Witcher1st Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Εαν αγορασω κατι με την πιστωτικη χωρις να υπαρχει δυνατοτητα δοσεων, και δεν ξεχρεωσω ολο το ποσο τον επομενο μηνα, τι ακριβως γινεται με τον τοκο; Πχ αγοραζω κατι 1000 ευρω και βαζω καθε μηνα 100-200 ευρω για 10-5 μηνες αντιστοιχα. Ειναι χειροτερο απο το να το αγορασω με 12 εντοκες δοσεις για παραδειγμα; Και το συνολικο ποσο να μου βγει 1100 ευρω.
Bitbit Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 θα πληρώνεις τόκο ανάλογα το επιτόκιο που έχει η κάρτα σου. Γύρω στο 17% θα είναι. ετήσιο. Τώρα αν δε ξέρεις επιτόκιο πως θα υπολογίσεις τι σε συμφέρει;
sphinxgr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εαν αγορασω κατι με την πιστωτικη χωρις να υπαρχει δυνατοτητα δοσεων, και δεν ξεχρεωσω ολο το ποσο τον επομενο μηνα, τι ακριβως γινεται με τον τοκο; Πχ αγοραζω κατι 1000 ευρω και βαζω καθε μηνα 100-200 ευρω για 10-5 μηνες αντιστοιχα. Ειναι χειροτερο απο το να το αγορασω με 12 εντοκες δοσεις για παραδειγμα; Και το συνολικο ποσο να μου βγει 1100 ευρω. Ο τόκος μπαίνει αν καθυστερήσεις την πληρωμή πέραν του ορίου που σου δίνει η κάρτα. Αν αγοράσω σήμερα 16/11, ο λογαριασμός της κάρτας μου θα βγει 5/12 και θα μου επιτρέψει να πληρώσω έως 25/12. Αν πληρώσω μέχρι 25/12 ΔΕΝ έχω τόκο. Αν πληρώσω 26/12, έχω Το ίδιο ισχύει κ με τις δόσεις. Αν μου βάλει άτοκες δόσεις το κατάστημα μέσω πιστωτικής, τότε ο τρόπος πληρωμής είναι όπως έγραψα πιο πάνω. Θα μπαίνει μια χρέωση ανά μηνα ανάλογα με τις δόσεις που έχω επιλέξει. Αν αγοράσεις χωρίς δόσεις κ πληρώνεις ανά μήνα, τότε θα έχεις επιτόκιο κοντά στο 20%. Καλύτερα να δεις τι σου προτείνει το κατάστημα με γραμμάτεια και τι επιτόκιο. Ουσιαστικά να συγκρίνεις επιτόκιο πιστωτικής VS έξοδα έκδοσης δανείου + επιτόκιο, μέσω του καταστήματος. Για εμένα καλύτερα να μην κάνεις καθόλου τέτοιες αγορές Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από sphinxgr 3
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ειναι χειροτερο απο το να το αγορασω με 12 εντοκες δοσεις για παραδειγμα; Και το συνολικο ποσο να μου βγει 1100 ευρω. Αυτό θα το ξέρεις μόνο αν προσφέρει και το κατάστημα δόσεις. Γενικά, τόκος = (υπόλοιπο λογαριασμού - ποσό που θα πληρώσεις) *(ετήσιο επιτόκιο/12). Ο επόμενος λογαριασμός που θα εκδοθεί θα είναι υπόλοιπο λογαριασμού + τόκος.
Witcher1st Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΜΙα ακομα ερωτηση, για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Εαν βαλω 36 ατοκες δοσεις και μετα απο ενα χρονο εχω το ρευστο, μπορω να εξοφλησω τις επομενες 24 δοσεις με τη μια; Αν ναι, πως ακριβως θα γινει και πως το ebanking θα καταλαβει σε ποιο αντικειμενο πανε τα λεφτα, εαν πχ εχω πληρωμη με δοσεις 4,5 διαφορετικα πραγματα καθε μηνα; Το πιο λογικο ειναι καθε μηνα να μου ερχεται μηδενικο , και να αφορα ολες τις δοσεις, μεχρις οτου να ξεχρεωθει το ποσο που εβαλα. Σωστα; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από Witcher1st
Haldol Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Witcher1st είπε ΜΙα ακομα ερωτηση, για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Εαν βαλω 36 ατοκες δοσεις και μετα απο ενα χρονο εχω το ρευστο, μπορω να εξοφλησω τις επομενες 24 δοσεις με τη μια; Όχι. Οι δόσεις θα 'ρχονται 1 - προς - 1 ακόμα και αν εσύ βάλεις όλο το ποσό στην κάρτα. Δε ξέρω αν μπορεί να γίνει σε συνεννόηση τηλεφωνικά με την τράπεζα, ώστε να σου "σπάσουν" τις δόσεις και να τις κάνουν εφάπαξ συναλλαγή, αλλά θεωρώ ότι ούτε κι αυτό θα γίνεται.
Witcher1st Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, Haldol είπε Όχι. Οι δόσεις θα 'ρχονται 1 - προς - 1 ακόμα και αν εσύ βάλεις όλο το ποσό στην κάρτα. Δε ξέρω αν μπορεί να γίνει σε συνεννόηση τηλεφωνικά με την τράπεζα, ώστε να σου "σπάσουν" τις δόσεις και να τις κάνουν εφάπαξ συναλλαγή, αλλά θεωρώ ότι ούτε κι αυτό θα γίνεται. Θα ερχονται, αλλα με μηδενικο ποσο για πληρωμη, σωστα;
Hiddenite Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Είχα ρωτήσει σε εθνική και μου είχαν πει ότι γίνεται. Αν θυμάμαι καλά μου το ανέφερε ως ωρίμανση δόσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα