Προς το περιεχόμενο

Η Taylor Swift ρίχνει τα συστήματα της Ticketmaster

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, seithan είπε

Η ποια; 

copy from wikipedia:
Η Taylor Swift είναι ιδρυτικό μέλος του James Taylor Quartet,  έχοντας τραγουδήσει σε όλες τις live εκτελέσεις του Indian Summer. Πριν την κερδίσει το τραγούδι δούλευε στη ομάδα μηχανικών της Suzuki, ως lead designer του ομώνυμου μοντέλου.

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, johnnieinlab said:

copy from wikipedia:
Η Taylor Swift είναι ιδρυτικό μέλος του James Taylor Quartet,  έχοντας τραγουδήσει σε όλες τις live εκτελέσεις του Indian Summer. Πριν την κερδίσει το τραγούδι δούλευε στη ομάδα μηχανικών της Suzuki, ως lead designer του ομώνυμου μοντέλου.

Τι ήθελα κ ρώτησα... 

Ty anywho

17 ώρες πριν, teodoreh είπε

Είναι κάποιος hacker αυτή η Swift? Με το τραπεζικό σύστημα Swift τί σχέση έχει;

Γιαπωνέζα engineer αυτοκινητοβιομηχανίας.

Δούλευε στη Suzuki

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, zidane1 είπε

Πραγματικά πείτε μου ένα τραγούδι της Taylor Swift που ξέρουν όλοι. Σωστα, δε έχετε ακούσει ποτέ κανένα 😛

Επεξ/σία από ethereum

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, seithan είπε

Τι ήθελα κ ρώτησα... 

Ty anywho

Πλάκα κάνουμε, έτσι;

20 ώρες πριν, zidane1 είπε

Πραγματικά πείτε μου ένα τραγούδι της Taylor Swift που ξέρουν όλοι. Σωστα, δε έχετε ακούσει ποτέ κανένα 😛

Μάλλον το πιο γνωστό της. Έχει πλάκα το videoclip καθώς αυτοσαρκάζεται σε ένα βαθμό και είναι αρκετά πιασάρικη η μελωδία. Η Swift -εκτός από μηχανικός χεχε- έχει κάμποσα grammys και γράφει τα πιο πολλά τραγούδια μόνη της (οκ και μετά μπαίνει ο παραγωγός και τους αλλάζει τα φώτα).

Επίσης τη θεωρώ αντικειμενικά όμορφη, υποκειμενικά υποθέτω ότι ο καθένας έχει τα γούστα του.

Edit: Να προσθέσω ότι ενώ ήξερα ότι είναι πετυχημένη τραγουδίστρια, διότι δεν ζω σε μια τρύπα, δεν είχε όμως τύχει να ακούσω κανένα της κομμάτι, μέχρι πριν 4-5 χρόνια που αποφάσισα να μάθω περί τίνος πρόκειται, για να έχω άποψη, πριν επιστρέψω στα συνηθισμένα μου ακούσματα. Έχω, δε, την εντύπωση ότι ξεκίνησε πολύ "αμερικάνικα", ως country singer, οπότε είναι λογικό να είχε επιτυχία κυρίως στις ΗΠΑ

Επεξ/σία από johnnieinlab
επεξήγηση
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...