο account οταν ληξει το τρεχων του viber. 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Επομενως δεν ισχυει αυτο που λες στο ανοιγμα του θεματος "για όσα accounts δεν έχουν ξαναπάρει" Αυτο δεν το επιβεβαιωσα, απλα στο viber οντως περασε αφου εληξε η προηγουμενη συνδρομη. Αυτη που εχω ληγει 14 Δεκ, οποτε θα επανερθω τοτε, ετσι και αλλιως η προσφορα ισχυει μεχρι 31/3, οποτε θεωρητικα το θεμα θα το βρω ανοιχτο. (αν οχι pm για ενημερωση πανω σε αυτο, εκτος αν το δοκιμασει αλλος που δεν εχει τωρα ενεργη συνδρομη, αλλα ειχε παλια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα