Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, giokspy είπε

Εμένα πάντως μου είπαν ότι σταμάτησε να τρέχει 

Μήπως έπεσες σε καναν I4-5?

Screenshot_2022-11-22-13-51-50-793-edit_com.myvodafone.android.jpg

Screenshot_2022-11-22-13-51-09-503-edit_com.myvodafone.android.jpg

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πώς γίνεται από 21.87 που αναγράφουν να κάνουμε την αίτηση και να μας ζητάνε 24 ευρω τελική τιμή...Πάνε καλά;;;;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Πώς γίνεται από 21.87 που αναγράφουν να κάνουμε την αίτηση και να μας ζητάνε 24 ευρω τελική τιμή...Πάνε καλά;;;;

Έχεις και κινητό στη Vodafone? Το 21.87€ είναι για συνδυαστική έκπτωση κινητής - σταθερής

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giokspy είπε

Εμένα πάντως μου είπαν ότι σταμάτησε να τρέχει 

Στο My Vodafone μου δείχνει ακόμα διαθέσιμη την προσφορά δωρεάν διπλασιασμού για το σταθερό μου. Αυτή τη στιγμή γράφει μέχρι 30/11.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

Να ρωτήσω.......το σταθερό πλέον θα είναι voip, 2η και 3η συσκευή πως θα λειτουργεί ? Πρεπει όλα να είναι κουμπωμένα στο modem της vodaone ?

Μπορείς να κάνεις τη συνδεσμολογία που περιγράφεται στο router (επιστροφή) και τα τηλέφωνα δουλεύουν σε όλες τις πρίζες του σπιτιού. Ωστόσο, σε περίπτωση βλάβης, σου λένε ότι δεν πρέπει να είναι έτσι συνδεδεμένο. Εγώ έφερα έναν τεχνικό, και από την κεντρική πρίζα, μου διαχώρισε τη σύνδεση. Δηλάδη το router συγχρονίζει μόνο από την πρίζα που υπέδειξα (όχι από τις υπόλοιπες του χώρου), αλλά σε όλες τις άλλες πρίζες συνδέονται κανονικά τα τηλέφωνα χωρίς να χρειάζονται καν φίλτρα. 

Το mini ups που έγραψα πιο πάνω, κάνει περίπου 30 ευρώ αλλά είναι σωτήριο, καθώς στις διακοπές ρεύματος, δεν κόβεται το internet ή η τηλεφωνία. Δοκιμασμένο εδώ και πολλά χρόνια που έχω voip. Μάλιστα το πρώτο μου το έστειλε η ίδια η εταιρεία κατόπιν αιτήματος (δωρεάν), αλλά τώρα πλέον δεν δίνουν. Νομίζω όμως ότι δίνει η Cosmote (και από εκεί έχουμε πάρει), χωρίς να είμαι σίγουρος.

9 ώρες πριν, pinakas0 είπε

Να ευχηθώ καλή τύχη σε όσους επιλέξουν να πάνε σε αυτό το σούργελο που θέλει να λέγεται εταιρία

Αν έχεις κακή γραμμή/καλωδίωση ή είσαι σε προβληματικά ΑΚ ή DSLAM (πχ Πασαλιμάνι), όποια εταιρεία και να επιλέξεις είναι το ίδιο. Δεν φταίει η Vodafone ή η κάθε Vodafone για ένα δίκτυο που διαχειρίζεται άλλος και μάλιστα τις περισσότερες φορές εμπεριέχει και χαλκό.

Επεξ/σία από BritGreek
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...