makhs5 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, talos_2002 είπε Όσοι λάβατε, ποιό router λάβατε; Θέλω να κάνω το ίδιο. Σε αυτό το app αναφέρεσαι; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myvodafone.android&pli=1 καπου αλλου θα ηθελες να γραψεις μαλλον, γιατι εγω δεν αναφερομαι σε κανενα app στο παραπανω μυνημα μου ZTE ZXHN H268Q , αυτο παρελαβα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από makhs5
BritGreek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Nikoleo είπε κριμα, ειναι ο μονος λογος που δε αλλαζω απο adsl Αγοράζεις ένα mini UPS και συνδέεις επάνω το ρούτερ. Είναι μικρό το κόστος. 2
paiktaras69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Να ρωτήσω.......το σταθερό πλέον θα είναι voip, 2η και 3η συσκευή πως θα λειτουργεί ? Πρεπει όλα να είναι κουμπωμένα στο modem της vodaone ?
pinakas0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ευχηθώ καλή τύχη σε όσους επιλέξουν να πάνε σε αυτό το σούργελο που θέλει να λέγεται εταιρία Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από pinakas0 2
kamui Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει πλάκα και θελω να φιλοσοφήσω λίγο... διαβάζω τη προσφορα με σκοπό να πάρω 100mbps στα 21.87 (βάση του τίτλου) και τελικά δεν βρίσκω πουθενά ένα τηλέφωνο ή link για να το πάρεις "φυσιολογικά" (άρα το θέμα έπρεπε να κλείσει.... αλλά δεν είναι ο σκοπός μου) Επίσης ως τώρα εχω δει τιμές 19.77 ή 21.87 ή 24.ΧΧ ή 26.ΧΧ ή 28.ΧΧ. Τον έναν τον πήραν τηλέφωνο για τη τιμή. Ο άλλος πήρε και παρακάλεσε λέγοντας πως πριν πριν ένα μηνα του έγινε προσφορά -4ευρω και 2 γίδες και ο τρίτος πως έχει κινητό με σύνδεση και μένει κοντά σε ρυάκι. Ο ένας έχει μόνο internet, ο άλλος 360 προς κινητά και ο 3ος 40 προς Ζιμπάμπουε. Τελικά παίρνουμε ένα "αναγκαίο αγαθό" από μια σοβαρή εταιρεία ή κάστανα από λαϊκή στο Istanbul? Δεν θα έπρεπε απλά να δείχνουμε το 19.77 (βασικά ούτε και αυτό) που το είδα σε φωτό ως απόδειξη και να λέμε στα "Το θέλω". αν όχι ...κρίμα δεν ασχολούμαι με λαικιτσιδες (έκφραση, να είναι καλά οι άνθρωποι). Άντε υο 19.77 να γίνει 20.ΧΧ ή 18.ΧΧ γιατί ο πληθωρισμός, γιατί ή εφορία, γιατί έγινε επαφή με εξωγήινους, αλλά όχι τα 19 να γίνονται 29!!!! Αυτά το έβγαλα από μέσα μου. Δεν ξέρω επίσης αν μαζευτούμε (ψάχνομαι κ εγώ) όσοι θέλουμε βάλουμε όνοματα κλπ την φωτό και να ζητήσουμε ομαδικά την τιμή 19.77. Αν και πάλι χτυπάει ο εγωισμός μου.... γιατί να "προσπαθήσω" να τους δώσω λεφτά.... ίσως με νικάει λίγο η καλή τιμή για τα 100 mbps Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από kamui 7
lnoldori Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα, κατά την επίσκεψη μου σε κάποιο κατάστημα και σε ερώτηση μου σχετικά με το πρόγραμμα της 100άρας γραμμής με ενημέρωσαν ότι η τιμή των 21,87 είναι μόνο για νέους πελάτες. Ετοιμαζόμουν να φύγω απογοητευμένος ,ώσπου ελέγχοντας την καρτέλα μου, είδαν ότι μπορούσα να έχω το πακέτο αυτό συν disney+ στα 23.40 οπότε και όπως καταλαβαίνετε το έκλεισα, καθότι αυτή την στιγμή πλήρωνα 20+ μόνο και μόνο για την 50άρα γραμμή. Οπότε προτείνω μια βόλτα από κάποιο κατάστημα γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
ALXIOA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Σε μας του παλιους συνδρομητες δεν δινει με καμια κυβερνηση που λεμε την προσφορα η βονταφον...Πηρα τωρα τηλεφωνο μιλουσα 20 λεπτα .. οι ανθρωποι ειναι τρελοι.. προτειμανε να χασουν πελατες ..καιοχι να τους κρατησουν...ΑΛΗΤΕΙΑ 2
runner69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ALXIOA είπε Σε μας του παλιους συνδρομητες δεν δινει με καμια κυβερνηση που λεμε την προσφορα η βονταφον...Πηρα τωρα τηλεφωνο μιλουσα 20 λεπτα .. οι ανθρωποι ειναι τρελοι.. προτειμανε να χασουν πελατες ..καιοχι να τους κρατησουν...ΑΛΗΤΕΙΑ Ρε παιδια οσο και να μην μας αρεσει, ειναι καπως λογικο αυτο. Αν υπαρχει μια περιοδος το χρονο, καθε χρονο, που ολοι θα παιρνουμε ανανεωση σε αυτη τη τιμη τοτε δεν θα ειχαν και πολυ νοημα οι αλλες τιμες.
prometheas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ολοι οι παροχοι το ιδιο κανουν. Εγώ πληρώνω 37 Ευρώ για 100άρα στην Cosmote και παρότι το συμβολαιο μου ληγει σε 4 μηνες δεν μου ανανεώνουν στα 32 Ευρώ που ειναι η τιμή στο site για νεους πελάτες ή για πελάτες που έρχονται με φορητότητα. Οπότε θα πάμε αλλου.. Εξαλλου ειμαι τοσο κοντά στο ΚΑΦΑΟ που η πιθανότητα να έχουμε τελειως χάλια υπηρεσία ειναι μικρή Ετσι δουλευει η σγορά ... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από prometheas
runner69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Να ρωτήσω.......το σταθερό πλέον θα είναι voip, 2η και 3η συσκευή πως θα λειτουργεί ? Πρεπει όλα να είναι κουμπωμένα στο modem της vodaone ? Οχι μπορεις να εχεις οσα τηλ θελεις παρολο που ειναι voip. Δεν ειναι απαραίτητο να συνδεθουν πανω στο router.
Gulik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ALXIOA είπε Σε μας του παλιους συνδρομητες δεν δινει με καμια κυβερνηση που λεμε την προσφορα η βονταφον...Πηρα τωρα τηλεφωνο μιλουσα 20 λεπτα .. οι ανθρωποι ειναι τρελοι.. προτειμανε να χασουν πελατες ..καιοχι να τους κρατησουν...ΑΛΗΤΕΙΑ Το πολύ σε μια εβδομάδα θα σου τηλεφωνήσουν για προσφορά, να είσαι σίγουρος. Σε τουλάχιστον δέκα άτομα, γνωστούς και γνωστές μου, έγινε ακριβώς αυτό το πράγμα. Εφόσον καταλάβουν ότι ψάχνεσαι (είτε για προσφορά είτε για αποχώρηση), θα σε ειδοποιήσουν προσωπικά. 1
paiktaras69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, runner69 είπε Οχι μπορεις να εχεις οσα τηλ θελεις παρολο που ειναι voip. Δεν ειναι απαραίτητο να συνδεθουν πανω στο router. χωρίς να χρειάζεται κάποια πρόσθετη εργασία από την πλευρά μου ?
runner69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε χωρίς να χρειάζεται κάποια πρόσθετη εργασία από την πλευρά μου ? Σωστα, απλα θα κανεις τη συνδεσμολογια που σου λεει το manual του router.
baggosGR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στις 17/11/2022 στις 5:02 ΜΜ, giokspy είπε πριν ποσο καιρο? υποτιθεται οτι σταματησε να τρεχει το προγραμμα δωρεαν αναβαθμισης. Δεν έχει σταματήσει να τρέχει το πρόγραμμα. Σήμερα μίλησα μαζί τους για να ξέρω τι να κάνω και η απάντηση που έλαβα στο chat ήταν "Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως προς το παρόν γίνονται εργασίες ένταξης της γραμμής σας για τον δωρεάν διπλασιασμό." (100αρα -> 200αρα).
giokspy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, baggosGR είπε Δεν έχει σταματήσει να τρέχει το πρόγραμμα. Σήμερα μίλησα μαζί τους για να ξέρω τι να κάνω και η απάντηση που έλαβα στο chat ήταν "Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως προς το παρόν γίνονται εργασίες ένταξης της γραμμής σας για τον δωρεάν διπλασιασμό." (100αρα -> 200αρα). Εμένα πάντως μου είπαν ότι σταμάτησε να τρέχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα