StavrosBaira Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα! Έχω λογαριασμό PayPal συνδεδεμένο με τον τραπεζικό μου λογαριασμό.. μου έχουν στείλει ένα ποσό σε δολάρια και αναρωτιέμαι πώς μπορώ να κάνω ανάληψη, αλλά να τα πάρω σε ευρώ! Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, StavrosBaira είπε Καλησπέρα! Έχω λογαριασμό PayPal συνδεδεμένο με τον τραπεζικό μου λογαριασμό.. μου έχουν στείλει ένα ποσό σε δολάρια και αναρωτιέμαι πώς μπορώ να κάνω ανάληψη, αλλά να τα πάρω σε ευρώ! Ευχαριστώ! Αν κάνεις ανάληψη το ππ θα στα κάνει ευρω θελεις δεν θέλεις Τρόπος να τα παρεις σε δολάρια δεν υπάρχει. 1
StavrosBaira Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Titos301 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 @NikosKallithea να ρωτησω κάτι αν μπορεις να βοηθησεις επειδη δεν εχω paypal, συγγενικο μου προσωπο εχει καποια χρηματα μεσα στην paypal και τα χρειαζεται, δεν θελει να τα περασει στην καρτα που εχει συνδεσει γιατι μαλλον θα τα κρατησει το κρατος, μπορεις εχοντας paypal να στειλεις χρηματα σε καποιον πχ με IBAN ; τι μπορει να κανει σε αυτη την περιπτωση; .
mphxths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Titos301 είπε τι μπορει να κανει σε αυτη την περιπτωση; Χμμ , μηπως να συνδεσει τον "τριτο" λογαριασμο στο paypal και να τα στειλει εκει ? Ή να συνδεσει την χρεωστικη που αντιστοιχει σε αυτον τον λογαριασμο και να τα στειλει σε αυτην ? Σε συννενοηση παντα με τον κατοχο του λογαριασμου γιατι το paypal oταν συνδεεις λογαριασμους/καρτες κανει κατι τυπικες χρεωσεις απειροελαχιστου ποσου για να πιστοποιησει τον λογαριασμο/καρτα.
Titos301 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Χμμ , μηπως να συνδεσει τον "τριτο" λογαριασμο στο paypal και να τα στειλει εκει ? Ή να συνδεσει την χρεωστικη που αντιστοιχει σε αυτον τον λογαριασμο και να τα στειλει σε αυτην ? Σε συννενοηση παντα με τον κατοχο του λογαριασμου γιατι το paypal oταν συνδεεις λογαριασμους/καρτες κανει κατι τυπικες χρεωσεις απειροελαχιστου ποσου για να πιστοποιησει τον λογαριασμο/καρτα. καλη ιδεα ευχαριστω για την απαντηση, θα μπορουσε πχ αν ηταν μεταξυ μας απλα θελει να τα στειλει σε ατομο εκτος οικογενειας και θα ειναι λιγο μπερδεμα πολυ οτι να ναι αυτο της paypal, πχ με revolut νομιζω μπορεις να κανεις καταθεση κανονικα στο ΙΒΑΝ του αλλου
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Titos301 είπε @NikosKallithea να ρωτησω κάτι αν μπορεις να βοηθησεις επειδη δεν εχω paypal, συγγενικο μου προσωπο εχει καποια χρηματα μεσα στην paypal και τα χρειαζεται, δεν θελει να τα περασει στην καρτα που εχει συνδεσει γιατι μαλλον θα τα κρατησει το κρατος, μπορεις εχοντας paypal να στειλεις χρηματα σε καποιον πχ με IBAN ; τι μπορει να κανει σε αυτη την περιπτωση; . γίνεται μεσα απο το site.Send and request σε λογαριασμό .
mphxths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Aς συνδεσει καποιον revolut λογαριασμο στο paypal και αφου πανε εκει , να τα στειλει στο iban που θελει μετα... Aλλη λυση , να τα στειλει σε φιλο/γνωστο/συγγενη που εχει paypal και αυτος στον λογαριασμο του και απο κει τα στελνει οπου θελει μετα. 1
Titos301 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Aς συνδεσει καποιον revolut λογαριασμο στο paypal και αφου πανε εκει , να τα στειλει στο iban που θελει μετα... Aλλη λυση , να τα στειλει σε φιλο/γνωστο/συγγενη που εχει paypal και αυτος στον λογαριασμο του και απο κει τα στελνει οπου θελει μετα. θα το δω ευχαριστω!
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Αν θες να μεταφέρεις ποσό σε $ από το PayPal σου στο λογαριασμό της τράπεζας σου πχ εθνική τι κρατάει η τράπεζα?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, adi32 είπε Αν θες να μεταφέρεις ποσό σε $ από το PayPal σου στο λογαριασμό της τράπεζας σου πχ εθνική τι κρατάει η τράπεζα? Το ππ δεν στελνει $ σε ελλ τράπεζα, θα τα μετατρέψει πρώτα και θα τα στειλει σε ευρώ, οταν ερθουν στην τράπεζα, η τράπεζα θα σου κρατήσει προμήθεια για το εισερχόμενο έμβασμα, αναλογα το τιμολόγιο της.
adi32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το ππ δεν στελνει $ σε ελλ τράπεζα, θα τα μετατρέψει πρώτα και θα τα στειλει σε ευρώ, οταν ερθουν στην τράπεζα, η τράπεζα θα σου κρατήσει προμήθεια για το εισερχόμενο έμβασμα, αναλογα το τιμολόγιο της. Αν τα έχεις σε ευρώ για να τα πάρεις στην τράπεζα ξέρουμε τι προμήθεια υπάρχει? Ή συμφέρει να τα περάσω στην πιστωτική που από εκεί τραβάει το PayPal? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα