Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και έναν μήνα να βάλω ίντερνετ κ δεν έρχονται να μ βάλουν το καφοι μετά πολλά πήρα στην wind  και ανέβηκαν τα αίματα και αρχισα να κάνω παράπονα και τους ανέφερα ότι πέρσι ενώ το συμβόλαιο μ έλεγε ότι θα πιάνω ταχύτητα 35 ελάχιστη 48 μέγιστη και έπιανα 24 και άρχισα να του λέω ότι είναι κλέφτες που απάντησε ότι εγώ δεν μπορώ να σου κάνω κάτι ας έκανες πιστωση του λογαριασμού και της λέω ότι αυτό δεν μ το ανέφερε κανείς ότι μπορώ και ξεκίνησα ότι απλά προσπαθήτε με διπλωματικές κουβέντες να αποφύγετε της ευθύνες κάπου εκεί τελείωσε και η κουβέντα....εκεί όμως ξεκίνησε και η όλοι διαδικασία για εμένα! Πήγα στο πατρικό και έλεγξα την ταχύτητα η οποία ήταν 20 αντί για 100 κάλεσα απευθείας και ζήτησα πίστωση του λογαριασμού μ έδωσαν ένα νέο Ρουτερ δωρεάν με βοηθήσανε στο να ανεβάσω την ταχύτητα αλλά εγώ επέμενα ότι σήμερα πλήρωσα 50 για να πιάνω 20 ταχύτητα κ προσπαθούσαν να με πείσουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι πέρα από το να το φτιάξουν στης ταχύτητες και ότι δεν γίνεται πίστωση λογαριασμού εκεί τους ανέφερα ότι η εταιρεία σας πριν ξεκινήσει η συνομιλία αναφέρει ότι η κλίσεις καταγράφονται και αν θέλει μπορεί να μπει να ακούσει οτι η ιδια η συνάδελφος του μ ανέφερε την πίστωση με υφος κιολας ας έκανες πίστωση μην μ τα πρήζεις  εκεί πάγωσε και άρχισε να τα χάνει και να προσπαθεί να με αποφύγει με το να μ λέει θα μιλήσω σε κάποιον και θα σας καλέσουμε εκεί τον ρώτησα ποτέ θα με καλέσετε και μ είπε το συντομότερο δυνατό δεν κάλεσαν ποτέ...αύριο θα τους πάρω πάλι και θα αναφέρω πάλι της κλίσεις που έχουν καταγραφεί...αλλά με ενδιαφέρει πως μπορώ να ζητήσω την μεγαλύτερη αποζημιώσει γτ έχουν τόσο καιρό την μάνα με 20mgbps ταχύτητα να πληρώνει λογαριασμο για 100mgbps  επειδή είναι μεγάλη γυναίκα και δεν ξέρει από αυτά...η μεγάλες εταιρίες πραγματικά είναι κλέφτες που σου πουλάνε κάτι καιβστο παρέχουν ως το καλύτερο και απλά με το που τους δώσεις τα λεφτά σου δεν ξανά ασχολούνται...ΚΛΕΦΤΈΣ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...