FatMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Ξεκίνησε από σήμερα να τρέχει μια προσφορά στο Papaki η οποία είναι αρκετά δελεαστική και πιστεύω ότι αυτή την στιγμή είναι η φθηνότερη τιμή της αγοράς για κατοχύρωση νέου ονόματος με κατάληξη .gr. Είναι στα 6.2€ τελική τιμή για 2 χρόνια και μέσα συμπεριλαμβάνεται και δωρεάν Basic hosting (φιλοξενία προσωπικής σελίδας). Η προσφορά αφορά νέες, διετείς κατοχυρώσεις και ισχύει έως και 20/11/2022. Δείτε εδώ λεπτομέρειες του free hosting: https://www.papaki.com/el/free-web-hosting.htm Σαν πελάτης του παπακίου εδώ και χρόνια, να αναφέρω ότι το δωρεάν hosting είναι αρκετά ικανοποιητικό για προσωπικές σελίδες, αλλά ακόμη και για ελεύθερους επαγγελματίες/μικρά γραφεία που δεν θέλουν κάτι ιδιαίτερο και ούτε θα έχουν πολλή κίνηση. Με 100ΜΒ δίσκο, 1.5GB traffic, 1 email με webmail, plesk panel, δωρεάν let's encrypt certificate χωρίς να πληρώνεις κάτι επιπλέον, πιστεύω ότι είναι καλή περίπτωση. Ειδικά για όσους/όσες θέλουν να έχουν μια περισσότερο επαγγελματική εμφάνιση και ένα ευπαρουσίαστο email. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν παίρνω προμήθεια από το παπάκι και ξέρω από πρώτο χέρι τα διάφορα προβλήματα που συζητιόνται κατά καιρούς. Εννοείται ότι το δίνουν φθηνά γιατί θα πρέπει μετά να κάνεις ανανεώσεις στο domain σου κάθε 2 χρόνια (€24.60/2 έτη): https://www.papaki.com/el/domain-names-prices.htm Αν οι mods δεν την θεωρούν προσφορά ας σβηστεί, αλλά πιστεύω είναι καλή περίπτωση. 6
datio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δεν είναι απαραίτητο η ανανέωση να γίνει στο papaki. Την πιο φθηνή ανανέωση αυτό το διάστημα την προσφέρει η FastPath στα 17,24€ τελική τιμή τα 2 χρόνια. Πιο παλιά πολύ φθηνό ήταν το Stakaman.
Giama Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Και η cretaforce εχει κατοχυρωση & ανανεωση με 16,47€/2 ετη. 1 1
SilentVoice Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Κάπου πρόσφατα, πριν κανα δίμηνο είχε παιξει η ίδια προσφορά για λίγο και είχα πάρει το GRακι μου. Την επόμενη ημέρα το μετέφερα σε άλλο hosting. 13 λεπτά πριν, datio είπε Δεν είναι απαραίτητο η ανανέωση να γίνει στο papaki. Την πιο φθηνή ανανέωση αυτό το διάστημα την προσφέρει η FastPath στα 17,24€ τελική τιμή τα 2 χρόνια. Πιο παλιά πολύ φθηνό ήταν το Stakaman. Αυτό με την ανανέωση πως παιζει; Κάνετε μεταφορά το domain name, ανανέωση και ξανά πίσω στο δικό σας hosting, ή αλλάζετε τους DNS?
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα όσον αφορά την προσφορά αυτήν. Είμαι εντελώς καινούργιος στον χώρο και δεν γνωρίζω πολλά. Το συγκεκριμένο πακέτο θα φτιάξουν την ιστοσελίδα άτομα της εταιρείας τους; Ή μπορώ και εγώ με τεχνολογίες που ξέρω (angular, nodejs, expressjs); Είδα ότι σε πιο ακριβά πακέτα που προσφέρουν, υποστηρίζουν αυτές τις τεχνολογίες οπότε μήπως στο βασικό δεν με ικανοποιήσει η εμφάνιση της ιστοσελίδας (αν τελικά την φτιάχνω εγώ); Υπάρχει κάποιο παράδειγμα για να δω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
FatMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Αν και βγαίνουμε λιγάκι offtopic ας απαντήσω εδώ μπας και το δουν και άλλοι που θα σκεφτόντουσαν την προσφορά. Δεν σου φτιάχνει κανένας σελίδα, απλώς σου δίνουν χώρο στον δίσκο για να ανεβάσεις ότι εσύ θέλεις. Μπορείς να ανεβάσεις html σελίδες βασισμένες σε κάποια γνωστή βιβλιοθήκη π.χ. bootstrap, βασικά οτιδήποτε "ελαφρύ" που μπορεί να γίνει με css/js/html. Στο δωρεάν/βασικό πακέτο δεν συμπεριλαμβάνονται πολλά πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα για web servers, όπως python, perl, mysql, php, databases, wordpress και διάφορες άλλες τεχνολογίες. Εννοείται ότι δίνουν δωρεάν ένα υποσύνολο των δυνατοτήτων για να σε δελεάσουν/αναγκάσουν μετά να πας σε καλύτερο πακέτο hosting. Το ίδιο κάνουν πολλές εταιρίες που δίνουν hosting. Η προσφορά είναι κυρίως για την καταχώρηση νέου domain, το hosting είναι το κάτι έξτρα 😉 2
polaki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Στις 17/11/2022 στις 10:33 ΠΜ, FatMan είπε Η προσφορά είναι κυρίως για την καταχώρηση νέου domain, το hosting είναι το κάτι έξτρα 😉 Επειδή είμαστε επίσημοι καταχωρητές της ΕΕΤΤ, να πω εδώ ότι το ΚΟΣΤΟΣ για τα 2 χρόνια είναι 12,5€. Τόσο μας τα χρεώνει όλες τις εταιρείες η ΕΕΤΤ. Άρα ουσιαστικά οι συγκεκριμένοι μπαίνουν μέσα για να σε πάρουν πελάτη, ώστε να κερδίσουν απ'το hosting. Ακόμα και άλλες εταιρείες που αναφέρθηκαν με 17,24€ και 16,47€/2 ετη αν βγάλετε το ΦΠΑ καταλαβαίνει κανείς ότι πάνε για 1-2€ κέρδος, ίσα ίσα για να σε πάρουν πελάτη hosting. Κανείς μας δεν ασχολείται εμπορικά με τα domains. Δεν έχουν καθόλου κέρδος και το ελάχιστο που έχουν είναι αξίας ενός καφέ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!! Εμείς μάλιστα πλέον εδώ και χρόνια δεν καταχωρούμε καν domains, ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα