PC_Science_Lefkada Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, boomberman7 είπε Η οθονη εχεις καμια ιδεα γτ κανει ετσι? Με το blinking.. Δεν το γνωρίζω σίγουρα. Αν έκανα μια υπόθεση, θα έλεγα ότι σημαίνει ότι δεν έχουν πρόβλημα οι κάρτες γραφικών, απλά δεν έχουν κάτι να δείξουν. Αυτό το ξέρουμε ήδη. Είσαι στην περίπτωση POST hangs.
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/11/2022 στις 11:35 ΜΜ, PC_Science_Lefkada είπε Αν είχε γίνει και χρήση gaming με gtx750 χωρίς εξάπινο Στη δική μου τουλάχιστον δεν δουλεύει χωρίς το εξάπινο, εμφανίζει ειδοποίηση να συνδεθεί το καλώδιο τροφοδοσίας. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από Τέρης Α.
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Στη δική μου τουλάχιστον δεν δουλεύει χωρίς το εξάπινο, εμφανίζει ειδοποίηση να συνδεθεί το καλώδιο τροφοδοσίας. Σίγουρα. Αυτό που εννοούσα και δεν εξέφρασα σωστά είναι ότι επειδή οι gtx750 βγαίναν και με εξάπινο και χωρίς, μια χωρίς εξάπινο θα μπορούσε ίσως να ταλαιπωρήσει πιο πολύ τη μητρική και τις εσωτερικές της τροφοδοσίες από ότι μία με. Άσχετο με την περίπτωσή μας, αφού υπήρχε άλλη κάρτα μεγαλύτερη (370), αλλά αυτό εννοούσα. Spoiler @Τέρης Α.: Με οθόνη, κάναμε τίποτα ή σας μπέρδεψα χειρότερα;
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Στις 17/11/2022 στις 12:19 ΠΜ, boomberman7 είπε Καλησπερα ενας φιλος εχει την ιδια μητρική με ιδιο cpu μαλλον θα τκν ψησω να κανουμε πειραματα να δουμε τι και πως Μολκς κοοταξα και τον επεξεργαστή κομπλε ειναι Απο οτι θυμάμαι με μια rx 370 που εβγαλε γραμμες την ειχα οποτε.. Μπορει να τα απαιξε η μιτρικη Η οθονη εχεις καμια ιδεα γτ κανει ετσι? Με το blinking.. Anyways και η ανακύκλωση ειναι μια προοπτική Οσο για το vs 550 σημερα μπηκε στο 1155 αν μου κανει περιεργα θα κοιταχτω σε κατι αλλο Την καλύτερη μητρική εχεις να ξέρεις! gigabyte ga-78lmt-usb3 rev. 5.00 Και επεξεργαστη! fx 6300 Και με R7 370! Απο αυτό σου γράφω τώρα!Εργαλείο ρεεεεεεεε!!!!!🙂 Να κι ο αντικαταστάτης! Είσαι πολύ τυχερός! Και με γειά!
boomberman7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Καλημερα σε ολους προς ενημερωση και μονο τελικα η motherboard υα εχει φτύσει οτι ειπατε και πιο πανω Ηρθε χθες φιλος με το ιδικ σύστημα κλπ κλπ και ο cpu μου έπαιξε σε αυτον ενω ο δικός του σε μενα παλι τα ιδια μου εκανε Οπότε αυτα ευχαριστω και παλι οσους ασχολήθηκαν 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, boomberman7 είπε τελικα η motherboard υα εχει φτύσει Μήπως έπαθε κάποια ζημιά το bios;... Μπορείτε να δοκιμάσετε το παρακάτω (τα πιν 1 και 6): Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από Τέρης Α.
boomberman7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Up! Καλησπερα σε ολους (και παλι) Επειδη τα οικονομικα για νεο συστημα κλπ κλπ δεν βγαινουν και εφοσον ο fx6300 υπαρχει ddr3 (16συνολο) υπαρχουν καρτα γραφικων psu υπαρχουν Πηγα ασχοληθηκα και αγορασα την ιδια μητρικη απο εναν κυριο απο το forum σημερα Ξανα αντιμετωπίζω το ίδιο προβλημα οσο τρελο και χαζο και αν ακούγεται Δεν μου δινει εικονα με τιποτα ενω η καρτα γραφικων και η ραμ ηταν σε αλλο σύστημα (1155 το γραφω πιο πανω) παλι δεν μηπως κανω λαθος καπου; Συνδεσα: 8pin cpu/24pin mb/hdd/ram/f_panel/ cpu fan. Δοκιμασα με η χωρις ραμ δοκίμασα μια μια Δοκιμασα με η χωρις καρτα Απλα δεν εχω εικονα. Στα υπόψιν να αναφερω πως τοσο ο hdd οσο και ο ssd δουλεύουν θελω να πω τους νιωθεις με το χερι "γυρνανε" οποτε μονο εικονα δεν εχω
Dark_Nightfall Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, boomberman7 είπε Up! Καλησπερα σε ολους (και παλι) Επειδη τα οικονομικα για νεο συστημα κλπ κλπ δεν βγαινουν και εφοσον ο fx6300 υπαρχει ddr3 (16συνολο) υπαρχουν καρτα γραφικων psu υπαρχουν Πηγα ασχοληθηκα και αγορασα την ιδια μητρικη απο εναν κυριο απο το forum σημερα Ξανα αντιμετωπίζω το ίδιο προβλημα οσο τρελο και χαζο και αν ακούγεται Δεν μου δινει εικονα με τιποτα ενω η καρτα γραφικων και η ραμ ηταν σε αλλο σύστημα (1155 το γραφω πιο πανω) παλι δεν μηπως κανω λαθος καπου; Συνδεσα: 8pin cpu/24pin mb/hdd/ram/f_panel/ cpu fan. Δοκιμασα με η χωρις ραμ δοκίμασα μια μια Δοκιμασα με η χωρις καρτα Απλα δεν εχω εικονα. Στα υπόψιν να αναφερω πως τοσο ο hdd οσο και ο ssd δουλεύουν θελω να πω τους νιωθεις με το χερι "γυρνανε" οποτε μονο εικονα δεν εχω To Num Lock ανάβει ;
boomberman7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε To Num Lock ανάβει ; Καλησπερα χθες που κοιτουσα δεν έδινε ρευμα σε usb/mouse οποτε όχι(?) Εν τέλει το πήγα σε εναν τεχικο εδω στνν περιοχη μου και οταν του εξηγουσα λιγο πολυ απο την αρχη αρχισε τις ειρωνείες του τύπου αφου τα ξερεις όλα σε μενα τι το εφερες και τετοια επειδη του εξηγουσα εχω αλλαξει psu mb ραμ κλπ κλπ οτι δοκιμασα τον fx αλλου κλπ αυριο θα εχω νεα λογικά
Λύση boomberman7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα σε ολους. Ντρέπομαι που το λεω αλλα μολις παρελαβα το pc απο το τεχνικό Και σε ερωτηση τι έφταιγε; "Εβαζες λαθος τον επεξεργαστή, ειχαν στραβωσει και μερικα πινακια" Αυτο με τα pinακια δεν το πολυ πιστευω γτ τυχαινει να εχω φωτο με τα πιν δμια μερα πριν το παω και ολα φαίνονται ισια αλλα τι λογο εχει να πει ψεματα; Τελος πάντων. Τετοιο πεδεμα θα το θυμαμαι καιρο Ευχαριστώ οσους απαντησαν και ασχοληθηκαν.
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Στις 15/12/2022 στις 6:52 ΜΜ, boomberman7 είπε Και σε ερωτηση τι έφταιγε; "Εβαζες λαθος τον επεξεργαστή, ειχαν στραβωσει και μερικα πινακια" Δουλεύει δηλαδή τώρα το σύστημα και με τις δύο μητρικές;
komhs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Λες ότι έχεις μνήμες διάφορες, να υποθέσω ότι έχεις πάνω από ένα dimm στην μητρική. Βγάλτες όλες και δοκίμασε μετά να μπουτάρεις βάζόντας τες μία μία, να δεις μήπως κάποιά από αυτες ή έχει πρόβλημα ή θέλει διαφορετικές ρυθμίσεις για να δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα