fotaras76 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, absolom είπε ολα τα συστηματα μου παντα ηταν ενας amd και μια radeon ,εχω χρονια να ασχοληθω οποτε εχω μια απορια για τα ενσωματωμενα Έχω 2 pc με athlon 200ge και 220ge σε σαλόνι και παιδικό δωμάτιο. Είναι άψογα τσιπάκια για browsing - ταινίες και δεν καίνε τίποτα από ρεύμα. Στο σαλόνι η tv είναι full HD αλλά τα ενσωματωμένα του παίζουν κανονικά ταινίες και σε 4Κ χωρίς κολλήματα. Κοίτα απλά η μητρική σου να υποστηρίζει τουλάχιστον hdmi 2.0 και φυσικά να βάλεις και το αντίστοιχο καλώδιο.
life is music Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, triplex1 είπε η 7870 με την 1050ti σχεδον ιδιες ειναι life ναι αλλα η 1050ti θελει 75 watt
absolom Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Έχω 2 pc με athlon 200ge και 220ge σε σαλόνι και παιδικό δωμάτιο. Είναι άψογα τσιπάκια για browsing - ταινίες και δεν καίνε τίποτα από ρεύμα. Στο σαλόνι η tv είναι full HD αλλά τα ενσωματωμένα του παίζουν κανονικά ταινίες και σε 4Κ χωρίς κολλήματα. Κοίτα απλά η μητρική σου να υποστηρίζει τουλάχιστον hdmi 2.0 και φυσικά να βάλεις και το αντίστοιχο καλώδιο. καταλαβα , και τωρα με hdmi 2.0 ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα