Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Οπως και ναναι αν θελουν μπορουν να τον τρεξουν ανετα, και αντε μετα ν αποδειξει καποιος τα αυτονοητα

Ούτε καν. Εφόσον ζητήσει αποδεικτικό της σύμβασης και δεν το παρουσιάσουν εντός συγκεκριμένων εργάσιμων ημερών (5 ή 7 αν θυμάμαι καλά;;; ), θα το προωθήσει στην ΕΕΤΤ και ο πάροχος θα αναγκαστεί να κάνει κωλοτούμπα άμεσα.

Όταν θα φεύγει θα έχει ήδη ξεκαθαριστεί το θέμα και δε θα εκκρεμεί τίποτα. Αν γίνουν όλα εγγράφως φυσικά.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε

Ούτε καν. Εφόσον ζητήσει αποδεικτικό της σύμβασης και δεν το παρουσιάσουν εντός συγκεκριμένων εργάσιμων ημερών (5 ή 7 αν θυμάμαι καλά;;; ), θα το προωθήσει στην ΕΕΤΤ και ο πάροχος θα αναγκαστεί να κάνει κωλοτούμπα άμεσα.

Οκ μακαρι να μπορεσει να βρει το δικιο του. Εγω παντως ακουω Wind και φευγω χιλιομετρα μακρυα

Ακομη και να μου πουν θα με πληρωνουν για να ειμαι σε αυτους ξανα ουτε καν δε παω

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Οκ μακαρι να μπορεσει να βρει το δικιο του

Θα το βρει σίγουρα αν όντως δεν έχουν φροντίσει να έχουν απόδειξη της σύμβασης ανανέωσης. Απλά θέλει μερικές ημέρες υπομονή. 

2 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Εγω παντως ακουω Wind και φευγω χιλιομετρα μακρυα

Ακομη και να μου πουν θα με πληρωνουν για να ειμαι σε αυτους ξανα ουτε καν δε παω

Οκ, άλλο το ένα άλλο το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Και ημουν 8 ολοκληρα χρονια στην Wind. 8 ολοκληρα χρονια (σορρυ για το offtopic)

Παντως θα ηθελα πολυ ο φιλος απο την Wind να μας πει νεα μολις τους πει οτι φευγει, και γενικα το μετα

Του ευχομαι ολα να πανε καλα και χωρις προβληματα

Μονο αυτο που του κανανε που του ανανεωσανε συμβολαιο χωρις καν να τον "ενημερωσουν", αυτο και παρανομο ειναι και δειχνει το πως φερεται μια εταιρια στους πελατες της.

Η Vodafone παντα με ενημερωνε 1 μηνα πριν και μου ελεγε και τι προσφορες μου κανει. Αλλο αν αξιζαν η οχι, αυτο ειναι αλλο θεμα.

Αλλα ενημερωση πριν την ληξη του συμβολαιου μου "παντα" ειχα

Για να λεμε και το σωστο

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Και ημουν 8 ολοκληρα χρονια στην Wind. 8 ολοκληρα χρονια (σορρυ για το offtopic)

Κανένα πρόβλημα. Βγάλ' τα από μέσα σου.😛

Season 4 Crying GIF by The Simpsons

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doc_Chaos_81 είπε

Εγώ χθες έκανα αναβάθμιση απο 50αρα σε 100αρα απο 21,60 σε 19,76  ευρώ το μήνα

Ήμουνα στο μέσο του 24μηνου συμβολαίου και ανανέωσα για 24 μήνες.

Η διαδικασία έγινε μέσω  chat στο app

Δεν έχω εκπτώσεις από κινητά και άλλα μόνο το -1 ευρώ από ebill

Μιλάμε για το πρόγραμμα VODAFONE 100 GR 360 (Απεριόριστα σταθερά και 6 ώρες προς κινητά)

ωπ εμένα λήγει τέλος του μηνός το ίδιο πρόγραμμα και το app στις προσφορές, λέει 21.63 για να ανανεώσω το ίδιο . τι είπατε στο chat;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Theodore1890 είπε

Τελικά για να ισχύει η προσφορά πρέπει να έχεις και συμβόλαιο στο κινητό;

Οχι απαραιτητα

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Παντως θα ηθελα πολυ ο φιλος απο την Wind να μας πει νεα μολις τους πει οτι φευγει, και γενικα το μετα

Του ευχομαι ολα να πανε καλα και χωρις προβληματα

Μονο αυτο που του κανανε που του ανανεωσανε συμβολαιο χωρις καν να τον "ενημερωσουν", αυτο και παρανομο ειναι και δειχνει το πως φερεται μια εταιρια στους πελατες της.

Η Vodafone παντα με ενημερωνε 1 μηνα πριν και μου ελεγε και τι προσφορες μου κανει. Αλλο αν αξιζαν η οχι, αυτο ειναι αλλο θεμα.

Αλλα ενημερωση πριν την ληξη του συμβολαιου μου "παντα" ειχα

Για να λεμε και το σωστο

sorry φίλε αλλά εμένα το ανάποδο. έφυγα από voda γιατί ΠΑΝΤΑ μου ανανέωναν το κινητό χωρίς ενημέρωση. δύο φορές μου έπαιρναν πίσω τις αυξήσεις μετά από φοβερά παράπονα. την τρίτη φορά έφυγα απλά και τους χρωστάω ακόμη 30 ευρώ από τον τελευταίο λογαριασμό που μου ανανέωσαν χωρίς ενημέρωση και αφού μου αύξησαν το πάγιο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, james01gr είπε

sorry φίλε αλλά εμένα το ανάποδο. έφυγα από voda γιατί ΠΑΝΤΑ μου ανανέωναν το κινητό χωρίς ενημέρωση. δύο φορές μου έπαιρναν πίσω τις αυξήσεις μετά από φοβερά παράπονα. την τρίτη φορά έφυγα απλά και τους χρωστάω ακόμη 30 ευρώ από τον τελευταίο λογαριασμό που μου ανανέωσαν χωρίς ενημέρωση και αφού μου αύξησαν το πάγιο.

Εμενα ειλικρινα σου μιλαω, σε 2 ανανεωσεις και τις δυο φορες με ενημερωσαν 1 μηνα και κατι πριν

Τι να πω, αν το κανουν αναλογως τα ατομα, αγνωστο

Και προβλημα με ποσα δεν εχω (ως τωρα) ευτυχως

υπ οψιν εγω μιλαω μονο για Σταθερο

Κινητο στη Vodafone δεν εχω, οποτε αν κανουν εκει τετοια δεν μπορω να πω, δεν ξερω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, makhs5 είπε

Που την ζητησες την προσφορα; Αν δεν πηρες εδω 2104276304 παρε και παλεψε το

Με πήραν από το τμήμα προσφορων. Μετά που ζήτησαν να μου πουν το ποσό που θα πληρώσω αν φύγω και σπάσω το συμβόλαιο και όταν τους είπα ότι όταν έκανα τη σύνδεση μου έδιναν την 100αρα στα 24 και κάτι μου τη πρόσφεραν στα 25 που υποθέτω με το ebill κατεβαίνει στην τιμή που μου είχαν προτείνει αρχικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι λάβατε, ποιό router λάβατε;

7 ώρες πριν, makhs5 είπε

Ισχυει, το εκανα κι εγω χθες αλλα δεν προλαβα να το γραψω εδω γιατι ειχα αλλα πολλα τρεξιματα

Απο 24αρα ADSL αναβαθμισα σε 100 Fiber , 360 σε κινητα και απεριοριστα σταθερα + το modem δωρο

19.76 με ebill τελικη

(Χωρις κινητο vodafone συμβολαιο στο ονομα μου)

Και το θεμα ειναι οτι σημερα παραλαμβανω κι ολας μου στειλαν το καινουριο ρουτερ

Τετοια ταχυτητα να στειλουν την ιδια μερα το ρουτερ δεν εχω ξαναδει

Θέλω να κάνω το ίδιο. Σε αυτό το app αναφέρεσαι;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myvodafone.android&pli=1

Επεξ/σία από talos_2002

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...