Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, privateer είπε

Δεν ειναι υποδεεστερη ως προς τον επεξεργαστη μονο (με οτι αυτο σημαινει στις αναβαθμισεις, επεξεργασια εικονας και ταχυτητα) αλλα και λιγοτερο φωτεινη. Ενα σημειο δηλαδη που οι Oled πονανε. Επισης δεν εχει Evo panel ενω αν βρεις C1 τωρα ειναι πολυ πιθανον να εχει.

Νομίζω η C1 δεν φοράει evo panel .. η C2 ήρθε με τέτοιο ..

22 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Μια χαρά τηλεόραση είναι η Β1. 65αρα και ολεντ για την τιμή αυτή. Λίγο υποδεέστερη από την σειρά C ως προς τον επεξεργαστή εικόνας, αλλά αν κάτσεις και τις δεις πλάι πλάι δεν θα καταλάβεις τίποτα. 

Μακρυά από Led Samsung 

Και οι νέες με τα neoled panel έχουν θέμα ;

γνωμη για την oled της Samsung SB95 έχεις ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kalogero είπε

Κάποιες c1 είχαν Evo, θέμα τύχης που θα έπεφτες. 

Για την ολεντ της σαμσουγκ σε ένα νήμα εδώ λεγαν ότι το μαύρο της είναι γκρι. 

Επίσης χωρίς Dolby vision kai Dolby DTS  άντε γεια. 

LG ή Sony 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Κάποιες c1 είχαν Evo, θέμα τύχης που θα έπεφτες. 

Για την ολεντ της σαμσουγκ σε ένα νήμα εδώ λεγαν ότι το μαύρο της είναι γκρι. 

Επίσης χωρίς Dolby vision kai Dolby DTS  άντε γεια. 

LG ή Sony 

Άμα το μαύρο είναι γκρι σε oled .. Αντε γεια ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Για την Samsung SB95 που είναι QD OLED ανεφέρονταν. 

Α οκ 

νομιζα για την S95B

Προφανώς η oled είναι καλή ..

Επεξ/σία από kalogero
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kalogero said:

Η καλυτερη τηλεοραση για φετος ειναι. Υπαρχει βεβαια και η Α95κ αρκετα ακριβοτερη που δεν αξιζει την διαφορα.

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/s95b-oled

Για το θεμα με τα μαυρα ισχυει το παρακατω. Since it lacks a polarizing filter, blacks appear raised and the TV has a slight pink tint to it if there's even a bit of light in your room. To enjoy this TV to the fullest, you really need to be in a perfectly dark room.

Οπως ειπα καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια και το ιδιο ισχυει και για την s95b. 

Επεξ/σία από privateer
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, privateer είπε

Η καλυτερη τηλεοραση για φετος ειναι. Υπαρχει βεβαια και η Α95κ αρκετα ακριβοτερη που δεν αξιζει την διαφορα.

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/s95b-oled

Για το θεμα με τα μαυρα ισχυει το παρακατω. Since it lacks a polarizing filter, blacks appear raised and the TV has a slight pink tint to it if there's even a bit of light in your room. To enjoy this TV to the fullest, you really need to be in a perfectly dark room.

Οπως ειπα καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια και το ιδιο ισχυει και για την s95b. 

Επεξ/σία από kalogero
Δημοσ.
22 ώρες πριν, privateer είπε

Ειχα την εντυπωση πως ειναι VA η 65. Υπηρξαν καποιες καλες προσφορες τις προηγουμενες ημερες αλλα τωρα αν μονο αυτες ειναι οι επιλογες σου εγω θα περιμενα και αλλο

Να κανω μια αλλη χαζη ερωτηση.... το να παρεις μια τηλεοραση των 900ε, ( πχ https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/tileorasi-lg-qned-65-4k-65qned826qb/1693771), ποσο κακη αγορα θα ειναι για εναν μεσο χρηστη? Εμεις πχ βλεπουμε κυριως σειρες,ταινιες και αθλητικα κ καθολου gaming. Θελω να πω, αξιζει να δωσεις 3,4 κατοσταρικα παραπαπω στα ηδη αρκετα λεφτα (900ε ειναι μεγαλο ποσο πλεον...) ? Η μετα μπαινει και λιγο η πολυτελεια μεσα? Μηπως για το μεσο χρηστη δλδ κ με 800-900 βρισκει εξαιρετικη τηλεοραση ? 

Εχω μπερδευτει απιστευτα παιδια οπως καταλαβατε...😁

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Dutch είπε

Να κανω μια αλλη χαζη ερωτηση.... το να παρεις μια τηλεοραση των 900ε, ( πχ https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/tileorasi-lg-qned-65-4k-65qned826qb/1693771), ποσο κακη αγορα θα ειναι για εναν μεσο χρηστη? Εμεις πχ βλεπουμε κυριως σειρες,ταινιες και αθλητικα κ καθολου gaming. Θελω να πω, αξιζει να δωσεις 3,4 κατοσταρικα παραπαπω στα ηδη αρκετα λεφτα (900ε ειναι μεγαλο ποσο πλεον...) ? Η μετα μπαινει και λιγο η πολυτελεια μεσα? Μηπως για το μεσο χρηστη δλδ κ με 800-900 βρισκει εξαιρετικη τηλεοραση ? 

Εχω μπερδευτει απιστευτα παιδια οπως καταλαβατε...😁

Ναι αξίζουν. Την ποιότητα εικόνας και το μαύρο που θα πάρεις από μια oled θα το ευχαριστηθείς με το παραπάνω. 

Άσε το gaming , προσωπικά δεν ασχολούμαι καθόλου με κονσολοπαιχνιδα. Εκτός και κάνεις μια 42αρα μόνιτορ για το πι σι.

