Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και αποφάσισες να γίνεις σήμερα μέλος στο φορουμ για να μοιραστείς την τύχη σου.

0/10 κακό , μηδέν έμπνευση.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.

Η ρεβολουτ κανει flag μεταφορές από ύποπτους λογαριασμούς, όπως τα περίεργα καζίνο. Αν κάνεις μεταφορά, να περιμένεις μπλέξιμο και χαρτούρα για να ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Ναι και αποφάσισες να γίνεις σήμερα μέλος στο φορουμ για να μοιραστείς την τύχη σου.

0/10 κακό , μηδέν έμπνευση.

Μα δεν το εκανα για να μοιραστω την τυχη μου, για να λυσω το προβλημα μου τον εκανα μιας και μετα απο αρκετη αναζητηση δεν βρηκα κατι παρομοιο

5 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε

Η ρεβολουτ κανει flag μεταφορές από ύποπτους λογαριασμούς, όπως τα περίεργα καζίνο. Αν κάνεις μεταφορά, να περιμένεις μπλέξιμο και χαρτούρα για να ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός. 

Η μεταφορα δεν θα ειναι απο περιεργα καζινο, απο binance θα γινει. Το προβλημα μου ειναι αμα θα φανουν αυτα τα εσοδα στην φορολογικη. Λογικα αποτι καταλαβα δεν θα φανουν εκτος εαν ζητησουν αναλυση κινησεων απο την ρεβολουτ κλπ

Επεξ/σία από EliasKi
Δημοσ.

Μοιράσου τις γνώσεις σου για να βγάλουμε και εμείς λεφτά όπως είχε κάνει κάποτε και ο άλλος ο επαγγελματίας :P Tεσπα δεν πείθεις.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, EliasKi είπε

Μα δεν το εκανα για να μοιραστω την τυχη μου, για να λυσω το προβλημα μου τον εκανα μιας και μετα απο αρκετη αναζητηση δεν βρηκα κατι παρομοιο

Η μεταφορα δεν θα ειναι απο περιεργα καζινο, απο binance θα γινει. Το προβλημα μου ειναι αμα θα φανουν αυτα τα εσοδα στην φορολογικη. Λογικα αποτι καταλαβα δεν θα φανουν εκτος εαν ζητησουν αναλυση κινησεων απο την ρεβολουτ κλπ

https://www.binance.com/en/cards

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...