Grsk25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Το τελευταίο διάστημα "εργάζομαι" σε ένα φοιτητικό φροντιστήριο και αναλαμβάνω φοιτητικές εργασίες (μόνο εξαμήνου). Αλλά ερωτώμαι εγώ τώρα, μήπως αυτό στην ουσία είναι παράνομο; Μπορεί να κόβεται απόδειξη και να φαίνονται όλα νόμιμα, είναι όντως έτσι; Και αν ναί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προϋπηρεσία στο βιογραφικό ή όχι; Κάθε γνώμη δεκτή. Υ.Γ. Σε συζήτηση που είχα με κάποιον, μου είπε πως δεν θα έπρεπε να έκανα κάτι τέτοιο, από την στιγμή που κουράστηκα να φτάσω ως εδώ μόνος μου.
The_Judas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γιατί να μην κόβεις απόδειξη; Προφανώς δεν θα γράψεις στην απόδειξη "παροχή διπλωματικής εργασίας για φοιτητή Παπαδόπουλο Γιώργο" 😁 εσύ δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι παράνομο, μια εργασία παρέχεις σε έναν τρίτο. Παράτυπο είναι για αυτόν που την δίνει στο πανεπιστήμιο. Οχι ότι θα μπει φυλακή αν το μάθουν, απλά θα απορριφθεί η εργασία και θα τον αποβάλλουν από την σχολή του. Στο βιογραφικό σου μπορείς να το γράψεις αλλά καλό είναι να μην παρουσιάσεις πουθενά τις εργασίες που δίνεις γιατί είναι ήδη στην βάση δεδομένων κάποιου πανεπιστημίου. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα