Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είχα συμβόλαιο για 50ρα που δίναμε 23,50 περίπου και μας πρότιναν 100ρα με 3 ευρώ πεερίπου παραπάνω.

Πριν 2 βδομάδες περίπου μας προσφέραν από μόνοι τους μέσω τηξλεφώνου με πρόφαση αν είμαστε ευχαριστημένοι από την ταχύτητα, έκπτωση από τα 26,50 στα 21,κάτι με δέσμευση 24 μήνες. Ουσιαστικά έκπτωση 5 ευρώ με παράταση του συμβολαίου περίπου ένα 7μηνο. Δεν μέ χάλασε καθόλου και είπα ναι.

Οταν πρωτοείχα βάλει vodafone την είχα επιλέξει για την εγγύηση ταχύτητας. Μπορώ να πω γενικά καλά πάει αλλά ώρες ώρες σκαλώνει αλλά σύντομα ξαναφτιάχνει.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά να πω και εγώ την εμπειρία μου ανανέωσα 50αρα τέλη Μαΐου στα 21ευρω. Και με την ταχύτητα δεν είχα ποτέ πρόβλημα έπιανε πάντα 51 mbs ακριβως.. 

Κάποια στιγμή είχα μπει στην εφαρμογή χωρίς λόγο και είδα ένα μήνυμα προσφορές μόνο για σας Και μου δινανε την 100αρα στα 19.76!!!! Το έκανα μου στείλαν το συμβόλαιο και το ανανέωσα ξανά...

Δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό αλλά για ένα αρκετό διάστημα ουσιαστικά ήθελα να σπρώξουν όλους τους χρήστες σε κατοστάρα και να τους βγάλουν ακόμη και από την πενηντάρα... Και η τιμή που δίνανε στην 100σταρα ήταν ελαφρώς λιγότερο από την πενηντάρα και ξέρω αρκετές περιπτώσεις που έγινε αυτό και γινόταν αυτόματα με την εφαρμογή ΜΕ ΒΆΣΗ ΤΗΝ ΤΙΜΉ ΠΟΥ ΕΊΧΕΣ ΉΔΗ ΣΤΗΝ 50ΑΡΑ. (Για παράδειγμα αν είχες τιμή στην πενηντάρα 27 ευρώ σου δίνανε την 100άρα στα 25 και λίγο)

Τώρα όσο αφορά την ταχύτητα της 100αρας δεν είναι τόσο σταθερή όσο η πενηντάρα. 

Πιάνω από 85-100 ανάλογα την ώρα άλλα προβλήματα με διακοπές δεν βλέπω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εγώ φαίνεται ότι πληρώνω 34€ την 100αρα και είμαι πελάτης 10 χρόνια...

Περιμένω πως και πως την διαθεσιμότητα για 200mbps στη περιοχή μου ώστε να γίνει η δωρεάν αναβάθμιση.

Μία φορά είχα θέμα με αποσυνδέσεις (CRC errors) και ο τεχνικός του ΟΤΕ νομίζω άλλαξε θύρα στο καφαο και από τότε κανένα θέμα.

Και πιάνω το μέγιστο σαν ταχύτητα.

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Sebu είπε

Οκ αρα εσυ εχεις θεματα λογω χαμηλης ταχυτητας λχ κλειδωνει πολυ πιο κατω απο 100 (πχ 80) ή με αποσυνδεσεις ή με errors?

Μαζευω στατιστικα να δω αν ειναι να παμε για 100 και να βγουμε κουρεμενοι δεν αξιζει

80 με σφάλματα. Στη πενηνταρα ήμουν οκ για 2 χρόνια

9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Παρε τηλ να στο κλειδωσουν στα 70. Sad, αλλα ισως γινει πιο σταθερη με λιγοτερα σφαλματα, μιας και τωρα προσπαθει να παει παραπανω και το πεταει πισω.

/offtopic

Πολλες φορές κλειδώνει στα 70 ούτως η αλλιώς και η κατάσταση είναι η ίδια…

8 ώρες πριν, takjar είπε

Θες να σου πω κάτι γαμάτο... Είναι πάρα πολύ πιθανόν να φταίει ο ΟΤΕ, να προκαλεί τεχνητά προβλήματα κλπ

Να σου πω κάτι ακόμα πιο γαμάτο... Δεν θα έπρεπε να σε αφορά, το ποιος φταίει

Φυσικά. Γύρισε κ μου είπε ο τεχνικος αν ήταν δίκη μας γραμμή ίσως το ψάχναμε παραπάνω. Μου πρότεινε να πάω σε ftth αλλά βγαίνει τα δίπλα το πακέτο που έχω. Επίσης σαφώς κ δε με αφορά για αυτό το τραβάω το θέμα μέχρι να βαρεθούν κ να δώσουν λύση (5 μήνες τώρα) 

• Like 2
Δημοσ.

Είναι καλες αυτες οι τιμές .

