seithan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Η ποια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnieinlab Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, seithan είπε Η ποια; copy from wikipedia: Η Taylor Swift είναι ιδρυτικό μέλος του James Taylor Quartet, έχοντας τραγουδήσει σε όλες τις live εκτελέσεις του Indian Summer. Πριν την κερδίσει το τραγούδι δούλευε στη ομάδα μηχανικών της Suzuki, ως lead designer του ομώνυμου μοντέλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zidane1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Πραγματικά πείτε μου ένα τραγούδι της Taylor Swift που ξέρουν όλοι. Σωστα, δε έχετε ακούσει ποτέ κανένα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, johnnieinlab said: copy from wikipedia: Η Taylor Swift είναι ιδρυτικό μέλος του James Taylor Quartet, έχοντας τραγουδήσει σε όλες τις live εκτελέσεις του Indian Summer. Πριν την κερδίσει το τραγούδι δούλευε στη ομάδα μηχανικών της Suzuki, ως lead designer του ομώνυμου μοντέλου. Τι ήθελα κ ρώτησα... Ty anywho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, teodoreh είπε Είναι κάποιος hacker αυτή η Swift? Με το τραπεζικό σύστημα Swift τί σχέση έχει; Γιαπωνέζα engineer αυτοκινητοβιομηχανίας. Δούλευε στη Suzuki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Never heard the bitch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Πως γίνεται να είναι τόσο θέμα η Taylor Swift? Θυμάμαι ήταν και μεγάλη κόντρα με το Spotify. Είναι τόσο διάσημη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, zidane1 είπε Πραγματικά πείτε μου ένα τραγούδι της Taylor Swift που ξέρουν όλοι. Σωστα, δε έχετε ακούσει ποτέ κανένα 😛 Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από ethereum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnieinlab Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, seithan είπε Τι ήθελα κ ρώτησα... Ty anywho Πλάκα κάνουμε, έτσι; 20 ώρες πριν, zidane1 είπε Πραγματικά πείτε μου ένα τραγούδι της Taylor Swift που ξέρουν όλοι. Σωστα, δε έχετε ακούσει ποτέ κανένα 😛 Μάλλον το πιο γνωστό της. Έχει πλάκα το videoclip καθώς αυτοσαρκάζεται σε ένα βαθμό και είναι αρκετά πιασάρικη η μελωδία. Η Swift -εκτός από μηχανικός χεχε- έχει κάμποσα grammys και γράφει τα πιο πολλά τραγούδια μόνη της (οκ και μετά μπαίνει ο παραγωγός και τους αλλάζει τα φώτα). Επίσης τη θεωρώ αντικειμενικά όμορφη, υποκειμενικά υποθέτω ότι ο καθένας έχει τα γούστα του. Edit: Να προσθέσω ότι ενώ ήξερα ότι είναι πετυχημένη τραγουδίστρια, διότι δεν ζω σε μια τρύπα, δεν είχε όμως τύχει να ακούσω κανένα της κομμάτι, μέχρι πριν 4-5 χρόνια που αποφάσισα να μάθω περί τίνος πρόκειται, για να έχω άποψη, πριν επιστρέψω στα συνηθισμένα μου ακούσματα. Έχω, δε, την εντύπωση ότι ξεκίνησε πολύ "αμερικάνικα", ως country singer, οπότε είναι λογικό να είχε επιτυχία κυρίως στις ΗΠΑ Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από johnnieinlab επεξήγηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Εδώ στα 19 της, μέχρι τότε δεν την ήξερα. Μετά την έμαθε όλος ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα