Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα έχω εδώ και ένα χρόνο Cosmote fiber 100 και εδώ και λίγο καιρό μου έχουν διπλασιάσει την ταχύτητα.

Μετά όμως τον διπλασιασμό υπάρχει πρόβλημα με την γραμμή με αποτέλεσμα το ρουτερ να κάνει reboot τακτικά.

Άλλαξα δύο ρούτερ αλλά το πρόβλημα παραμένει και μου είπαν ότι η μόνη επιλογή είναι να κατεβάσουν την ταχύτητα ξανά στα 100.

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τα εξής 

1)  Υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσω μείωση παγίου  ?

2) Αν τελικά φύγω τι θα πληρώσω σαν πέναλτι, μου μένει ακόμα ενας χρόνος.

Δημοσ.

1)

https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/istoselida_anoikto_diadiktio_keimeno.pdf

Δες το συμβόλαιό σου. Αναφέρει κάποια ελάχιστη εγγυημένη ταχύτητα και από ότι καταλαβαίνω η Cosmote έχει 30 ημέρες να "λύσει" το πρόβλημά σου και μετά μπορείς να φύγεις αζημίως. Όμως εφόσον η Cosmote προτείθεται να υποβαθμίσει το πρόγραμμά σου αζημίως, πιστεύω ότι και αυτό θεωρείται σαν λύση...

Πάντως για μείωση παγίου δεν ξέρω εαν θα στο κάνουν. Ο λόγος είναι ότι το πάγιό σου έμεινε σταθερό και έγινε δωρεαν ο διπλασιασμός (αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενά σου). Δηλαδή ουσιαστικά πληρώνεις ότι πλήρωνες ούτως η άλλως.

2)Και πάλι δες το συμβόλαιό σου. Έχει ένα πίνακα που δείχνει την "ποινή" που πληρώνεις ανάλογα με το χρονικό διάστημα που θα έχεις παραμείνει συνδρομητής.

• Like 1
Δημοσ.

Στην cosmote υπάρχει η δυνατότητα να αναφέρει ελάχιστη εγγυημένη ταχύτητα σε νέο συμβόλαιο ενώ έρχεσαι από άλλη εταιρεία? Ρώτησα και μου είπαν οτι δεν μπορεί να έρθει τεχνικός δωρεάν και να ελέγξει ταχύτητα. Αυτό γίνεται μόνο αν είμαι στην εταιρεία και θέλω να αναβαθμίσω.

Δημοσ.

Ισχύει σε όλους τους παρόχους. Έλεγχο ταχύτητας γίνεται μόνον σε υπάρχουσες συνδέεις των πελατών τους.

Χοντρική εκτίμηση περιοχής (όχι στην γειτονιά) δίνεται κατά τον έλεγχο διαθεσιμότητας.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Engimek είπε

1)

https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/istoselida_anoikto_diadiktio_keimeno.pdf

Δες το συμβόλαιό σου. Αναφέρει κάποια ελάχιστη εγγυημένη ταχύτητα και από ότι καταλαβαίνω η Cosmote έχει 30 ημέρες να "λύσει" το πρόβλημά σου και μετά μπορείς να φύγεις αζημίως. Όμως εφόσον η Cosmote προτείθεται να υποβαθμίσει το πρόγραμμά σου αζημίως, πιστεύω ότι και αυτό θεωρείται σαν λύση...

Πάντως για μείωση παγίου δεν ξέρω εαν θα στο κάνουν. Ο λόγος είναι ότι το πάγιό σου έμεινε σταθερό και έγινε δωρεαν ο διπλασιασμός (αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενά σου). Δηλαδή ουσιαστικά πληρώνεις ότι πλήρωνες ούτως η άλλως.

2)Και πάλι δες το συμβόλαιό σου. Έχει ένα πίνακα που δείχνει την "ποινή" που πληρώνεις ανάλογα με το χρονικό διάστημα που θα έχεις παραμείνει συνδρομητής.

ναι δωρεαν απλα εφοσον δεν εχω κερδος σκεφτομαι να παω αλλου για μικροτερο παγιο

Δημοσ.
11 ώρες πριν, jkoukos είπε

Χοντρική εκτίμηση περιοχής (όχι στην γειτονιά) δίνεται κατά τον έλεγχο διαθεσιμότητας.

Αυτη η εκτίμηση ειναι με βαση τις ταχύτητες στα speedtest ή απο αυτες που κλειδώνει το ρουτερ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Λέτε αν πάρω άλλο ρούτερ καλύτερο να βρεθεί λύση ?

Συνήθως δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα όσων αφορα την ταχύτητα συγχρονισμού 

Τωρα για τις αποσυνδέσεις δεν ειμαι σίγουρος . γι αρχη ζητά να σου στείλουν αυτοι αλλο ρουτερ εαν δε το έχεις κανει ηδη

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...