Εμένα μου είχαν πει πέρσι για ανανέωση 27 ευρώ για 50αρα στην βονταφον και έφυγα. Τραγικοι είναι στο θέμα των ανανεώσεων.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, makhs5 είπε

Αυτο θα ηταν καλο αν μπορουσες να ανεβασεις  σε φωτο αυτη την προσωποποιημενη προσφορα που σου κανανε, για να τους την τριψουμε στη μουρη, γιατι σε εμας που ειμαστε και καλοπληρωτες που πληρωνουμε την πρωτη μερα που ερχεται ο λογαριασμος, και ειμαστε και παλιοι συνδρομητες και τετοια προσφορα δεν μας δινουν.

ice_screenshot_20221115-212845.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποια προσφορά αναβάθμισης για την γραμμή σας.Μόλις υπάρξει το οτιδήποτε θα το δείτε σαν ειδοποίηση μέσω του app/ site μας ωστόσο θα σας καλέσουμε και εμείς για να σας ενημερώσουμε.

Αυτή ήταν η απάντηση όταν ζήτησα προσφορά για διπλασιασμο. Θα τους πω ότι θέλω 100αρα και θέλω ενημέρωση για αποζημίωση αλλαγής πριν λήξει το συμβόλαιο. Ίσως επειδή έχω ένα χρόνο ακόμα να λήξει. Δε νομίζω να με παρουν καν τηλεφωνο

Δημοσ.

Επειδή μίλησα από περιέργεια μαζί τους η 100ρα στα 21,87 αφορά συνδιασμό και κινητού (δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος). bytheway τις τελευταίες 2 εβδομάδες το δικό μου από 100 παίζει στα 50-60MBps

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μη συνδυασμό κινητού είναι 23€ η τιμή στο 100αρι.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Επειδή μίλησα από περιέργεια μαζί τους η 100ρα στα 21,87 αφορά συνδιασμό και κινητού (δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος). bytheway τις τελευταίες 2 εβδομάδες το δικό μου από 100 παίζει στα 50-60MBps

Ναι και εγώ έτσι και μάπα pings 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, giokspy είπε

Ούτε σε μένα και δε βλέπω καμμιά διάθεση αναβάθμισης μετά τη σημερινή επικοινωνία 

Αυτες οι "προσωποποιημενες προσφορες" παιδια μπαινουν απο καποιο "Συγκεκριμενο τμημα" (που εμεις δεν μπορουμε να εχουμε προσβαση εκει τηλεφωνικα) και δεν εχουν να κανουν με την εξυπηρετηση πελατων.

Δηλαδη η εξυπηρετηση πελατων αν δεν υπαρχει "Εγκεκριμενη προσφορα" απο το Συγκεκριμενο Τμημα Προσφορων δεν μπορει να κανει καμια προσφορα, απολυτως τιποτα.

Οσο και να περνετε τηλεφωνο "Αν δεν υπαρχει" στις προσωπικες προσφορες του καθενος μεσα στο λογαριασμο του η προσφορα, δεν θα αλλαξει απολυτως τιποτα στην εξυπηρετηση πελατων γιατι το ξαναλεω "Δεν μπορουν να κανουν τιποτα απο μονοι τους στην εξυπηρετηση πελατων στη Vodafone ουτε να αλλαξουν εστω και ενα σεντς".

(Οτι λεω τωρα ειναι τσεκαρισμενο)

Για να καταλαβετε ειναι το τμημα που δινει προσφορα σε καποιον που ηδη εχει πει οτι θα παει σε  αλλη εταιρια, και του κανουν αντιπροταση

Επεξ/σία από makhs5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με ανανέωση 2ετή από τον Ιούλιο κάλεσαν για "προσφορά" τέλη Οκτωβρίου για νέο πακέτο (ενώ υποτίθεται τα συμβόλαια δεν σπάνε, αλλά μάλλον αυτό ισχύει μόνο για τους πελάτες 😄). Το πακέτο το fiber 100 + Vodafone TV,  HBO, Disney στα 31,5Ε. Αν και έγινε αναφορά ότι υπάρχει ήδη συνδρομή Disney η υπάλληλος-κολλιτσίδα επέμενε να ανανεώσουμε και ας έχουμε για 1 χρόνο παράλληλα 2 συνδρομές Disney. Μάλιστα θα έπρεπε να αποφασίσουμε άμεσα γιατί αυτή η προσφορά έληγε 31/10. Τελικά μετά έμαθα ότι εξακολουθούσε να ισχύει και αρχές Νοέμβρη ενώ τώρα είδα παίζει στα 27,85E.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συντομο οφτοπικ

αν κανεις αιτηση για φορητοτητα (οχι σε καταστημα) οταν παει ο παροχος Β να παρει την γραμμη απο τον τρεχων παροχο Α δεν σε καλουν πλεον πισω για αντιπροσφορα?.

αν οχι, διατηρεις εστω το δικαιωμα της υπαναχωρησης?

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω εχεις δικαιωμα υπαναχώρησης μεχρι να ενεργοποιηθει η νεα γραμμη. 

Σημερα με καλεσαν απο το τμημα προσφορων αλλα δεν το προλαβα. Να δω σε τι τιμη θα μου δωσουν την 100αρα.

Επεξ/σία από giokspy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...