Η χρήση της τι βι είναι για ταινίες, σειρές, αθλητικά. 

Δημοσ.

Είναι μεγάλο μπέρδεμα ..65 ίντσες και έχεις τόσες επίλογες που δεν ξέρεις τι να πάρεις …

- Lg oled - Sony oled - Samsung oled - παίζουν στα 1700-2000€

μετα ..

- LG QNed με minil led - Sony full array led - Samsung Neo qled - ολες πολύ καλές 100hz κλπ και τιμές από 1100-1700 ανάλογα το μοντέλο κλπ 

Στα καταστήματα πας και ο κάθε υπάλληλος της εταιρείας  ( πχ LG ) θάβει τον ανταγωνισμό και προωθεί τα δικά τους ..

βρισκεις υπάλληλο της αλυσίδας και δεν ξέρει τι του γίνεται …

χαμος …

2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Ναι αξίζουν. Την ποιότητα εικόνας και το μαύρο που θα πάρεις από μια oled θα το ευχαριστηθείς με το παραπάνω. 

Άσε το gaming , προσωπικά δεν ασχολούμαι καθόλου με κονσολοπαιχνιδα. Εκτός και κάνεις μια 42αρα μόνιτορ για το πι σι.

Η χρήση της τι βι είναι για ταινίες, σειρές, αθλητικά. 

Αυτή πως την βλέπεις ;

https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj115vrrbX7AhUWhtUKHVReB34YABAOGgJ3cw&ae=2&ohost=www.google.gr&cid=CAESa-D22weM4nyvGW6IDcrc4t6mbk2Py6voDotAq-R_FXe08OcXxtV6OwKaNU4XNCQl1exGIRoSr9yR-gIRZ_cRUIOpub0c4IMqq_TSVUineeTDD0nNx5aAry9wbkDO55CWG_dnsafFYFHdNHUv&sig=AOD64_2L9PAAX5uyTBbhg-zkEhliewJWdA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiNgJXrrbX7AhWFSvEDHUYyDcYQwg8oAHoECAYQCw&ri=2&adurl=

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kalogero είπε

Είναι μεγάλο μπέρδεμα ..65 ίντσες και έχεις τόσες επίλογες που δεν ξέρεις τι να πάρεις …

Αστα να πανε, εχω μια sammy του 16 και την δουλευουμε εδω και 1μιση χρονο με καμμενα λεντ. Απο το καλοκαιρι εχουν αυξηθει αρκετα και δεν περνει να την αφησουμε αλλο. Ειπα να ανεβω σε μπατζετ και εγω αλλα τις ολεντ δεν τις φτανω. Το εχουμε συζητηση τοσο με την γυναικα που εχουμε καταληξη σε 65αρα, και το λεω αυτο γιατι με λιγο πιεση ισως να μπορουσα να πηγαινα στην 55 c2. Ειπα να προχωρουσα με lg qned916 65 αλλα με τοσα που λεγονται για αυτες και οτι υπαρχουν καλυτερες επιλογες την αφησα. Σε αναμονη για την κυριακη και το τι τιμες θα βγαλουν.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MadMax01 είπε

Αστα να πανε, εχω μια sammy του 16 και την δουλευουμε εδω και 1μιση χρονο με καμμενα λεντ. Απο το καλοκαιρι εχουν αυξηθει αρκετα και δεν περνει να την αφησουμε αλλο. Ειπα να ανεβω σε μπατζετ και εγω αλλα τις ολεντ δεν τις φτανω. Το εχουμε συζητηση τοσο με την γυναικα που εχουμε καταληξη σε 65αρα, και το λεω αυτο γιατι με λιγο πιεση ισως να μπορουσα να πηγαινα στην 55 c2. Ειπα να προχωρουσα με lg qned916 65 αλλα με τοσα που λεγονται για αυτες και οτι υπαρχουν καλυτερες επιλογες την αφησα. Σε αναμονη για την κυριακη και το τι τιμες θα βγαλουν.

Την Κυριακή τι περίμενεις δεν κατάλαβα ;

τι λένε για τις lg qned ?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dutch είπε

τι λενε παλι για την QNED?? πανω που πηγα να ξεσκαρταρω λιγο τη λιστα ....🤣

Για την qned91 που ειναι περσινο μοντελο προτεινουν την sam qn85ba αλλα παει 1300. Μη σε παρω στο λαιμο μου αν το εχεις κοιταξει προχωρησετο. 

1 ώρα πριν, kalogero είπε

Την Κυριακή τι περίμενεις δεν κατάλαβα ;

τι λένε για τις lg qned ?

Διαβασα οτι θα συνεχισουν τις προσφορες και την αλλη εβδομαδα. Δεν το εχω δει καπου επισημα ομως απλα ελπιζω.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, MadMax01 είπε

Για την qned91 που ειναι περσινο μοντελο προτεινουν την sam qn85ba αλλα παει 1300. Μη σε παρω στο λαιμο μου αν το εχεις κοιταξει προχωρησετο. 

Διαβασα οτι θα συνεχισουν τις προσφορες και την αλλη εβδομαδα. Δεν το εχω δει καπου επισημα ομως απλα ελπιζω.. 

καλά εννοειται ότι θα συνεχίσουν 

μεχρι την Παρασκευή 25 που είναι η κανονική BF σίγουρα … μη σου πω και το ΣΚ ..

πάντως ίδιες τιμές έχουν όλες οι αλυσίδες από ότι έχω δει 

και ο Γερμανός την Κυριακή ίδιες τιμές θα βγάλει αλλά θα έχει και επιστροφή με κάρτες eurobank ( το κακό είναι ότι δεν έχει ούτε Sony ούτε LG )

Επεξ/σία από kalogero

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...