Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Ψάχνω για κινητό Android για high end μοντέλο το οποίο να είναι all around. Είμαι μεταξύ Vivo X80 PRO , MOTOROLA Edge 30 ULTRA και S22 Plus . Θα ήθελα την γνώμη σας η αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο.
GATE123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φωτογραφικά το Vivo . Συνολικά σαν κινητό το Motorola. Από θέμα ενημερώσεις/ αναβαθμίσεις και service το Samsung. Σου έχω και εναλλακτική με λιγότερα χρήματα. Το Realme GT 2 pro. Στα επίπεδα(φωτογραφικά)του Motorola . Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από GATE123 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, GATE123 είπε Φωτογραφικά το Vivo . Συνολικά σαν κινητό το Motorola. Από θέμα ενημερώσεις/ αναβαθμίσεις και service το Samsung. Σου έχω και εναλλακτική με λιγότερα χρήματα. Το Realme GT 2 pro. Στα επίπεδα(φωτογραφικά)του Motorola . τωρα με χαλας λιγο ημουν ημουν πιο πολυ στα δυο πρωτα αλλα αφου μου λες οτι η samsung εχει καλο service με βαζεις σε σκεψεις
GATE123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε τωρα με χαλας λιγο ημουν ημουν πιο πολυ στα δυο πρωτα αλλα αφου μου λες οτι η samsung εχει καλο service με βαζεις σε σκεψεις Πρέπει να λένε τα θετικά και τα αρνητικά. Όπως και να το κάνουμε η Samsung σε αυτόν τον τομέα υπερισχύει. Και 4 χρόνια αναβαθμίσεις/ενημερώσεις που έχουν πει δεν είναι και λίγο ,από την στιγμή που οι υπόλοιπες εταιρείες (εκτός iPhone) δίνουν 2-3 χρόνια . Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από GATE123 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Πρέπει να λένε τα θετικά και τα αρνητικά. Όπως και να το κάνουμε η Samsung σε αυτόν τον τομέα υπερισχύει. Και 4 χρόνια αναβαθμίσεις/ενημερώσεις που έχουν πει δεν είναι και λίγο ,από την στιγμή που οι υπόλοιπες εταιρείες (εκτός iPhone) δίνουν 2-3 χρόνια . Με προβληματίζει η μπαταρία έχω ακούσει ότι οι τελευταίες σειρές 21-22 δεν έχουν και τόσο καλή μπαταρία
GATE123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Με προβληματίζει η μπαταρία έχω ακούσει ότι οι τελευταίες σειρές 21-22 δεν έχουν και τόσο καλή μπαταρία Ισχύει. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Ισχύει. Το συν βέβαια είναι ότι έχει φλατ οθόνη που την προτιμώ δεν έχω πάρει κινητό με κυρτή οθόνη αλλά φοβάμαι ότι θα σπάνε εύκολα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Με προβληματίζει η μπαταρία έχω ακούσει ότι οι τελευταίες σειρές 21-22 δεν έχουν και τόσο καλή μπαταρία Χρηστης S22+ απο το Πασχα, 1 ημερα την βγαζεις. Τωρα αν εισαι φουλ απαιτητικος με ολα ανοιχτα 12-16 ωρες, μονοδρομος Iphone Pro Max 13 - 14 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Χρηστης S22+ απο το Πασχα, 1 ημερα την βγαζεις. Τωρα αν εισαι φουλ απαιτητικος με ολα ανοιχτα 12-16 ωρες, μονοδρομος Iphone Pro Max 13 - 14 games δεν θα παιζω μονο βλεπω βιντεο και σερφαρισμα , αυτο θελω μεχρι το βραδυ που θα κοιμαμαι να ειναι κομπλε
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε games δεν θα παιζω μονο βλεπω βιντεο και σερφαρισμα , αυτο θελω μεχρι το βραδυ που θα κοιμαμαι να ειναι κομπλε Μια χαρα θα σε βγαλει το Plus μοντελο αλλα το Ultra ειναι καλυτερο. Εγω δεν το επελεξα λογω μεγεθους. Φιλος που την ιδια περιοδο πηρε το Gt2 pro που προταθηκε ειναι επισης αρκετα ευχαριστημενος! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα