orbit21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα σας. Τι θα διαλεγατε μεταξύ των 2?? Βασικη χρηση ίντερνετ, βιντεο ταινιες youtube, πολυ λιγο gaming και δουλειες σε σελιδα e shop. Ποιο θα κρατησει καλυτερα σε βαθος χρονου? Τουλάχιστον μια 5ετια. Ευχαριστω
HappyMerchant Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να σου πω την αλήθεια η σύγκριση σου δεν βγάζει νόημα. 100+ ευρώ διαφορά, το ένα χωρίς και το άλλο με discrete GPU. Αλλά η GPU αδύναμη, οπότε πάρε ένα second hand PS4 καλύτερα. Αν μιλάμε για 700+ ευρώ μπάτζετ τότε asus vivobook με oled, αν μιλάμε για 500, το idea pad φαίνεται καλό. Μην περιμένεις τίποτα σοβαρό από το gaming σε αυτά τα budget αν δεν ανέβεις αρκετά. Εγώ στο laptop παίζω κυρίως με android emulators. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από HappyMerchant
orbit21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Εχω βρει και ενα dell. 5510 με i5 11300h iris xe και dedicated ge force mx450 στα 550 ευρω. Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση. Δεν ειμαι gamer. Αντε σπανια να παιξω diablo 2 rome total war age of empires και kanena fifa. Αλλα πλεον πολυ σπανια εως καθολου λογω μωρου στην οικογενεια. Πιο πολυ κλασικη χρηση. Απλα το σκέφτομαι σαν πιο futureproof. Απο ποιοτητα κατασκευης νομιζω τα dell ειναι καλυτερα ετσι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα