Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από επικοινωνία στο το τμήμα προσφορων 28 και κάτι η 100αρα. Όταν τους είπα ότι όταν έκανα το συμβόλαιο μου πρόσφεραν με +3€ την 100αρα δηλαδή 24,5€ μου έκαναν νέα πρόταση στα 25,6€. Με δεδομένο ότι παρόλο που υποστηρίζει 200αρα θα πιάνει 80 και κάτι δεν αξίζει. Επίσης η υποτιθέμενη αναβάθμιση γραμμής σε όλους έτρεξε σε λίγους και για λίγο από ότι κατάλαβα και σύστησε τώρα. Θα επανέλθω όταν θα πάω σε comsote αν μου κάνουν αντιπροσφορα

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμεις που  δεν θελουν οι υπολοιποι ενοικοι της πολυκατοικιας να βαλουμε την εγκατασταση για Οπτικη ινα τι κανουμε? Να παω να παρω 50αρα? Νομιζω ειναι καλη η τιμη για κατω απο 20 ευρω. Εκτος αν εχετε να προτεινετε αλλη λυση! Ευχαριστω :)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

τι εννοεις δεν θελουν? Γιατι τους ρωτας? 

Ετσι γινεται στις πολυκατοικιες μου ειπαν. οτι πρεπει να υπαρχει η συμφωνη γνωμη ολων για να γινει η εγκατασταση. 1η φορα μετακομιζω και ρωτησα πριν κανω την οποιαδηποτε ενεργεια. Γιατι για να ερθει η οπτικη ινα στο διαμερισμα πρεπει να γινει εξωτερικη καλωδιωση κλπ.Λαθος μου τα ειπαν? (τοσο ο διαχειριστης της πολυκατοικιας,οσο και για την εγκατασταση οπτικων ινων)

• Super Moderators
Δημοσ.

Βασικα πρέπει να υπάρχει ομοφωνη γνώμη όλων για να ΜΗΝ γίνουν, δλδ να μην θέλει ούτε ο ιδιοκτήτης τους διαμερίσματος που θέλει ο ενοικιαστής να βάλει την οπτική.

Κοινώς αν θέλει ένας ιδιοκτήτης, ο νόμος προβλέπει ότι μπορούν να γίνουν τα έργα.

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Εγώ έχω 100αρι στη Forthnet (nova) με 29,90 απεριόριστα σταθερά και κινητά και λήγει 1 Δεκεμβρίου το συμβόλαιο. Πέρασα από το κατάστημα και η προσφορά τους ήταν για να παραμείνω να πάμε στα 29 ευρώ, δηλαδή 90 λεπτά φθηνότερα. 😅

Είχα θέμα με τη γραμμή μου πριν ένα χρόνο το οποίο λύθηκε έπειτα από αλλαγές στο καφάο το οποίο είναι της vodafone και συγχρονίζω απροβλημάτιστα 112 down/11 up.

Αν αλλάξω σε vodafone ή wind που προτείνετε να πάω; Εφόσον ήδη συγχρονίζω πολύ υψηλά χωρίς θέματα και το καφάο είναι της vodafone στα ίδια πιστεύετε θα είμαι;

Ενημερωτικά, για 100άρι vodafone μου είπαν 23 ευρώ με 360' προς κινητά, ενώ wind 26 ευρώ απεριόριστα κινητά και δώρα 3 πάγια, οπότε wind βγαίνει 6 ευρώ λιγότερα συνολικά.

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ τηλέφωνο στο τμήμα προσφορών έχοντας ήδη 100άρι VDSL στα 29 ευρώ και με 1 κινητό συμβόλαιο (που βλέπω με κωλοέπιαναν με βάση τα ποστ εδώ μέσα) και ενημερώθηκα πως FTTH δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μου αλλά μπορούν να με κάνουν δωρεάν αναβάθμιση στα 200 πάλι VDSL. Μου στέλνουν τροποποιητική σύμβαση και έκπληκτος βλέπω ότι εκτιμώμενη ταχύτητα αναγράφει πάλι 100Mbps, ξανά τηλέφωνο και μου λένε τόσο θα πιάνετε πάλι και τους απαντάω ότι τότε θέλω να παραμείνω στα 100 αλλά με την τιμή που βλέπω στην προσφορά δηλαδή 22 ευρώ. Μου απάντησαν πως η τιμή αυτή είναι αν έχετε και 4 κινητά μαζί συμβόλαια. Προφανής κοροϊδία και θα προβώ στην προστασία καταναλωτή καθώς δε μπορεί να μου κρύβουν και να βλέπω μισό βήμα πριν συμφωνήσω ότι μου πουλάνε αέρα.

Να προσθέσω επίσης πως στη σύμβαση που μου έστειλαν είχε τσεκαρισμένα τα κουτάκια για ότι συναινώ να επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για όλη μου τη συμπεριφορά στο διαδίκτυο. Προσέξτε πολύ καλά τι υπογράφετε.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spyrito33 είπε

Ετσι γινεται στις πολυκατοικιες μου ειπαν. οτι πρεπει να υπαρχει η συμφωνη γνωμη ολων για να γινει η εγκατασταση. 1η φορα μετακομιζω και ρωτησα πριν κανω την οποιαδηποτε ενεργεια. Γιατι για να ερθει η οπτικη ινα στο διαμερισμα πρεπει να γινει εξωτερικη καλωδιωση κλπ.Λαθος μου τα ειπαν? (τοσο ο διαχειριστης της πολυκατοικιας,οσο και για την εγκατασταση οπτικων ινων)

Εμας βαλανε στο πατρικο μου και δεν συγκαλεστηκε ουτε συνελευση. Δεν χρειαζεται.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Με ανανέωση 2ετή από τον Ιούλιο κάλεσαν για "προσφορά" τέλη Οκτωβρίου για νέο πακέτο (ενώ υποτίθεται τα συμβόλαια δεν σπάνε, αλλά μάλλον αυτό ισχύει μόνο για τους πελάτες 😄). Το πακέτο το fiber 100 + Vodafone TV,  HBO, Disney στα 31,5Ε. Αν και έγινε αναφορά ότι υπάρχει ήδη συνδρομή Disney η υπάλληλος-κολλιτσίδα επέμενε να ανανεώσουμε και ας έχουμε για 1 χρόνο παράλληλα 2 συνδρομές Disney. Μάλιστα θα έπρεπε να αποφασίσουμε άμεσα γιατί αυτή η προσφορά έληγε 31/10. Τελικά μετά έμαθα ότι εξακολουθούσε να ισχύει και αρχές Νοέμβρη ενώ τώρα είδα παίζει στα 27,85E.

Και σε μένα αρχικά πήγαν να μου πασάρουν το disney και το HBO ως υποχρεωτικά, υποτίθεται, για το διπλασιασμό. Με 5€ τον μήνα. Ίσως ήταν κάποιος εξωτερικός συνεργάτης. Γιατί μίλησα εγώ μετά στο chat με τη Vodafone και την έκαναν δωρεάν την αναβάθμιση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

Και σε μένα αρχικά πήγαν να μου πασάρουν το disney και το HBO ως υποχρεωτικά, υποτίθεται, για το διπλασιασμό. Με 5€ τον μήνα. Ίσως ήταν κάποιος εξωτερικός συνεργάτης. Γιατί μίλησα εγώ μετά στο chat με τη Vodafone και την έκαναν δωρεάν την αναβάθμιση. 

πριν ποσο καιρο? υποτιθεται οτι σταματησε να τρεχει το προγραμμα δωρεαν αναβαθμισης. 

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ.

Εμενα ακομα δεν μου εχει κανει κανενα διπλασιασμο η voda,με την προφαση τεχνικου προβληματος...Ειπαν θα με παρουν μολις το λυσουν..Ειναι ο 3ος μηνας αυτος!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giokspy είπε

πριν ποσο καιρο? υποτιθεται οτι σταματησε να τρεχει το προγραμμα δωρεαν αναβαθμισης. 

Τέλος του καλοκαιριού

Δημοσ.

Εμεις εδω στο κεντρο της Αθηνας που εχουμε ως μονη επιλογη την 24αρα γραμμη λες κ ειμαστε σε κανενα χωριο στην ακρη της χωρας.Ειναι απιστευτο τοσα χρονια να μην κανουν τιποτα απλα εφυγα απο cosmote κ πηγα Nova που απο προσωπικη εμπειρια ειναι χειροτερη.Ξερει κανεις ποτε θα γινει αναβαθμιση στο κεντρο της Αθηνας;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Thresh είπε

Βασικα πρέπει να υπάρχει ομοφωνη γνώμη όλων για να ΜΗΝ γίνουν, δλδ να μην θέλει ούτε ο ιδιοκτήτης τους διαμερίσματος που θέλει ο ενοικιαστής να βάλει την οπτική.

Κοινώς αν θέλει ένας ιδιοκτήτης, ο νόμος προβλέπει ότι μπορούν να γίνουν τα έργα.

Για εγκατάσταση Fiber η Vodafone θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση την ενυπόγραφη έγκριση της πολυκατοικίας, δεδομένου ότι περνούν ίνα στο κλιμακοστάσιο σε όλους τους ορόφους. Έχω ρωτήσει συγκεκριμένα και πολύ επίμονα. Αν πάρετε στην εξυπηρέτηση πελατών, θα σας πει ακριβώς αυτό.

Στην πολυκατοικία του πατρικού μου τελικά μπήκε, δεν ξέρω πώς, αλλά δεν μπορεί να αξιοποιηθεί από τα υπόλοιπα διαμερίσματα, γιατί υπάρχουν θωρακισμένες πόρτες με πλαίσιο από τοίχο σε τοίχο χωρίς κενό και δεν υπάρχει πουθενά τρόπος να τρυπήσουν. Έτσι έχει μόνο ένα διαμέρισμα στο ισόγειο και εμείς μένουμε με τις εκπληκτικές ταχύτητες των 6MBit, στα 31,60€.

8 ώρες πριν, Spyrito33 είπε

Αυτό λένε στην εξυπηρέτηση πελατών. Το επιβεβαιώνω από προσωπική εμπειρία.

Επεξ/σία από BritGreek
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, BritGreek said:

Για εγκατάσταση Fiber η Vodafone θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση την ενυπόγραφη έγκριση της πολυκατοικίας, δεδομένου ότι περνούν ίνα στο κλιμακοστάσιο σε όλους τους ορόφους. Έχω ρωτήσει συγκεκριμένα και πολύ επίμονα. Αν πάρετε στην εξυπηρέτηση πελατών, θα σας πει ακριβώς αυτό.

Του διαχειριστή χρειάζεται μόνο, ο οποιος μπορεί να υπογράψει χωρίς να χρειάζεται ομοφωνία ή πλειοψηφία σε συνέλευση μιας κι ο νόμος το προβλέπει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν βέβαια δεν θέλει κι αυτός, τότε μπορεί να τα σαμποτάρει όλα και να χρειαστεί τρέξιμο δικαστικώς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...