Pintsie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ δεν έχω καταλάβει. Είμαι στο εφκα (εχω ατομική επιχείρηση). αν επιλέξω ΤΕΚΑ, θα σταματήσω να πληρώνω το ΕΦΚΑ και θα πληρωνω μόνο το ΤΕΚΑ ή θα πληρώνω και τα δύο;
logokrimenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 20 hours ago, ATmega said: Απόσπασμα από ένα βίντεο (οποίος θέλει μπορεί να βρει και ολόκληρο το βίντεο). Η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε πιο πολύ με διαφήμιση πάρα με ενημέρωση παρόλο που παρακολουθώ το συγκεκριμένο κανάλι και συζητάνε ενδιαφέροντα θέματα. Και εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει αν θα πάω στο Τεκα ή όχι... Εγω ήμουν έτοιμος να το κάνω, αλλα μόλις πέτυχα στο τικτοκ αυτη τη διαφήμιση το μετάνιωσα. Για να έβαλε το κράτος χορηγούμενο βίντεο αυτους τους μην πω για να προωθήσουν το τεκα καταλαβαίνεις πολλά για το τι θα είναι αυτο το ταμείο. Ευχαριστώ δεν θα πάρω 1
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, Pintsie said: Εγώ δεν έχω καταλάβει. Είμαι στο εφκα (εχω ατομική επιχείρηση). αν επιλέξω ΤΕΚΑ, θα σταματήσω να πληρώνω το ΕΦΚΑ και θα πληρωνω μόνο το ΤΕΚΑ ή θα πληρώνω και τα δύο; Η σύνταξη έχει τρια μέρη: Εθνική, Κύρια και Επικουρική. Οι πρώτες δύο δεν επηρεάζονται. Απλά αντί να παίρνεις επικουρική από το ΕΦΚΑ θα παίρνεις από το ΤΕΚΑ. Οι κρατήσεις είναι όλες ίδιες με του ΕΦΚΑ.
Pintsie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Άρα για να καταλάβω. τα 152.93 που πληρώνω κάθε μήνα στον εφκα, θα συνεχίσω να τα πληρώνω στο εφκα; και αν προσθέσω το τεκα, θα πληρώνω 152.93 + όσο είναι το τεκα; ή απλά τα 152.93 πλέον θα πηγαίνουν στο τεκα?
Silverage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Pintsie είπε Άρα για να καταλάβω. τα 152.93 που πληρώνω κάθε μήνα στον εφκα, θα συνεχίσω να τα πληρώνω στο εφκα; και αν προσθέσω το τεκα, θα πληρώνω 152.93 + όσο είναι το τεκα; ή απλά τα 152.93 πλέον θα πηγαίνουν στο τεκα? Θα πηγαίνουν στο ΤΕΚΑ. 1
melidonm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, Pintsie είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει. Είμαι στο εφκα (εχω ατομική επιχείρηση). αν επιλέξω ΤΕΚΑ, θα σταματήσω να πληρώνω το ΕΦΚΑ και θα πληρωνω μόνο το ΤΕΚΑ ή θα πληρώνω και τα δύο; Μάλλον και τα δύο, εδώ λέει: "Επισημαίνεται πως η εξόφληση των εισφορών υπέρ ΤΕΚΑ πραγματοποιείται με τη χρήση διακριτού RF (RF ΤΕΚΑ), διαφορετικού από τον RF e-ΕΦΚΑ." 15 ώρες πριν, Pintsie είπε Άρα για να καταλάβω. τα 152.93 που πληρώνω κάθε μήνα στον εφκα, θα συνεχίσω να τα πληρώνω στο εφκα; και αν προσθέσω το τεκα, θα πληρώνω 152.93 + όσο είναι το τεκα; ή απλά τα 152.93 πλέον θα πηγαίνουν στο τεκα? Λογικά το ποσοστό που πήγαινε για την επικουρικη του ΕΦΚΑ θα πηγαίνει τώρα στο ΤΕΚΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα